Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 371
  • Total: 372
  • Leon

Ντου Ιτ..

Ξεκίνησε από Rakendytos, Μαΐου 08, 2008, 08:59:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rakendytos

το τεστ των χρωματων..
για καντο..  

:arrow: http]

Nemesis

Αχ βρε Rak, στον ψυχίατρο μ' έστειλες πρωί πρωί  :oops:

Ακόμα καφέ στη δουλειά δεν ήπια, είπα να σας διαβάσω, και πέφτω στο τεστ, άντε να το κάνω λέω και τώρα... πρέπει να κλείσω ραντεβού με το γιατρό μου  :D

Καλημέρα  :)

Rakendytos

Να η πρωτη ασθενης.. (αμα σου δωσει αγωγη να μου την πεις να παρω τα ιδια)  :P

νεξτ..

Nemesis

χιχιχι

εντάξει, καμία αντίρρηση, άμα θέλεις σου δίνω τα μισά από τα δικά μου, μην γίνουμε και αμέσως καλά, που ξέρεις μπορεί να μ' αρέσει στο τέλος χιχιχι

:D

Rakendytos

εγω λεω να κανουμε ενα κοκτειλ και με τα δικα μου..  :D

Να κανεις κι εσυ τον καραγκιοζη εδω μεσα γιατι νιωθω μοναξια,.. χεχεχεε

jcdenton

Με τα φάρμακα που έγραψε ο γιατρός... θα ανοίξω φαρμακευτική εταιρεία. lol :moonwalk:  :blobs16: :moonwalk:  :blobs16:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Nemesis

Φαντάσου jcdenton αν σου δώσουμε μερικά και από τα δικά μας πόσο θα μπορέσεις να μεγαλώσεις την εταιρία σου χιχιχι

Εντάξει καλέ μου Rak, σιγά μην σ' αφήσουμε να νιώσεις μοναξιά εδώ μέσα χιχιχι

Στα στέλνω αύριο το πρωί με DΗL (γιατί είμαστε και λιγουλάκι μακριά :( ) και κάνε το κοκτέιλ να δούμε τι θα βγει χιχιχι

:P

katinaki

ο.κ. αυτά τα ξέραμε και πριν το τεστ  :?

jcdenton

έκλεισα συμφωνίες για προώθηση χαπιών. όποιος θέλει να συμμετέχει στην εταιρεία μου, ας το δηλώσει  :twisted:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Nemesis

lucretia

Κάθετί σας διεγείρει τις αισθήσεις, σας συναρπάζει. Θέλετε να σας θεωρούν ενδιαφέρουσα και γοητευτική προσωπικότητα και σας κολακεύει να ασκείτε επιρροή στους άλλους. Χρησιμοποιείτε έξυπνη τακτική, ώστε να μην κινδυνεύσετε ποτέ να χάσετε την εκτίμηση των άλλων.
Οι στόχοι σας είναι ανεδαφικοί και η αδυναμία σας να αποφασίσετε ποιες είναι οι σωστές ενέργειες σας δημιουργεί υπερβολικό άγχος.
Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες. Ξέρετε, όμως, ότι δεν πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όλες τις δυνατότητες που σας παρέχονται. Απολαμβάνετε το σεξ όσο τίποτα άλλο.
Μπορεί να μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι από αυτό που ζείτε, αλλά, παράλληλα νιώθετε ανίκανοι να βελτιώσετε οτιδήποτε, αν δεν έχετε βοήθεια από κάποιον. Δεν θέλετε να δείξετε πόσο τρωτοί είστε. Δεν θέλετε να χάσετε τίποτα παρά το γεγονός ότι νιώθετε καταπιεσμένοι. Θέλετε να νιώσετε ανεξάρτητοι. Σας κυνηγά αίσθημα φυγής και νιώθετε πολύ εξαντλημένοι.
Αποφεύγετε τη κριτική και ό,τι περιορίζει την ελευθερία των κινήσεών σας. Εσείς αποφασίζετε για τη ζωή σας και η ανεξαρτησία σας είναι το μυστικό της γοητείας σας.Μάχεστε ενάντια στους περιορισμούς και τους φραγμούς. Επιμένετε πως η ελευθερία είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας.

Δεν κατάλαβα λέπι!  :shock:

cna

lucretia μάλλον για το καστράτο σε πέρασε. Ξαναδοκίμασε μήπως καταλάβει ότι είσαι εσύ! :p

heinrich

Αισθάνεστε ότι οι γύρω σας είναι αχάριστοι απέναντί σας, σας έχουν αδικήσει και έχουν προδώσει τις προσδοκίες σας. Νιώθετε απογοήτευση και έχετε ανοίξει πόλεμο σ' όλους αυτούς που θεωρείτε ότι σας έχουν προσβάλει θανάσιμα.

Προσπαθείτε συνεχώς να βελτιώσετε την εικόνα σας στα μάτια των άλλων, για να επιτύχετε την αποδοχή και τη συμφωνία με τις απόψεις σας.

Είστε απογοητευμένοι και δυστυχείς, γιατί βλέπετε ότι δεν μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά με τους γύρω σας.

Η κατάσταση που επικρατεί είναι δυσάρεστη, γιατί αισθάνεστε μοναξιά και ανασφάλεια, γιατί οι ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται, γιατί περιμένετε πολλά από τους άλλους. Θέλετε να ξεχωρίσετε. Αποζητάτε τη γενική αποδοχή, γιατί βαθιά μέσα σας θέλετε να σας εκτιμούν και να σας εγκρίνουν.

Η ανικανοποίητη επιθυμία σας να σας σέβονται και να ξεχωρίζετε σας δημιουργεί νευρικότητα. Απομονώνεστε και δεν συμμετέχετε σε καμία δραστηριότητα.

Ετσι ακριβώς είναι! πλην της τελευταίας αράδας.
Ειμαι πλήρως απογοητευμένος με τους συναθρώπους μου...
Τους θεωρώ ηλίθιους. Τρέφω εκτίμηση για πολύ λίγους.
Οι άλλοι να πάνε να πνιγούν.

cna

Χμμμ εσένα χαινριχ κάτι σε καρυωτάκη σε κόβω γι αυτό καλύτερα να αναβάλλεις εκείνο το ταξίδι στην Πρέβεζα :) :)

cna

Και για να μην σας αδικώ ιδού:

Χρειάζεστε επειγόντως ξεκούραση, ηρεμία και κατανόηση. Είστε πολύ εκνευρισμένοι με την αδιαφορία και την έλλειψη κατανόησης των άλλων. Έχετε την τάση να θεωρείτε την κατάσταση αφόρητη όταν οι γύρω σας δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας.

Ξεπερνάτε όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες και επιδιώκετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

Η ζωή έχει πολλά να σας προσφέρει γι' αυτό και είναι επιτακτική η ανάγκη να βρείτε μια σχέση γεμάτη κατανόηση και σεβασμό. Ασκείτε κριτική, γιατί θέλετε ό,τι καλύτερο και γνήσιο. Γι αυτό και είστε αυστηροί στις επιλογές σας ως προς τις σχέσεις. Απαιτείτε απόλυτη ειλικρίνεια από τους άλλους για να τους εμπιστευθείτε και για να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

Πρέπει να αγγίξετε τη σταθερότητα και να απολαύσετε την ηρεμία για να νιώσετε πως οι στεναχώριες είναι παρελθόν και πως θα καταφέρετε ό,τι επιθυμείτε.

Εννοείται φυσικά ότι έχω βρεί την σχέση την οποία περιγράφει, έτσι δεν είναι Ένια μου; :)  :hug2:

371 Επισκέπτες, 1 Χρήστης