Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 247
  • Total: 248
  • Leon

Σκότωσαν γιατί αγαπούσαν

Ξεκίνησε από reporter345, Μαΐου 15, 2008, 04:20:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

reporter345

Σοκ στην ιταλική κοινή γνώμη από την απάνθρωπη δολοφονία 14χρονης κοπέλας από τρία ανήλικα αγόρια.. Κάποιοι πρέπει να σκεφτούν σοβαρά τις σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι ανήλικοι κάτω από την επιρροή της τηλεοπτικής "εκπαίδευσης".

Οι καραμπινιέροι του Νισέμι, έξω από την πόλη Καλτανισέττα της Σικελίας, συνέλαβαν χθες βράδυ τα τρία αγόρια (ηλικίας 15, 16 και 17 ετών) με την κατηγορία συμμετοχής σε ανθρωποκτονία 14χρονης κοπέλας.

Οι τρεις νέοι είχαν σχέσεις με άλλα κορίτσια και δεν ήθελαν να τις διακόψουν, κάτι που θα ήταν σίγουρο αν ανελάμβαναν τις ευθύνες τους για την εγκυμοσύνη της 14χρονης Λορένας.

Το πτώμα της βρέθηκε απανθρακωμένο, σε αγροικία έξω από την Κατάνη. Η κοπέλα, είχε δώσει ραντεβού στους μελλοντικούς δολοφόνους της, «για να τους μιλήσει για κάτι το σοβαρό, που θα μπορούσε να τους αφορά άμεσα», όπως τους είχε πει χαρακτηριστικά.

Είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος και ήταν βέβαιη ότι ο πατέρας του παιδιού δεν μπορούσε παρά να είναι ένας από τους τρεις αυτούς νέους. Τους ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αλλά εκείνοι της πρότειναν να πάνε σε ήσυχη περιοχή, στην ύπαιθρο, «για να μιλήσουν πιο ήσυχα».

Μόλις έφτασαν στην αγροικία, ανάγκασαν τη Λορένα να γδυθεί, κρέμασαν σκοινί στον τοίχο και της πέρασαν τη θηλιά στο λαιμό. Η κοπέλα δεν μπόρεσε να αντισταθεί, πέθανε από ασφυξία. Οι τρεις νέοι έσυραν το πτώμα της επί τουλάχιστον πενήντα μέτρα και αφού το πυρπόλησαν με βενζίνη, αποφάσισαν να το ρίξουν σε στέρνα, έχοντας δέσει στη μέση της άτυχης δεκατετράχρονης μια βαριά πέτρα.

Οι καραμπινιέροι, μετά την καταγγελία των γονέων της μικρής, ξεκίνησαν τις έρευνες και εντόπισαν το πτώμα της σε απόσταση περίπου δέκα χιλιομέτρων από το χωριό Νισέμι.

sevenseas

αγαπητέ φιλε Σταυρο

διαφωνώ  μαζι σου

ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
φταει η νοοτροπια των γονιών
ιδιατερα των ιταλων, ελληνων και λοιπων μεσογειακών λαων

που θεωρουν, οτι
ο γιοκας τους ειναι ο μαμαω και δερνω
και καμμια τσουλα δεν θα τον τυλιξει

αυτη η νοοτροπια ειναι που τους εκανε δολοφονους
για να μην σου πω
όσο παραδοξο κι αν ακουγεται
οτι μπορει οι γονεις των μαμακισμενων αυτων
να τους ειπαν και μπραβο για την πραξη τους

και κατα ποσο σοκαρισθηκε η ιταλικη κοινωνια αμφιβαλλω

καλά κανανε στο τσουλακι
θα ηταν η φραση , που θα ακουγοταν από στομα σε στομα σε ολα τα χωρια της περιχοης

και
padre padrone
και
figlio padrone

reporter345

παντως τοσο απανθρωπη δολοφονια για τοσο μικρες ηλικιες δειχνει ενα σκληρο μελλον..... σιγουρα σε λιγα χρονια ο ρομαντισμος θα ειναι μια αγνωστη κοινωνικη φράση αποθηκευμενη στα λεξικα εννοιών

heinrich

βασικά, περί τσούλας επρόκειτο....
αλλά αυτό δεν δικαιολογεί στο ελάχιστο την πράξη τους διότι πρόκειται για μελετημένη πραξη και σε συνεργασία...

Enia

προσυπογράφω χάιν.

Εδώ θα ήταν τσούλα μια μεγάλη γυναίκα που δεν θα ήξερε ποιος από τους τρεις είναι ο πατέρας του παιδιού της, πόσο μάλλον μια 14χρονη...  :roll:

Χριστέ μου, τι γονείς υπάρχουν... Μακριά από εμάς, και οι τρόποι τους, κι αυτοί, και τα παιδιά τους!

black_velvet

Μισό λεπτό κοριτσάκι... η μικρή ΗΞΕΡΕ πού να ψάξει τον πατέρα! Για να έψαχνε ανάμεσα σε 3... προφανώς είχε σεξουαλική επαφή και με τους 3 σε... απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα.

ΕΚΕΙ κάπου είναι το έγκλημα. Και της μικρής... και των 3.... μα πάνω απ' όλα, ναι θα συμφωνήσω απόλυτα! των γονιών και των 4!!!!

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

xhmeia

σκοτωσαν γιατι αγαπουσαν ????? μαλλον λαθος εκφραση
....γιατι φοβηθηκαν ισως?

ειναι θλιβερη η ειδηση, τοσο για το κοριτσι, οσο και για τα αγορια  :cry:
θλιβερη και τρομακτικη.........

η ενια κι ο χαϊν χαρακτηρισαν τσουλα την μικρη .....
με σοκαραν οι απαντησεις σας παιδια
πως μπορειτε να ονομαζετε  τσουλα, ενα παιδι
Στην ουσια παιδι ηταν

Οι ευθυνες,κατα την αποψη μου, επιρριπτονται σχεδον εξ ολοκληρου στους γονεις τους
Καπου, κατι εκαναν λαθος( εκουσια ή ακουσια ) ....δυστυχως για τα παιδια τους

κι επειδη ευχομαστε και φροντιζουμε, τετοιοι γονεις να ειναι μακρια μας εχουμε κι εμεις -ως κοινωνια- ευθυνες

Enia

Νατάσα μου, και τον ανήλικο που θα κλέψει, κλέφτη θα τον πω! Δεν αναφέρθηκα στο αν είχε ευθύνες ή όχι η μικρή.

Απ'όσο μπορώ εγώ να θυμάμαι τον εαυτό μου στα 14 όμως, είχα ήδη διαμορφωμένη συνείδηση και ηθική, αν μη τι άλλο μέχρι ένα βαθμό!

Παιδιά-παιδιά, αλλά μην τους βάζουμε και στο απυρόβλητο!

xhmeia

ενα παιδι, δεν παυει να ειναι παιδι
ειδικα στην εφηβεια που ψαχνει την ταυτοτητα του
ενα παιδι που ισως δεν μεγαλωσε σωστα απο τους γονεις, δεν πηρε αρχες, ή ισως ηταν πολυ καταπιεστικοι ή δεν ξερω τι αλλο
τσουλα δεν λεγεται σιγουρα
οσο για το τι ειναι ηθικη η οχι, για μενα ειναι σχετικοστα δικα μου 14, ηθικο ηταν να παντρευεσαι παρθενα.Οσες ειχαν σεξουαλικη επαφη με πανω απο εναν, η ειχαν επαφη προ γαμου ηταν ανηθικες  
αρα?? ολες οσες δεν πραττουν οπως εγω και πολλες απ τη δικη μου εποχη....μπορω να τις χαρακτηρισω τσουλες?
καποια αλλη θα το ελεγε
Εγω, οχι

καλο ειναι να μην χρησιμοποιειτε τοσο βαριες εκφρασεις για  παιδια-εφηβους  (ειδικα οσοι ακομα δεν εχετε κανει παιδια-αν και παιζει μεγαλο ρολο ο γονιος κι η ποιοτητα του σαν ανθρωπος- ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει )

Rakendytos

ενα παιδι, δεν παυει να ειναι παιδι
ειδικα στην εφηβεια που ψαχνει την ταυτοτητα του

Συμφωνω απολυτα!
και η 14χρονη και τα 3 αγορακια ειναι παιδια.. Φυλακη στους γονεις!
Οταν κανεις παιδια εχεις καποιες υποχρεωσεις.. αν δεν μπορεις μη τα κανεις..

heinrich

τσούλα η μία, στυγνοί δολοφόνοι οι άλλοι...
σημασία έχει πως και οι 4 είναι δημιουργήματα του περιβάλλοντός τους.

reporter345

Τα τρομακτικά περιστατικά συνεχίζονται στην Ευρώπη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται και στις υπόλοιπες χώρες απλα δεν τα γνωρίζουμε ποτέ.
Δύο αγόρια 11 και 12 ετών κατηγορούνται για τον βιασμό της 10χρονης αδελφής του δεύτερου και για την αποστολή σκηνών του περιστατικού σε συμμαθητές τους στο σχολείο που πηγαίνανε κοντά στο Παρίσι.
Το μικρότερο από τα δύο αγόρια κάλεσε στο σπίτι του τον φίλο του μαζί με την αδελφή του. Αφού παρακολούθησαν ταινία πορνογραφικού περιεχομένου !!! (αλήθεια πόσοι διαθέτουμε σπίτι μας) αποφάσισαν να αναπαραστήσουν τις σκηνές με το κοριτσάκι, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.
Οι δύο μαθητές βιντεοσκόπησαν τις σκηνές και τις έστειλαν στα κινητά τηλέφωνα δεκάδων συμμαθητών τους. Οι αστυνομικοί της υπηρεσίας πρόληψης της παραβατικότητας ανηλίκων ανακάλυψαν τις εικόνες και έφθασαν στους δράστες.

κώστας

Πάντως, δεν σκότωσαν επειδή αγαπούσαν (!).

Σε κουβέντα με πιτσιρικά (18-20), έμαθα ότι έψαχνε να αναβαθμίσει το pc του]
eLe

κώστας

Σε άλλο περιστατικό, σε γυμνάσιο της περιοχής]
eLe

sevenseas

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

αν ημουν εγω 14χρονη
αναμεσα σε 1000 θα εψαχνα τον πατέρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

247 Επισκέπτες, 1 Χρήστης