Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 276
  • Total: 276

Hellenic Seaways Απατεωνιές

Ξεκίνησε από heinrich, Απριλίου 29, 2008, 12:02:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

Προσοχή!

Προσπάθησα να κλεισω εισιτήριο μετ επιστροφής για κυκλαδες 3 εβδομάδες πριν την αναχώρησή μου μέσω του site τους αλλά οι μόνες διαθέσιμες ήταν εκείνες της businnes class αξίας 160 ευρώ.
Επικοινώνησα με συγκεκριμένη πρακτόρισσα που συνεργάζομαι για να δω τι συμβαίνει και μήπως μπορέσει εκείνη να μου βρει θέση στη οικονομική. Μου απάντησε πως σε high season, η εταιρεία γνωρίζει πως τα εισιτήριά της θα έχουν ζήτηση και  δεν «ξεκλειδώνουν» τις θέσεις της οικονομικής πριν πουληθούν οι ακριβότερες. Εξαναγκάζει ακόμα και τα πρακτορεία να βρίσκουν κλειδωμένες τις οικονομικές με αποτέλεσμα να πουλάνε πρωτίστως business & A class. Με παρέπεμψε πίσω στο site τους για να ψάξω πάλι μόνος μου και ω! θαύμα! Θαύμα του Ιησού!, 2 εβδομάδες πριν την αναχώρησή μου βρήκα και έκλεισα θέση στην οικονομική....

Συμπέρασμα...
αν θέλετε οικονομικές θέσεις στην hellenic seaways σε high season μην προτιμήστε να κλείσετε τα εισιτήριά σας πολύ νωρίτερα...
θα σας κοστίσει

Kρατούμενα
α. μετά την αύξηση του πετρελαίου τα ακτοπλοικά έχουν εκτοξευθει στα ύψη.
β. η ισοτιμία δολαρίου - ευρώ
γ. για να το διαβάζεις αυτό σημαίνει πως είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ
δ. στο δίκτυο θα βρεις πολλά site με αεροπορικά είσιτήρια, ξενοδοχεία ή και πακέτα διακοπών. Αν δεν ξέρεις θα σου πω εγώ.
ε. στο σπίτι σου έχεις μια αριθμομηχανή (που υπολόγιζεις πόσο έκανε ο μαιντανός πριν και μετά το ευρώ)
στ. η τομάτα που σου σερβίτρουν στην χωριάτικη δεν είναι Κρήτης.

είσαι σίγουρος πως θέλεις ακόμα να κάνεις καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα?

Enia

[albumimg]9940[/albumimg]

:cheers: 9954[/albumimg] [albumimg]9950[/albumimg]

276 Επισκέπτες, 0 Χρήστες