Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 225
  • Total: 226
  • Leon

Την γνώμη σας για τις σχέσεις μέσω Internet

Ξεκίνησε από gon, Απριλίου 15, 2008, 12:30:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

..ειμαι περιεργος τι θα ελεγε ο φιλος ψυχολογος της Λουκ για το "φαινομενο Κωδικας"  :roll:

lucretia

Τι να έλεγε;

Ότι είναι ο γερο-σάτυρος που κυνηγάει αθώες παιδίσκες!

:twisted:

Rakendytos

εσυ εισαι η αθωα? ναι..
Ετσι πορνογερος... σαν τον Κωδικα.. σαν τον Πουλικακο.. (ιδαλμααα) θελω να γινω σα θα μεγαλωσω..  8)

saliara

Παράθεση από: "black_velvet"
 ]

Η σχάση ήταν έξω από το internet..σχέση μόνο μέσω οθόνης ακόμη δεν έχω κάνει..Πάντως striptiz δε θα'κανα μέσω οθόνης,γιατί η κάμερα προσθέτει κιλά..χιχιχιιχιχι :P  :P

katinaki

Παράθεση από: "saliara"
Παράθεση από: "black_velvet"
 ]

Η σχάση ήταν έξω από το internet..σχέση μόνο μέσω οθόνης ακόμη δεν έχω κάνει..Πάντως striptiz δε θα'κανα μέσω οθόνης,γιατί η κάμερα προσθέτει κιλά..χιχιχιιχιχι :P  :P
ναι! το παρατήρησα κι εγώ...
25 κιλά παραπάνω με δείχνει  :(  :P   :lol:

skou70

pisteyw oti twra me to broadband kai tis apeirws megalyteres taxythtes de mporoume na milame gia sxeseis mesw internet alla "ksepetes" ... ti na sou kanw manam egw ftaiw pou katevazei me 12 to rimadi? "one click stand" katanthsame :P

kuria

αρραβωνιαρες ερχονται... αρραβωνιαρες φευγουν... αντε και σ΄αλλα με υγεια!  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

τουλάχιστον μ' έχει στα υπόψη  :roll:   :lol:  :lol:

kuria

kataigida

larus audouinii

[quote user="kuria" post="328870"]αρραβωνιαρες ερχονται... αρραβωνιαρες φευγουν... αντε και σ΄αλλα με υγεια!  :lol:[/quote]

άτακτο θηλυκό....jamais , το μονόπετρο μην περιμένεις να  το πάρεις πίσω  :lol:

[albumimg]10763[/albumimg]

Crazy

καλέ Κυρία ...
να σε αρραβωνιαστώ κι εγώ ???
αλλιώς δε με βλέπω να αποκτώ αυτό το χαριτωμένο πραματάκι ...

pixie

Νομίζω πως ο απέραντος κόσμος του 'Ιντερνετ προσφέρεται για κάθε είδους συναναστροφή. Η φαντασία, ο μύθος, το άγνωστο, είναι στοιχεία που εξιτάρουν και προσφέρουν εντυπώσεις!

Πολύ σύντομα ακόμα κι ο πιο δειλός ή τεχνοφοβικός πετάει τις τελευταίες αντιρρήσεις του και απελευθερώνεται. Θεωρώ μάλιστα τους 'Ελληνες πρωταθλητές στο άθλημα! :smile:

'Οταν αγαπάς την επικοινωνία, δεν την προσδιορίζεις σε τρόπο συνάντησης. Υπάρχουν παγίδες συναισθηματικές και διανοητικές, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να υποστεί ένα συγκλονιστικό χτύπημα από τη διαδικτυακή επαφή! :razz:  
Υπάρχει το ελεύθερο δικαίωμα διαχείρισης και η γοητεία της επιλογής...

Το ποιά κατεύθυνση θα πάρει μια γνωριμία τελικά, εξαρτάται από αστάθμητους και απρόβλεπτους παράγοντες, κι αυτοί είναι οι όροι του παιχνιδιού - ή τους αποδέχεσαι ή αποσύρεσαι...

Crazy

εμένα το δαχτυλιδάκι θα μου το πάρει ???  :???:

kuria

σε ολες μου τις αρραβωνιαρες διαθετω μονοπετρο... (αρκει να μην το δειξει η μια στην αλλη, γιατι προβλεπω να με αρχιζουν στα πολυπετρα και να εχουμε δραματα στο διαδικτυο...  :lol: )

225 Επισκέπτες, 1 Χρήστης