Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 191
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 285
  • Total: 285

Συνέχεια Αφιερωμάτων.....

Ξεκίνησε από fmas, Απριλίου 16, 2008, 12:01:22 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Μετά την πρώτη εκπομπή στο Radio την προηγούμενη Κυριακή έχουμε και λέμε.....

Βασικώς θα ζητήσω συγγνώμη που την Κυριακή 20/04 δεν θα είμαι κοντά σας αλλά θα σας αποζημιώσω, εάν υπάρχει διαθέσιμη ώρα την Μ. Τετάρτη σε μία εκπομπή - έκπληξη.........

Από εκεί και μετά λέω να συνεχίσω με Αφιέρωμα στους Τσακνή Μαχαιρίτσα στις 04/05........

Το αφιέρωμα ίσως κρατήσει πολύ παραπάνω αλλά την δισκογραφία αυτών των δύο είναι λίγο αδύνατον να την χωρίσουμε διότι είναι μαζί από τους Τερμίτες οπότε έχω ήδη στο μυαλό μου τραγούδια που δεν μπορούν να χωριστούν ή να παιχτούν 2 φορές........

Οπότε γράψτε από κάτω τις επιλογές σας! Ο χρόνος είναι άφθονος γιατί έχετε μέχρι την Τρίτη μετά το Πάσχα στις 29/04!!!!!!!

fmas

Λόγω τεχνικών δυσκολιών που έχουν να κάνουν με την ώρα άφιξής μου στην οικία μου, λόγω αγώνα στις Σέρρες, το σημερινό μας αφιέρωμα αναβάλλεται για την άλλη κυριακή εαν όλα κυλίσουν ομάλα.....

Οπότε ΠΕΙΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

jcdenton

Γιάννη δεν βλέπω πολύ συμμετοχή. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά μάλλον θα έπρεπε να αλλάξουμε τους καλλιτέχνες για μεγαλύτερη συμμετοχή -> περισσότερα κέρδη από μηνύματα -> καλύτερους παραγωγούς -> περισσότερους χορηγούς -> πιο πολλά κέρδη για τους χρήστες του α33 (που το έφτασα, ε?)???? Λέω εγώ...
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Enia

Μην τον ακούς αδερφούλη, απλά ακόμα δεν έχουμε επανέλθει από το vacation mode :p :lol:

Δεν ξέρω τι να πρωτοζητήσω...! Είναι και οι δύο, όπως και ο Βασίλης, πολύ λατρεμένοι μου! Ό,τι και να παίξεις Γιαννάκημ από Τσακνή-Μαχαιρίτσα σίγουρα θα μου αρέσει! :D

jcdenton

Γιάννη, όταν η Enia λέει "τον Βασίλη"... εμένα εννοεί  :oops:  :oops:
Ross Perot (1930 - ...)

Enia

:24: :24: :24:

(να'σαι καλά βρε, μ'έκανες και γέλασα! :tongue:) :lol:

κυριακή βράδυ και άφαντος ο φμας....  :roll:  :(

jcdenton

Wanted

dead or alive (κατά προτίμηση alive)

Fmas
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

Παιδάκια επειδή έχω ένα θέμα σήμερα δενβ θα μπορέσω να κάνω εκπομπή........

Θα ενημερωθείτε άμεσα για την νέα μέρα και ώρα!

jcdenton

στοιχειωμένη εκπομπή. δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.  :twisted:
Ross Perot (1930 - ...)

fmas

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!!!!

ΤΣΑΚΝΗΣ - ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ!

Επιτέλους ξεμπλόκαρα από όλα και θα γίνει σήμερα η εκπομπή!

fmas

Άκυρο το προηγούμενο post διότι προέκυψε ένα μικρό ζήτημα και θα απουσιάζω από το σπίτι μ.

Εάν δεν υπάρχει αύριο εκπομπή κάνω πολύ ευχαρίστως! Κυρία του Control θα με ενημερώσετε?

fmas

Ξεκίνησα...... Μέχρι τις 11 όμως.......

Anonymous

Δευτερα 2 Ιουνιου..Το καλοκαιρι του 2008 ανοιγει την αγκαλια του και μας καλει να στριμωχτουμε για να χωρεσουμε.Ανακατεψα για λιγο την δισκοθηκη του σπιτιου μου και την ονειροθηκη του μυαλου μου σχεδιαζοντας εναν τροπο διαφορετικο για να το υποδεχθω εφετος..και κατεληξα στην συνταγη :Λιγα "μυγδαλα,μυγδαλα" του Βογλη,λιγες φραουλες και λιγα κερασια της Νansy,καποια "τοσα καλοκαιρια" του Δακη,ενα "ινδιανικο καλοκαιρι" του Joe...Καπου σε μια ακρη ειδα ενα αγορι που "φορουσε τυρκουαζ στο λαιμο μαντηλι" και ακουγε το¨"cancao do mar" της Dulce μυριζοντας το "sapore di mare" toy Gino.Koντοσταθηκα..σαν να μου φανηκε πως ακουσα την Αλικη να ψιθυριζει "θαλασσα πλατια" η μηπως ηταν η Ελενα που ελεγε "το καλοκαιρι αυτο θα ζησω θα χαθω" ενω ο Δημητρης μετρουσε "καλοκαιρια και χειμωνες" περιμενοντας την κιθαρα του "holiday" να τον παρηγορησει..
Μπερδευτηκα..θα προσπαθησω να το ξεδιαλυνω το βραδυ της Δευτερας 2 Ιουνιου..γυρω στις 10..εδω..στο Α33 radio..ομορφα θα ενοιωθα αν θα ησουν κι εσυ εκει...

Enia

Ε, πείτε μου, μπορεί κανείς να αρνηθεί σε τέτοια πρόταση!?  :D

fmas

Ακούω προτάσεις για επόμενο αφιέρωμα!!!!!

Η εκπομπή θα γίνει στις 8/6

285 Επισκέπτες, 0 Χρήστες