Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 278
  • Total: 278

Kάτι ενδιαφέρον που μπορούμε να το επεκτείνουμε.

Ξεκίνησε από aiollus, Μαΐου 20, 2008, 03:33:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Ακούστε κάτι ενδιαφέρον που μπορούμε να το επεκτείνουμε.

Σήμερα στον ηλεκτρικό σταθμό του Αγ. Ελευθερίου στα ακυρωτικά μηχανήματα και ενώ ήμουν έτοιμη να ακυρώσω το εισιτήριο μου για Σύνταγμα, βρήκα πάνω στο ακυρωτικό μηχάνημα ένα εισιτήριο ακυρωμένο 15 λεπτά πριν, στην ίδια κατεύθυνση με τη δική μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη και δεδομένου ότι μου έχει ξανατύχει, δεν ακύρωσα το εισιτήριο μου αλλά πήρα το ακυρωμένο
που βρήκα και με αυτό κατέβηκα Σύνταγμα.

Το περιστατικό αυτό μου έχει ξανασυμβεί και πληροφορήθηκα πώς υπάρχει μία ομάδα ατόμων που αντί να πετάξει το εισιτήριο κατά την έξοδο της από το μέσο μεταφοράς το αφήνει πάνω στα ακυρωτικά μηχανήματα ώστε να το χρησιμοποιήσει και ο επόμενος. Είναι μια κίνηση συνεργασίας των πολιτών της Αθήνας που αντιδρούν στις μαζικές αυξήσεις των τιμών βασικών αγαθών.

Νομίζω θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε και εμείς δίνοντας την ευκαιρία στον επόμενο από μας να ταξιδέψει δωρεάν.

Επίσης θα βοηθούσε να το διαδίδαμε σε όσους το δυνατό περισσότερους!!!!!

Enia

Στα λεωφορεία είναι ακόμα πιο εύκολο (κατεβαίνοντας από το λεωφορείο δίνεις το εισητήριο στο χέρι κάποιου που μπαίνει), και κάποιοι το εφαρμόζουν εδώ και καιρό.

Εμένα, ρε παιδιά, μου τη σπάει πολύ κάποιες φορές που τυχαίνει να μπω χωρίς εισητήριο (δεν έχουμε περίπτερο κοντά στη στάση γμτ!) και ρωτάω δεξιά κι αριστερά -με τα ψιλά στο χέρι εννοείται- και κανένας δεν δίνει!

black_velvet

Παράθεση από: "aiollus"Ακούστε κάτι ενδιαφέρον που μπορούμε να το επεκτείνουμε.

Σήμερα στον ηλεκτρικό σταθμό του Αγ. Ελευθερίου στα ακυρωτικά μηχανήματα και ενώ ήμουν έτοιμη να ακυρώσω το εισιτήριο μου για Σύνταγμα, βρήκα πάνω στο ακυρωτικό μηχάνημα ένα εισιτήριο ακυρωμένο 15 λεπτά πριν, στην ίδια κατεύθυνση με τη δική μου. Χωρίς δεύτερη σκέψη και δεδομένου ότι μου έχει ξανατύχει, δεν ακύρωσα το εισιτήριο μου αλλά πήρα το ακυρωμένο
που βρήκα και με αυτό κατέβηκα Σύνταγμα.

Το περιστατικό αυτό μου έχει ξανασυμβεί και πληροφορήθηκα πώς υπάρχει μία ομάδα ατόμων που αντί να πετάξει το εισιτήριο κατά την έξοδο της από το μέσο μεταφοράς το αφήνει πάνω στα ακυρωτικά μηχανήματα ώστε να το χρησιμοποιήσει και ο επόμενος. Είναι μια κίνηση συνεργασίας των πολιτών της Αθήνας που αντιδρούν στις μαζικές αυξήσεις των τιμών βασικών αγαθών.

Νομίζω θα μπορούσαμε να το εφαρμόσουμε και εμείς δίνοντας την ευκαιρία στον επόμενο από μας να ταξιδέψει δωρεάν.

Επίσης θα βοηθούσε να το διαδίδαμε σε όσους το δυνατό περισσότερους!!!!!

Μήπως να λέμε από πού αντιγράφουμε κάτι; ή πως, τέλος πάντων, δεν συνέβη σ' εμάς αλλά το λάβαμε μ' ένα mail και απλά θέλουμε να ενημερώσουμε υμάς και ημάς;

Αίολε; έτοιμη ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

lucretia

Μη χάσεις εσύ...

:twisted:

black_velvet

aiollus

Κακο ειναι που δεν ειπα οτι το κειμενο αυτο μου ηρθε με e_mail και ειπα να το βαλω εδω στο φορουμ και να το προοθησω ετσι σε ολους σας?
Αν ειναι κακο ζητω συγνωμη .
Να εισαστε καλα!!!

aiollus

Η μηπως ολοι που γραφουν κατι παντα λενε οτι το σθγκεκρημενο που γραφουν το αντιγραφουν απο καπου αλλου η τους εχει ερθει σε e-mail?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Τελος παντον να εισαστε καλα!!!

lucretia

Ορίστε, κακιώσα!!!!

τον προγκυξες τον ανθρωπο!

black_velvet

Κακό δεν είναι. Απλά έψαχνα να βρω ποιος έκανε τη δημοσίευση.  ]

aiollus

Δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης απλα δεν μπορω να καταλαβω με τι σκεπτικο το εγραψες και γιατι αυτη η παρατηρηση μετα απο τοσο καιρο που ειχα να γραψω κατι στο φορουμ να δεχθω επιθεση λες και εγραψα κατι που εκλεψα τα πνευματικα δικαιωματα καποιου.
Και παλι ζηταω συγνωμη αλλα δεν το θεωρησα τοσο σοβαρο να πω οτι το ελαβα με e-mail απο την στιγμη που δεν το αντεγραψα απο καπου και δεν ειχα και σκοπο να προβληθω γραφοντας κατι.

lucretia

Μην δινεις σημασια, προσπαθεί να κοψει το καπνισμα και εχει λιγα νευρακια αυτες τις μερες...
Εγω λεω να της παρουμε κανενα κομπολοι να το ξεπερασει!

black_velvet

kodikas

εγω παντως ακουω σφυριγματα..

(μα τι εχω παθει θεε μου; )

black_velvet

Α όχι! Εσένα θα σε περιλάβω άλλη φορά! ]

lucretia

Απο πότε εχεις να καθαρισεις τα αυτια σου?

278 Επισκέπτες, 0 Χρήστες