Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 310
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 283
  • Total: 284
  • Leon

Φτου, μια κουτσουλια στο γυαλισμενο καπω!!

Ξεκίνησε από kodikas, Μαΐου 31, 2008, 08:04:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kodikas

Μπαινω σε πειρασμο να τσακισω ότι γλυκο κυκλοφορει αδεσποτο ,
 να κανω γενικη φασινα στο σπιτι, να πω διαφορα στον Πανμεγιστο κι αυτος να καταλαβει τα εντελως αντιθετα
και γενικα να φερθω με τροπο εντελως εξευγενισμενο,
όπως κανω δηλαδη κάθε φορα που εχω τα νευρα μου.

Κι ευτυχως δηλαδη που εχω συχνα πυκνα τα νευρα μου, γιατι με φανταζεστε γλυκουλινακι να διαβαζω τις σαχλαμαρες
και να λεω «τελειο εξανθρωπιστη , απεμπολεις μεσιστιες μερες» ενώ θα ηταν μπουρδες και θα επρεπε να ψαχνω τενεκε να ξερασω
ή κανενα γιαουρτι να πεταξω;

Κι από την άλλη προσπαθω να κοψω  και το τσιγαρο γιατι με στριμωξε το ημιση και για να είναι πιο πειστικη προειδοποιει για αποχες,
αλλα εγω όταν εκνευριζομαι παω στο μπαλκονι που εχω καβαντζα πακετο μεσα στην ορτανσια και του τιναζω τα πεταλα στη ζουλα.
Και θα το καπνιζα ολο αν δεν με επαιρνε παντα χαμπαρι, αλλα με παιρνει χαμπαρι κι ετσι δεν το καπνιζω.

Α.. ναι..
Είναι και ο άλλος, ο παγωτοφαγος, που λεει ότι για να εισαι τσιλικος συντονιαρης πρεπει να εχεις ένα κατι που μου διαφευγει αυτή τη στιγμη.
Δεν πρεπει ,λεει, να κοιτας λαγνα το κουμπακι, να το καψουρευτεις και να σας φανταζεσαι (εσενα και το κουμπακι) σε ένα κρεβατι ανταμα.
Ξετσαουλιαστηκε να λεει ότι αμα το πετυχω θα κοιμαμαι καλυτερα, δεν θα μου κουτσουλανε τα περιστερια το αυτοκινητο ,
θα σταματησει  η τριχοπτωση, θα βλεπω θεαματικα ηλιοβασιλεματα και θα παψει το ζουληγμα των ανεκπληρωτων φαντασιωσεων.

Προοπτικες με φουντες δηλαδη.
Κι ενταξει εχει μποκου πραματα στο κεφαλι του που σε λιγο θα του βγαινουν από τα αυτια,
προτιμαει να τρωει παγωτα αντι να του ζαλιζουν τα ουμπαλα, τον ειχα βρει και μποσικο μια μερα και του τσακισα κατι σαντουιτσακια,
αλλα είναι λογοι αυτοι να μην υποδειξει ουτε μια προοπτικη βαριοκουλτουριαρικη;
Απαραδεκτο.

Παντως εχει αδικιες αυτή η ζωη και πώς να μην συνεχιζω να εχω τσατιλες;
 Σκεφτομαι και ανανταριαζομαι που πηγα και ασχοληθηκα με κατι αχρηστους κι αναριγω που λιγο κοντεψε να μου την σκαπουλαρει
το διαμαντι με το υπεροχα αναπαλαιωμενο πετρινο μυαλο.
Γιατι που ζω ο αμπλαουμπας;
Δεν κοιταω τα θεματα;
Στραβομαρα;
Τοσο καιρο στο φορουμ και δεν τον ειχα προσεξει.
Τωρα ετσι μου ρχεται να καπνισω ολο το πακετο και τις ορτανσιες μαζι.

Ενιωσα ενοχες.
Του εξομολογηθηκα όμως τα καταλληλα και εξαφανιστηκαν οι ενοχες και στανιαρα λιγακι.
Ηθελα να τον τσουρομαδησω κιολας, μα επειδη ειμαι κυριος συγκρατηθηκα
Αλλα κι αυτος πηγε να μου σκισει το καλτσον και μετα θυμηθηκε ότι δεν είναι φλουφλης και τον απασχολουν σοβαροτερα, λογικα, θεματα.

Όμως το χτες είναι χτες, εκανα τις στραβες και τις κουτσουκελες μου αλλα οκ, το σημερα είναι πιο ουαου.
Πιο τσιλικο.
Αρα να μην σκαω,να μην γινομαι τσιμινιερα, να ηρεμησω και να μην κινδυνευω και με αποχη.
Το χτες δεν είναι τωρα και το τωρα είναι η στιγμη για χαβαλε.

283 Επισκέπτες, 1 Χρήστης