Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 227
  • Total: 227

ΕΡΩΤΑΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Ξεκίνησε από ChocolateMousse, Ιουνίου 04, 2008, 02:36:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ChocolateMousse

Αθήνα – Κατερίνη

Δυο πόλεις που τις χωρίζουν 439 χλμ και τις ενώνει μια αγάπη. Γνωριστήκαμε στην Θεσσαλονίκη όταν βρεθήκαμε για ένα συνέδριο…

Μια σχέση που ξεκίνησε σαν περιπέτεια…χωρίς προσδοκίες…χωρίς συνέχεια…όσο κρατούσε το συνέδριο…και δεν κράτησε πολύ…λίγες μέρες μόνο…

Ο ερωτισμός διαχέεται επικίνδυνα πολύ, η έλξη είναι εντόνη και παρούσα, η επικοινωνία άριστη, η επιθυμία μας να ξαναβρεθούμε επιτακτική…

Βρεθήκαμε το επόμενο σαββατοκύριακο και κάθε σαββατοκύριακο εδώ και 8 μήνες…εδώ…εκεί…αλλού…Ώρες, πάθους, ζεστασιάς, δημιουργίας, ηρεμίας, επικοινωνίας…

Πόσο γρήγορα περνάει το σαββατοκύριακο…δε σε «χορταίνω»…είναι λίγο για να μοιραστούμε τις σκέψεις μας, τα όνειρά μας, τους φόβους μας, τα θέλω μας, το σώμα μας…

Και η καθημερινότητα, χωρίς εσένα…να μου λείπεις και να μην σε έχω…οδυνηρό…η απουσία σου είναι έντονη…δεν καλύπτεται από τις τηλεφωνικές συνομιλίες, τα e- mail , το msn, τα sms… είμαι ερωτευμένη, και δε μπορώ να σε δω, να σε αγγίξω, να σε φιλήσω, να σε νοιώσω…ούτε εσύ…

Η ζωή σε ένα ταξίδι…μαγεύει αλλά κουράζει…άσε η ζήλια! γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο? Με ποια είσαι? Με ποιον είσαι?…

Και τώρα η μετάθεσή σου…για Ρόδο…σε 2 μήνες για τουλάχιστον 2 χρόνια και μετά Θεσσαλονίκη…ωραιότατα…

Εγώ, δεν μπορώ να πάρω μετάθεση…η δουλειά μου, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου?

«ΣΕ ΘΕΛΩ μαζί μου, λες».
Εγώ δε μίλησα, σιωπώ.

Περνώ ατέλειωτες ώρες άγρυπνη, μόνη ή  στο πλευρό σου, σκεπτόμενη πως η μόνη ευτυχής κατάληξη που θα μπορούσε να έχει αυτή η σχέση περιλαμβάνει τη δική μου μετακίνηση . Οι φόβοι πολλοί και , ίσως, δικαιολογημένοι. Δεν αλλάζεις έτσι εύκολα ζωή. Κι αν μπεις στη διαδικασία να την αλλάξεις, χρειάζονται εγγυήσεις. Συναισθηματικές εγγυήσεις για να νιώσω ασφαλής, ακόμα και με την πλέον ριψοκίνδυνη επιλογή μου… Η απόφαση χρεώνεται ολοκληρωτικά σε μένα, όπως, και το κόστος της. Κι αυτό είναι που την καθιστά ακόμα πιο δύσκολη...

…Σ’ αγαπώ, όμως…

sevenseas

αγαπητή σοκολα
εστω και μους

ως φιανεται , και θα σε κρινω σκληρα κι ανελεητα , ο ερωτας δεν εχει ορια, ούτε συνορα, ούτε πισινες, ούε ορους ούτε επιφυλαξεις , ούτε σιγουριες, ούτε βεβαιότητες

αλλιως δεν ειναι ερωτας
ειναι συνταξη στα 65

_MAIRA_

den yparxei tipota pio erethistiko apo dyo erastes poy den epidiokoyn na vrethoun
Proust

asxeto apothn mia....sxetiko apo thn allh
me paresire to ex apostaseos

black_velvet

Εύκολα παρατώ τα πάντα και πάω και στην άλλη άκρη του κόσμου γι' αυτόν που αγαπώ.
Δισταγμοί και δεύτερες σκέψεις υπάρχουν μόνον όταν δεν υπάρχει ουσιαστική αγάπη αλλά συνήθεια. Τουλάχιστον για μένα...

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

katinaki

Εγώ πάλι όχι!
Ίσως επειδή έχω κι ένα παιδί να σκεφτώ ;-)

[spoiler]Αυτό έλειπε να τρέχω όλη μου τη ζωή πίσω από ένα... μπιπ!
το 'κανα και το σκυλομετάνιωσα  :sad: [/spoiler]

sevenseas

[quote user="_MAIRA_" post="296475"]den yparxei tipota pio erethistiko apo dyo erastes poy den epidiokoyn na vrethoun
Proust

asxeto apothn mia....sxetiko apo thn allh
me paresire to ex apostaseos[/quote]

αμαν ρε Μαιρα
μην δεις ανωμαλια
μεσα εσυ

αχ αυτος ο Προυστ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
του οφειλω ολες τις διαστροφες μου

zarkvilion

Στα ΚΤΕΛ για εισητήριο..να μην ακούω χαζομάρες μεσημεριάτικο!  :?

Enia

Μαρή ζαρκ, πάνε τα ΚΤΕΛ στη Ρόδο?!  :razz:  :mrblue:

Καλή μου ChocolateMousse, προς στιγμή νόμιζα πως διαβάζω για τη δική μου ζωή...! Είναι πολλά τα κοινά στοιχεία στις ιστορίες μας, με μία μόνο βασική διαφορά: εγώ την έχω ήδη πάρει την απόφασή μου.
Είναι ακριβώς όπως το είπες:

[quote user="ChocolateMousse" post="296440"]Η απόφαση χρεώνεται ολοκληρωτικά σε μένα, όπως, και το κόστος της. [/quote]

Όμως κατ'εμέ, γι'αυτό ήταν 'εύκολη'!
[Εύκολη σαν απόφαση, γιατί στην πράξη υπήρχαν και υπάρχουν πολλά εμπόδια... Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία...]

Καταρχάς, προσπάθησε να τον βγάλεις εντελώς από την εικόνα. Σκέψου εσένα και μόνο εσένα, και αξιολόγησε ένα ένα τα στοιχεία.
Θα μπορούσες να ζήσεις μακριά από συγγενείς και φίλους της Αθήνας?
Θα μπορούσες να ζήσεις στη Ρόδο?
Θα μπορούσες να ανταπεξέλθεις σε ένα καινούριο περιβάλλον εργασίας?
Μπορείς να πατήσεις στα πόδια σου χωρίς δεκανίκια?
Είσαι διατεθιμένη να αρχίσεις ουσιαστικά από το μηδέν?

Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις, όποια απόφαση κι αν πάρεις, κάνε το για σένα.

Κανείς δεν μπορεί να σου δώσει καμμία εγγύηση.

Πιθανώς όμως να μπορείς εσύ να αξιολογήσεις τα υπέρ και τα κατά, τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα, τα όνειρα και τους εφιάλτες.

Σκέψου τα μόνη σου, κι αν/όταν μπορέσεις να κάνεις το "…Σ’ αγαπώ, όμως…" σκέτο "Σ’ αγαπώ!", σας εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο!!!  :smile:  ;-)

Nemesis

Εγγυήσεις δεν υπάρχουν στην αγάπη όπως και στα περισσότερα πράγματα στη ζωή μας. Πάρε την απόφασή σου, όποια και αν είναι, πάντως θα είναι η σωστή τη στιγμή που την πήρες :smile:

lucretia

Tελικά τι έγινε;;;;

Μάθαμε;;;

(οοοολα, θέλω να τα ξέρω οοοοολα... )

cna

η περιέργεια σκότωσε την γάτα (κάποιος να φέρει το τσουβάλι με το πιτ-μπουλ).

lucretia

οχι επειδή είμαι κουτσομπόλα...  δεν το κάνω απο κακό, θέλω να χω υλικό,

και ας μου τρώει η περιέργεια τη σόλα!

:twisted:

black_velvet

Κι εμάς μας τρώει η περιέργεια τη σόλα για να μάθουμε τι σκέφτεσαι εσύ επί του θέματος. Δεν κάνουμε κι έτσι όμως. Περιμένουμε υπομονετικά...

Λοιπόν; ΛΕΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

lucretia

Για τον έρωτα της Σοκολά μους με τον καλό της;
Τι λόγος μου πέφτει;

Α, εγώ είμαι ανώτερος άνθρωπος, δεν ανακατεύομαι στις ζωές των άλλων...
(δεν εχει και εμοτικον με φωτοστεφανο).

:mryellow:

black_velvet

Κατά το ντεν έχει αυτοκίνητο καρντιά μου; όχι καρντιά μου! τι σκέφτεσαι και πώς νιώθεις εσύ για τις σχέσεις εξ αποστάσεως λέω.  ]

227 Επισκέπτες, 0 Χρήστες