Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 294
  • Total: 295
  • Leon

Χαίρομαι... :grin: :grin: :grin:

Ξεκίνησε από black_velvet, Ιουλίου 19, 2008, 03:34:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Με αφορμή το θέμα με την γκρίνια της παλιόγατας, και επειδή είμαι φύσει μα και θέσει αισιόδοξη, αποφάσισα για άλλη μια φορά στη ζωή μου να πάω κόντρα στο ρεύμα και τη μόδα. Αυτή τη φορά, θα κοντραριστώ με αυτό το ρεύμα που θέλει τους πάντες ν' αμφισβητούν και να διαμαρτύρονται για τα πάντα. Με μια λέξη, να γκρινιάζουν! Κι ας στέκονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία μόνο στα λόγια. Από πράξεις... νάδα!  :twisted:
ΟΚ, πρέπει να παραδεχτώ πως μου είναι εξαιρετικά εύκολο να το κάνω. Είπαμε, είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος. Και ναι, ξέρω πολύ καλά πώς να αναγνωρίζω και να παίρνω τα καλύτερα ακόμη κι απ' τις χειρότερες κακοτοπιές που μου έχουν τύχει. Εξάλλου, το μόνο που θεωρώ δεδομένο είναι η ισορροπία. Κανείς δεν υπέγραψε συμβόλαιο πως όλα θα είναι ρόδινα σ' αυτή τη ζωή.  ;-)

[rainbow]
ΧΑΙΡΟΜΑΙ λοιπόν![/rainbow]

Χαίρομαι κατ' αρχήν που ζω κι αναπνέω!
Χαίρομαι που είμαι υγιής.
Χαίρομαι που οι δικοί μου άνθρωποι είναι υγιείς.
Κι επειδή υπάρχουν και οι δυσκολίες, χαίρομαι που κάποιος φίλος μου αντιμετωπίζει με επιτυχία το πρόβλημά του. Κι ελπίζω σύντομα πια να βγει από αυτή την ιστορία ο απόλυτος νικητής και να μείνει μόνο μια αχνή ανάμνηση που με δυσκολία θα φέρνουμε στο μυαλό μας.  :grin: Και ναι, είναι κι εκείνος υπομονετικός κι αισιόδοξος, χαμογελαστός άνθρωπος. Γι' αυτό και θα τα καταφέρει.    :grin:  :grin:

Χαίρομαι που κάποιοι άλλοι φίλοι και φίλες τον τελευταίο καιρό κάνουν πραγματικότητα κάποια όνειρά τους. Και πετυχαίνουν τους στόχους τους. Εύχομαι και προσεύχομαι να συνεχίσουν τις επιτυχίες τους.  :grin:

Χαίρομαι που ξαναβρήκα έτσι, στα ξαφνικά! τον πολυαγαπημένο μου...
Και χαίρομαι που... λες κι ανοίξανε όλες οι πόρτες! Και παλιοί φίλοι βρήκαν κι εκείνοι ξανά τον δρόμο τους προς τη ζωή μου. Μα και νέοι φίλοι ήρθαν σιγά σιγά στο μονοπάτι της. Και την γεμίσανε με ακόμη περισσότερα χαμόγελα!  :grin: Και ναι! με πολύ τραγούδι! Πάάάρα πολύ όμως. (αυτοί.. ξέρουν!)  ;-)  :lol:  :lol:

Χαίρομαι που επιτέλους αποφάσισα ένα Σάββατο να μείνω στο σπίτι μου. Ούτε που θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά.  :razz:  :lol:  :lol:
Χαίρομαι όμως ακόμη περισσότερο που αύριο θα πάμε για μπάνιο. Κι ας μην έχουμε αποφασίσει πού ακριβώς.  :grin:  :grin:

Χαίρομαι που το νέο ξεκίνημα που έκανα το φθινόπωρο πάει τόσο καλά. Θα τολμούσα να πω ότι ξεπερνάει και τις προσδοκίες μου. Όχι πως δεν αισιοδοξούσα. Ξέρω, εξάλλου, καλά τις δυνάμεις μου, τις ικανότητές μου και τη θέλησή μου. Ξέρω όμως πώς να είμαι και συγκρατημένη. Και να μην αεροβατώ.  ;-)

Κι αφού είμαι τόσο χαρούμενη κι ευχαριστημένη με τη ζωή μου και τον εαυτό μου τον ίδιο, δεν μπορώ παρά να χαίρομαι όταν βλέπω τριγύρω μου ανθρώπους με ζωντάνια! Δεν μπορώ παρά να χαίρομαι όταν βλέπω παρέες ανθρώπων να μιλάνε και να συζητούν επί παντός επιστητού. Κι ας κάνουν καμιά φορά και λίγη φασαρία παραπάνω. Δεν πειράζει. Κάπως έτσι καταλαβαίνει κανείς πως δεν ζει μόνος σε τούτο τον μάταιο κόσμο.  ;-)  :razz:

Και χαίρομαι που υπάρχουν και άνθρωποι που αντί να γκρινιάζουν, "σηκώνουν" τα μανίκια και προτιμούν τις πράξεις. Εκτίμησα ιδιαίτερα (έως και ντράπηκα που δεν έκανα το ίδιο, τ' ομολογώ) μια οικογένεια που, αντί να κάθονται να γκρινιάζουν για τα σκουπίδια που ξέβρασε η θάλασσα στην ερημική παραλία και δεν τα μάζεψε ο δήμος ή όποιος άλλος (ναι, αυτό κάναμε η παρέα μου κι εγώ μαζί), αντί λοιπόν να γκρινιάζουν, πήραν από μια σακούλα σκουπιδιών, κατέβηκαν στην παραλία κι αρχίσανε να τα μαζεύουν!

Όσο βλέπω τέτοιες κινήσεις, λοιπόν, εξακολουθώ να αισιοδοξώ. Και ναι, την επόμενη φορά, θα είμαι κι εγώ οργανωμένη για να κάνω το ίδιο. Έχει έρθει εδώ και παάάάάρα πολύ καιρό η ώρα για πράξεις!   :smile:

Με δυο λόγια, μακριά από μένα οι γκρίνιες κι η μιζέρια. Κι όπως λέει και το άσμα:
έχω στενάχωρη καρδιά, σεκλέτια δεν χωρούνε  ;-)

Καλημέρα σας! Και να 'στε πάντα αισιόδοξοι και χαμογελαστοί. Κι όχι μόνον επειδή κάνει τους άλλους να ανησυχούνε. Αλλά επειδή θα κάνει καλό στην δική σας διάθεση - και στην ψυχή!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

lucretia

Aν είμαστε πάντα χαρούμενοι και χαμογελαστοί, θα κάνουμε ρυτίδες από το πολύ χαμόγελο και ο κόσμος θα μας περνάει για χαπακωμένους.
Ασε που  αμα δεν στραβομουτσουνιάζεις και λίγο, δεν το φχαριστιέσαι το καλό όταν σου έρχεται.

Την μονοτονία δεν  την αντέχω. Πάντα να χαμογελάς ή πάντα να γκρινιάζεις.
Μπορείς να τα κάνεις και τα δύο.

Στο παιχνίδι είναι όλα.

Χαίρομαι που σε πέντε μέρες φεύγωωωωωωωωωωω...
Δεν είναι υπέροχο το καλοκαίρι;

bourlis

Χαιρομαι που σε λιγες μερες θα πάω διακοπες

kuria

[size=14]χαιρομαι που επιτελους αποφασισατε να χαρειτε εστω και παρτ ταιμ...   [/size]   :razz:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

CINDY

[size=14] [/size]

XAIΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ... ;-)

black_velvet

Χαίρομαι που η παλιόγατα το έπιασε το νόημα.

Χαίρομαι που με περνούν για χαπακωμένη επειδή οι ρυτίδες μου είναι προϊόν χαράς. Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν έχω ρυτίδες κατήφειας και στραβής μουτσούνας. (παλιόγατα! ου ου! ευτυχώς που διάβασες και την εισαγωγή του post μου [albumimg]9905[/albumimg])

Χαίρομαι που βλέπω την kuria. Θα χαρώ όμως πολύ περισσότερο όταν την ξαναδώ από κοντά. Κι ακούσω απ' τα χείλη της ευχάριστα και μόνο νέα.  ;-)  ]

seagull

[quote user="black_velvet" post="297926"]
Χαίρομαι που η παλιόγατα το έπιασε το νόημα.

Χαίρομαι που με περνούν για χαπακωμένη επειδή οι ρυτίδες μου είναι προϊόν χαράς. Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν έχω ρυτίδες κατήφειας και στραβής μουτσούνας. (παλιόγατα! ου ου! ευτυχώς που διάβασες και την εισαγωγή του post μου [albumimg]9905[/albumimg])

Χαίρομαι που βλέπω την kuria. Θα χαρώ όμως πολύ περισσότερο όταν την ξαναδώ από κοντά. Κι ακούσω απ' τα χείλη της ευχάριστα και μόνο νέα.  ;-)  ][/quote]

Υπογράμμισα τις λέξεις ...Αλήθεια, η άλλη κυρία γάτα με τα τιρκουαζ μάτια, που να τριγυρνάει...

Χαίρομαι, μα πολύ, που βέπω σήμερα χαμόγελά σας

lucretia

Οσο πλησιαζουν οι μερες, χαιρομαι ακομη περισσότερο..

:mrblue:  :mrblue:  :mrblue:  :mrblue:

kuria

χαιρομαι τοσο πολυ που ξαναματανταμωσα με το φιλο μου τον itasouli...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

seagull

που θα χαρίσω στη ζουζού μου μερικές μέρες απόδρασης ...που ετοίμασα το τουτου...το gps...το σκύλο..το αντισκοινο..το διαβατήριο...την ταυτότητα κλπ κλπ

black_velvet

Χαίρομαι που ξαναφεύγω - ακόμη δεν πρόλαβα να επιστρέψω!!!  ]Το πλοίο θα σαλπάρει για λιμάνια ξένα.............[/marquee]

sevenseas

χαιρομαι , που καποια κρατουμενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχει παρει αδεια απο την δουλεια της
κι ετσι εχω γλιτωσει ωρες στο messanger

Ας απολαυσει την μαυρη της μιζερια μονη της

εγω απολαμβανω την συντροφια αθρωπων ελευθερων
ιδιως αυτες τις μερες

ΧΙΑΡΟΜΑΙ
ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ
ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ

apollo

να χαίρεσαι Γιώργο
μαζι σου
και στο ...................................ΙΚΕΑ
 :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

Pappas10

Εγώ δεν ξέρω αν χαίρομαι... θα σας πω αύριο μετά το ματς.... :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

lucretia

Χαιρομαι που έχει ησυχία η γειτονιά μου... επιτέλους,  πήγαν διακοπές οι γείτονες!

:mricy:

294 Επισκέπτες, 1 Χρήστης