Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,410
  • Online ever: 2,373 (Χθες στις 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 553
  • Total: 553

Κείμενα που φωνάζουν...

Ξεκίνησε από See_Me, Μαΐου 28, 2008, 04:22:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

Θα ήθελα να αναφέρω/επισημάνω/προβάλλω/σχολιάσω [πάρτε όποια εκδοχή σας βολεύει...δεν έχω όρεξη με τη ζέστη να τσακώνομαι] ότι διάβαζα αυτό τον καιρό θεματάκια στο φόρουμ και διαπίστωσα κάτι...που ίσως βγάζει μόνο το δικό μου μάτι.
      Διέκρινα κείμενα γραμμένα ολόκληρα με κεφαλαία γράμματα, κάτι που με δυσκόλεψε αρκετά να διαβάσω -εφόσον δε μπορούσα να ξεχωρίσω καλά τα σημεία στίξης- και επίσης μου φάνηκε λίγο άσχημο οπτικά, δεδομένου ότι στο γραπτό λόγο τα συνεχόμενα κεφαλαία γράμματα/λέξεις/προτάσεις σημαίνουν έντονο "τόνο" γραφής, σα να φωνάζει συνεχώς ο συγγραφέας. ], αλλά βρε παιδιά μήπως να προσέχουμε λίγο να μην αλληλοστραβωνόμαστε  :?:  :roll:

(μου θυμίζει το πρόβλημα που έχω με τα γκρίγκλις  :roll:  :roll: )

Enia

Σωστήηηη....!!! :bowdown:

Η σωστή χρήση και του BBCode, και των κεφαλαίων, και της στίξης, των παραγράφων, των λατινικών χαρακτήρων, των εμότικον, όλα αυτά συνεισφέρουν σε ένα ευανάγνωστο κείμενο.

Κι επειδή την έχουμε ακούσει την δικαιολογία από κυρίες και κυρίους μύωπες, πρεσβύωπες κλπ,
όποιος δεν βλέπει μπορεί να επιλέξει να μεγαλώσει τα γράμματα στο δικό του pc, δεν χρειάζεται να στραβωθούν και οι υπόλοιποι υγιείς!  :P

black_velvet

Αν είσαι  "παράξενη/στραβή/κολλημένη/περίεργη/καρφί/στριμμένη/αμάμητη [επίσης διαλέξτε όποιο τίτλο θέλετε  8) ]", τότε ιτ μέικς 2 οφ αζ!

Ομολογώ ευθαρσώς πως δεν έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό ούτε μία από τις δημοσιεύσεις που είναι γραμμένες με κεφαλαία γράμματα. Δε μ' αρέσει όταν φωνάζουν οι άλλοι.

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

lucretia

Πιο στραβόξυλο από μένα δεν θα βρείτε!

Απο ότι θυμάμαι, με το που μπήκα στον Α33, την είπα σε κάποια κοπελιά που επέμενε να γράφει greeklish... μετά βέβαια την πήρα με το καλό και άρχισε να γράφει ελληνικά.

Επίσης με ενοχλούν οι μονοκόμματες δημοσιεύσεις, χωρίς παραγράφους, χωρίς τελείες και χωρίς space...ναι το έχω δει και αυτό!

KostasD33

Εντελειειναιπιογλυκιαγατααποσοθελειναδειχνει
 :P

Enia

(Αν λύσουμε τα υπόλοιπα βασικά προβλήματα, σημειώστε στη λίστα και τους τόνους...!!!  :roll: )

Και ναι, είναι γλυκύτατο το άτιμο!  :D Φτου, σκόρδα!  :lol:

lucretia

E,αυτοί οι τόνοι με παιδεύουν και εμένα...

Εστειλα μια αναφορά 8 σελίδων σε έναν συνάδελφο και δεν είχε πουθενά τόνους.

΄Οταν άνοιξε το έγγραφο,  κοκκίνισε η οθόνη του... εγώ δεν έχω ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά, μουαχαχαχα!

Γλυκιά; Το μπράτσο του άλλου που γέμισε μελανιές δεν το είδες; Αχ, τον κοπάναγα συνέχεια και το φχαριστήθηκα!

black_velvet

Παράθεση από: "lucretia"

lucretia

Ασχετο με το θέμα μας!

Θα σε διασπάσω, παλιο Μπλάκι, και εσενα και εκείνον τον τυπο που δεν ξερει να χρησιμοποιεί το space!

:twisted:

kodikas

τοση γλυκα σημερα, πως να την αντεξω ο δολιος;;

εχω κι ιστορικο διαβητη στην οικογενεια..

black_velvet

Υπεκφεύγουμε ε;  ]9906[/albumimg]

black_velvet

Ωχ! μπήκε ο αδελφός σφήνα.

See_Me

(σιχτήρ σας  ]

ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΙΤΛΟ]

lucretia

Α, ο διαβήτης δημιουργεί προδιάθεση για μώλωπες... Δεν φταίω εγώ!

Ποιος ξέρει τι με πότισαν εκείνο το βράδυ και μετά έψαχνα φαρμακείο ανοιχτό να πάρω ζαντάκ.

Τρύπησε το στομάχι μου!

black_velvet

Καλά να πάθεις! Ας έπαιρνες τηλέφωνο!  ]

553 Επισκέπτες, 0 Χρήστες