Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 341
  • Total: 341

Ο Ελληναρας!

Ξεκίνησε από antiope, Μάρτιος 19, 2008, 01:22:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

antiope

Ο Ελληναρας...μια ξεχωριστη υπαρξη απο μονος του μοναδικη στον πλανητη και ορατη οπου υπαρχει ελληνικο στοιχειο...ακομα και στο ιδιο το σπιτι μας...ισως και στον καθρεφτη μας!Χαρακτηριζεται απο την συμπεριφορα του σε οποια περισταση και αν βρισκεται...σε διασεδαση,σε σινεμα, σε ταξιδια...η πιο επικινδυνη μορφη ειναι στην οδηγηση και εδω θα ηθελα να σταθω..μερικα χαρακτηριστικα που βοηθουν στον εντοπισμο..τα εξης:
    ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΕΞΩ:O συγκεκριμενος Ελληναρας ειναι τοσο καλος οδηγος που αρνειται πεισματικα να πιασει το τιμονι με το αριστερο χερι το οποιο ειναι παντα κρεμασμενο απ εξω χαλαρο ως ενδειξη μαγκιας..συνοδευεται δε με μαυρο γυαλι,τσιγαρο και βλεμα..."τσου ρε Λακη".Μα μην σας παραπλανει η χαλαροτητα ..ανα πασα στιγμη το χερι ειναι ετοιμο να εκτιναχτει..να μουτζωσει ,να σηκωσει μεσαιο δαχτυλακι ..ή να χρησιμευσει ως φλας για αριστερες στροφες(για δεξιες χρειαζεται συνοδηγος...Ελληναρας επισης)
    ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ:Εδω εντοπιζονται ποικιλες συμπεριφορες...
    Απο τη μια ενα κοκκινο φαναρι μας κανει να φρεναρουμε...οχι ομως και τονΕλληναρα ο οποιος στο κοκκινο σεληνιαζεται και παταει γκαζι για να χωθει οπως μπορει και να περασει μπροστα απο τους υπολοιπους..χαμογελα ικανοποιημενος και οταν ερθει το πολυποθητο πρασινο ξεκινα παντα με σπινιαρισμα.
    Αν δεν ειναι πρωτος...ενα χιλιοστο του δευτερολεπτου ειναι το περιθωριο εκκινησης και μπιπ...αυτο το αξιοθαυμαστο ρεκορ οφειλεται σε σπανια ετοιμοτητα και προπονηση:βαζεις το χερι στην κορνα...προσηλωνεσαι στο φαναρι και μολις αλλαξει χρωμα...μπιιιπ..περιφανος παντα που προλαβες πριν απο οποιονδηποτε αλλον!
    Σε περιπτωση μοτοσικλετιστη...εδω ειναι και τα πιο επικινδυνα...αρεσκεται στο να κανει σλαλομ αναμεσα σε σταματημενα αυτοκινητα με μεγαλη ταχυτητα για να βγει μπροστα στο φαναρι..δεν σταματα ...οχι...το αγνοει...ισως φταιει το οτι δεν φοραει ποτε κρανος (στο κεφαλι...γιατι στον αγκωνα βολευει πιο πολυ)οποτε το μυαλο κατι παθαινει απο τον αερα
    ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ :Εδω υπαρχουν μονο δυο καταστασεις..τερμα γκαζι ή τερμα φρενο.Θα τρεξει οσο πιο πολυ μπορει ακομα και για ελαχιστα μετρα ασχετα αν ειναι κατοικημενη περιοχη ή στενακι και ξεκινοντας παντα με σπινιαρισμα!Ολοι μπορει να τον βριζουν αλλα γι αυτον η συγκεκριμενη συμπεριφορα ειναι μαγκια να εισαι το κεντρο του ενδιαφεροντος.Σε περιπτωση στασης τα ινια παιρνει το δυνατο ηχοσυστημα!
    Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ : Εδω επικρατει η ιεραρχια..."εγω, ο Θεος, ο πρωθυπυργος ,και οι υπολοιποι..".Αυτο μπορει να σημαινει οτι το ημιφορτιγακι πρεπει να σταματησει εξω απο το μαγαζι να παραδωσει εστω αν σχηματιζεται ουρα πισω...εστω και αν δυο μετρα παραπανω εχει χωρο να παρκαρει...για το να σκεφτει να βαλει καμια κορινα στην εισοδο του στενου που θα κλεισει δεν το συζηταμε ..και αν του πει κανεις τιποτα η απαντηση με τσαντιλα παντα ειναι.."τη δουλεια μου κανω ρε φιλε"
    ΤΟ ΦΛΑΣ: Μαλλον ανηκει στον extra εξοπλισμο!Ειτε αλλαζει λωριδα ειτε στριβει το φλας δεν αναβει και σε περιπτωση που γινει κατι φωναζει οτι επρεπε να φανταστεις οτι θα στριψει!Το μονο φλας που ξερει ειναι της φωτογραφικης μηχανης!
    ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:Αυτα παθαινεις αν λαδωνεις για το διπλωμα...που να ξερεις οτι η αριστερη λωριδα δεν ειναι για μονιμη χρηση..ο Ελληναρας και αυτο το ξεπερνα..κατασκηνωνει μονιμα εκει και παει αργα και σταθερα..τι και αν ο πισω κορναρει αναβοσβηνει φωτα...δεν κοιταζει ποτε απο τους καθρεπτες και δεν ακουει τιποτα.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ:Εδω προκειται για τον βρωμιαρη Ελληναρα που πεταει ο,τι μπορει να σκεφτει στο δρομο..το αυτοκινητο του παντως ειναι καθαρο..!Ο συγκεκριμενος ζει εις βαρος των αλλων..πεταει γοπες σταχτες χωρις να δισταζει ουτε ομως στη σακουλα με τη μισοφαγωμενη τυροπιτα μαζι με τις χαρτοπετσετες....
    ΑΑΑΑΧ και το χειροτερο ειναι οτι αυτα δυσκολο να αλλαξουν ...μαλλον ειναι γονιδιακο το προβλημα!!!
[/list]

Kastoras

Με κάλυψες απολύτως....

Και να συμπληρώσω.... οταν του κανεις παρατηρήσει εισπρατεις ενα.....

ΑΝΤΕ ΡΕ............

Ειμαστε τουρκοσποροι ..πως να το κανουμε αλλως τε

katinaki

Kastoras

Αλήθεια η αλυσίδα στο ποδι τι θελει να πει ?

katinaki

Παράθεση από: "Kastoras"Αλήθεια η αλυσίδα στο ποδι τι θελει να πει ?

λες να θέλει να πει ότι είμαι Ελληναρού? :roll:   :lol:

Kastoras

χμμμμ αργε τι να θελει να πει η ποιητρια

katinaki

Παράθεση από: "Kastoras"χμμμμ αργε τι να θελει να πει η ποιητρια

με την απορία θα μείνεις!

angelatr21

πολυ με εχεις προβληματισει με αυτο :

katinaki

Παράθεση από: "angelatr21"πολυ με εχεις προβληματισει με αυτο :

τίποτα συγκεκριμένο. Μην απορείς.
Κανονική γυναίκα είμαι. Μη μου βγει και το όνομα με το αβατάρ τώρα ! :lol:
Αστειευόμουν με τον Κάστορα

angelatr21

ναι .μονο που εγω ειχα στο μυαλο μου αυτο που γραφεις με τα κοκκινα γραμματα.

341 Επισκέπτες, 0 Χρήστες