Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 265
  • Total: 265

Χαίρομαι... :grin: :grin: :grin:

Ξεκίνησε από black_velvet, Ιουλίου 19, 2008, 03:34:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

[quote user="larus audouinii" post="339617"][quote user="kuria" post="339570"]ουυυ χαρααααα[/quote]

Που εισαι εσυ και σε χρειάζομαι να παίξουμε  ,,,ως νοσοκομα εννοω   :razz:   :lol: (καταγματάκιιιιι πάλι :lol:  ) ~[/quote]

...που γελάς!  :roll:
 είσαι καλά? :shock:

larus audouinii

Δυσκολευομαι στο περπάτημα ...πονάει ακόμη, αλλά ναι βρε όλα μια χαρά
μάκια... :grin:

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

[quote user="larus audouinii" post="339617"][quote user="kuria" post="339570"]ουυυ χαρααααα[/quote]

Που εισαι εσυ και σε χρειάζομαι να παίξουμε  ,,,ως νοσοκομα εννοω   :razz:   :lol: (καταγματάκιιιιι πάλι :lol:  ) ~[/quote]

μα και συ παιδακι μου δε βαζεις οπισθιο κατω... ολο θες να καταγινεσαι με κατι, καταπονωντας ετσι το κορμακι σου...

καλα μου τα λεγε χτες ο καταυλακιωτης...

τι ωρα να σε παρω τηλεφωνο για να μην ενοχλησω;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

larus audouinii

Καλή, δροσερή και ηλιόλουστη βδομάδα να έχουμε  ;-)
Χαίρομαι που είδα το Μαράκι μου και .....τον seven (όλα καλά συναγωνιστή;)
(άσε θα σε πάρω εγώ το απόγευμα ....με αρέσει που και εγω σκέφτομαι να μην ενοχλήσω και δεν το πιάνω το ριμάδι ...Να μην ησουν και γαυρος, τι παραπονο θα είχα καρδιά μου; !!  :razz:  χεχχεχε)

black_velvet

[quote user="larus audouinii" post="339650"]Καλή, δροσερή και ηλιόλουστη βδομάδα να έχουμε  ;-)
Χαίρομαι που είδα το Μαράκι μου και .....τον seven (όλα καλά συναγωνιστή;)
(άσε θα σε πάρω εγώ το απόγευμα ....με αρέσει που και εγω σκέφτομαι να μην ενοχλήσω και δεν το πιάνω το ριμάδι ...Να μην ησουν και γαυρος, τι παραπονο θα είχα καρδιά μου; !!  :razz:  χεχχεχε)[/quote]

Ναι, όλο το να μην ενοχλήσουμε έχουμε στο μυαλό μας και κάπως έτσι χανόμαστε....
Φιλάκια πολλά στο γλαροπούλι και στην kuria μας!

Χαίρομαι τουλάχιστον που σας βλέπω εδώ.  :grin:
(Στέλλα; όλα καλά με το πόδι; )

larus audouinii

Καλημέρα βελουδένια μου
¨Ολα καλά ....

kuria

χαιρομαι που εχετε "σπασει" τα τηλεφωνα προκειμενου να ακουτε τη φωνουλα μου...  :mad:  :razz:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

[quote user="kuria" post="339740"]χαιρομαι που εχετε "σπασει" τα τηλεφωνα προκειμενου να ακουτε τη φωνουλα μου...  :mad:  :razz:  :lol:[/quote]

εγώ το χασα. Και δε χαίρομαι καθόλου

black_velvet

[quote user="kuria" post="339740"]χαιρομαι που εχετε "σπασει" τα τηλεφωνα προκειμενου να ακουτε τη φωνουλα μου...  :mad:  :razz:  :lol:[/quote]

Χαίρομαι που έχετε κάνει το ίδιο.  :mad:  :razz:  :lol:

Crazy

χαίρομαι που ξεκαθαρίζουν οι προθέσεις ...

δε χαίρομαι που εννοούν να επιμένουν να μου χαλάνε τη διάθεση ...

black_velvet

Χαίρομαι όταν οι άνθρωποι είναι αληθινοί και δεν πνίγονται στον εγωισμό τους. Είναι ό,τι πιο καταλυτικό για τις σχέσεις - πάσης φύσεως.
Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο (έχω κάθε λόγο γι' αυτό) όταν έτσι είναι ο δικός μου άνθρωπος.  :grin:  :grin:  :grin:

black_velvet

Χαίρομαι που το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ!  :grin:
Αλλά χαίρομαι ακόμη περισσότερο που αποφάσισε επιτέλους να φυσήξει λίγο βοριαδάκι και θα πέσει (επιτέλους) η θερμοκρασία!!!!

minoraki

[size=14] [/size]χαιρομαι που μετα απο παρα πολυ καιρο μπορεσα και ξαναμπηκα στο σαιτ και ειδα πολλους καλους φιλους που ειχα βρει μεσα σε αυτο!!!!!! σας φιλω ολους σας!!!!!!!!!

KostasD33

Αυτό κι αν είναι ευχάριστη έκπληξη.......
γουέλ μπακ minoraki...

265 Επισκέπτες, 0 Χρήστες