Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 227
  • Total: 228
  • Leon

Την γνώμη σας για τις σχέσεις μέσω Internet

Ξεκίνησε από gon, Απριλίου 15, 2008, 12:30:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Με την απορία μείναμε αλλά... :hug2: :D

xhmeia

telika diavasa oraies apopseis gia tis sxeseis mesw internet

kala poy eimaste pali sto 8ema mesa vreeeee :P  :P  :P

sevenseas

καλα λεει η χημεια
κανεις δνε εγραψε την αποψη του

λοιπον

οι σχεσεις μεσω ιντερνετ

οι σχέσεις μεσω ιντερνετ ......................................................................................................................................................................................................................................................

εεεεεεεεεεεεεεε

καλε κυριε
δεν το εχουμε κανει ακομη

katinaki

καλές είναι. 2 χρόνια κρατάει ακόμα  8)

Enia

Μην συγχέουμε τις γνωριμίες μέσω internet ούτε με το cybersex ούτε με τις σχέσεις από απόσταση. Είναι τρία εντελώς διαφορετικά πράγματα, και κακώς στο μυαλό ορισμένων πάνε μαζί αφού όντως τα συναντάμε εντελώς ανεξάρτητα.

Οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ, δεν διαφέρουν σε τίποτα από οποιαδήποτε άλλη γνωριμία.

Εφόσον αυτή η γνωριμία καταλήξει σε σχέση, όπως κάθε σχέση, είτε θα κάνει τον κύκλο της και θα κλείσει, είτε θα έχει 'happy end'. Το γεγονός πως η γνωριμία του ζευγαριού έγινε μέσω ίντερνετ δεν δηλώνει τίποτα μα τίποτα ούτε για τον χαρακτήρα των ανθρώπων, ούτε για το είδος της σχέσης.

ΥΓ: Πλέον τα παραδείγματα από τον α33 είναι πάααρα πολλά, ώστε να μπορούμε να μιλάμε με ντοκουμέντα!  8) Μην με ρωτήσετε λεπτομέρειες όμως, γιατί θα επικαλεστώ το δημοσιογραφικό απόρρητο! :P  :lol:

lucretia

Ποιος πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα;;; εεε;;;

:roll:

Για το θέμα μας, ένας φίλος ψυχολόγος μου έιπε κάποια στιγμή οτι το ιντρνετ έχει πλεον αντικαταστήσει την "βόλτα" στην πλατεία του χωριού.

Rakendytos

ναι ρε Γατί.. αλλα στην πλατεια του χωριου δεν θα χες τη δυνατοτητα να κανεις σεξ.. στο δικτυο μπορεις..  :D

Αυτοι οι ψυχολογοι.. ολο τριχες λενε..

(Ευαγγελια δεν ειναι μονο το σαημπερ.. αλλα παιζει και αυτο.. για να σε προλαβω)  :P

black_velvet

Μήπως γυρνούσες σε λάθος πλατείες ρακ;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Kastoras

Eμενα παντως μου αρεσει το εικονιδιο της βελβετ.

Enia

Ρακ, σπάστο και ξαναρίχτο πληζ. Με πρόλαβες σε τέτοιο βαθμό, που ούτε καν εγώ δεν το σκέφτηκα ακόμα! :P  :lol:

lucretia

Mπα, δεν έχεις ακούσει εσύ για ιστορίες πάθους στον αχυρώνα;

Εσύ που νομίζεις ότι γνωρίζονταν όσοι έβγαζαν τα μάτια τους στους αχυρώνες;
Στην εκκλησία;

Τώρα που είπα αχυρώνα, θυμήθηκα την σκηνή που ο  Ανέστης Βλάχος  βιάζει την κωφάλαλη υπηρέτρια. Ασχετο;

Rakendytos

στον αχυρωνα.. στην στανη.. πισω απο την μαντρα..
οχι πλατεια..
αιντααα οι βλαχοι οπου λαχει?  :roll:

τεσπα σας πιστευω.. ειμαι παιδι της πολης 6η γενια

saliara

Υπάρχουν και καλές γνωριμίες...Πάντως εμένα 2 χρόνια κράτησε..Αλλά μπα..καλύτερα γνωριμία από αλλού..Πάντως αν΄δε βγαίνεται και σχέση μόνο από μέσα,καλό..ούτε ζήλιες..ούτε με ποιον βγαίνεις..η τέλεια σχέση :P  :P

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kodikas

Παράθεση από: "black_velvet"
 ]

εχει δικιο η μπλακ..
η ζωη ειναι και cd-rom και ηχεια και καμερα..

και κανα φλασακι για τις αναμνησεις..

227 Επισκέπτες, 1 Χρήστης