Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 231
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 237
  • Total: 238
  • Leon

Τι θα κάνετε στις διακοπές;;;

Ξεκίνησε από lucretia, Ιουλίου 22, 2008, 01:18:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

Δέκα πράγματα που θα  κάνω στις διακοπές.

1.   Δεν πρέπει να κάνω δίαιτα. Δεν θα μπω  στην διαδικασία να μετράω θερμίδες στις διακοπές. Ο σκοπός των διακοπών είναι να μην έχεις κανένα πρόγραμμα. Θα απολαύσω τις  κουτσομούρες τηγανητές, στην σχάρα είναι εντελώς άνοστες!

2.    Ξεχνάω το ξυπνητήρι, το πρόγραμμα, τους χάρτες, τα σχέδια, τα ραντεβού. Δεν καταπιέζομαι  και δεν θα καταπιέζω τους άλλους που ήρθαν μαζι μου διακοπές. Και τι έγινε δηλαδή που θα πάμε για μπανιο στις 3 αντι για τις 12;  Και τι έγινε που δεν προλάβαμε το μουσείο επειδή ήθελε να κοιμηθει περισσότερο; Διακοπές είναι, και πρέπει να περνάνε όλοι καλά! Δεν κάνω  πρόγραμμα, Αφήνω να διαμορφώνεται το πρόγραμμα με βάση τα συναισθήματα της στιγμής.

3.    Σεξ, σεξ, σεξ και σεξ. Α, και πολύ σεξ, επίσης.  :oops:

4.   Θα κλείσω  επιτέλους και τα δύο κινητά, το προσωπικό και το εταιρικό. Αν θέλει κάποιος να με βρει, θα αφήσει μήνυμα. Αν γίνει αεροπορικό ατύχημα και πέσει το αεροπλάνο που θα με  μεταφέρειστο νησί, θα το μάθει η μαμά από τις ειδήσεις. Δεν  απαντάω το κινητό αν πρόκειται για δουλειά, εκτός αν ήμυν γυναικολόγος. . Αλλά και σε αυτή την περίπτωση, θα είχα  αφήσει κάποιον στο πόδι μου, οπότε γιατί με πρήζουν;

5.   Θα πιω λίγο παραπάνω. Δηλαδή τι λίγο, θα του δώσω να καταλάβει. Θα αφεθώ στην γλυκιά ζαλάδα του μοχίτο στην παραλία, θα πιω  τις μαργαρίτες απολαμβανοντας το ηλιοβασίλεμα στην ξαπλώστρα, θα γείρω στον ώμο του ζαλισμένη από τα strawberry daiquiri. Δεν υπάρχει καλύτερη φάση για να απολαύσω τα κοκτέιλ, χωρίς να ανησυχώ για το ότι την αλλη μέρα θα έχω hangover.Δεν θα οδηγήσω, θα πάρω ταξί ή θα αφήσω τα κλειδιά σε άλλους.

6.   Το σεξ το είπα; Α, το είπα.  :oops:

7.   Κολύμπι, ηλιοθεραπεία και αραλίκι κάτω από την ομπρέλα.

8.   Θα διαβάσω μερικά βιβλία που πήρα, τώρα που έχω το χρόνο.

9.   Θα αφεθώ γενικώς. Θα αφήσω τις αναστολές, τους φόβους μου, τα άγχη μου και τις ενοχές μου στο σπίτι.

10.   Δεν θα φοράω μεικ απ. Καθόλου! Ίσως λίγη πούδρα   bronzer το βράδυ. Ούτε αρώματα, ούτε κοσμήματα. Μονο γυαλιά ηλίου. Επίσης, τα μαλλιά θα στεγνώνουν φυσικά, άσε που σκέφτομαι ότι θα τα έχω συνεχώς αλογοουρά. Με ζεσταίνουν!

11.   Θα είμαι ξυπόλυτη. Τρελαίνομαι να μην φοράω παντόφλες και να ακουμπάνε τα πόδια μου στο πάτωμα, στην άμμο, στο χώμα, στο πλακόστρωτο. Μια φορά στην Σκιάθο, θυμάμαι, μου είχαν ξηλωθεί κάτι σαγιονάρες ένα βράδυ και σουλάτσαρα στην χώρα ξυπόλυτη! Μέχρι σαγιονάρα, το πολύ!

12.   Α, θα κάνω και σεξ!  :mrorange:

Εσείς;

Τι σκοπέυετε να κάνετε φέτος στις διακοπές;

black_velvet

Συγγνώμη κιόλας αλλά... θα σκάσω αν δεν το πω!

Βρε παλιόγατα! Με τα κοκτέιλς περιμένεις να ζαλιστείς; και να πάθεις "hangover";  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

lucretia

Εμένα με πιάνει το ποτό! Με δυο μοχίτο έφυγα... Μη κοιτάς που εσείς είστε γερά ποτήρια, εγώ είμαι παρθένος οργανισμός...  :mrviolet:  :mrviolet:  :mrviolet:  :mrviolet:  :mrviolet:

Αλλωστε δεν θα πιω μόνο ένα!

black_velvet

Ναι, κι εγώ. Με δυο... μπουκάλια!

Α ρε πατέρα! Δεν είναι γονίδια αυτά....  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

itasous

Οι διακοπές ήρθαν... και πέρασαν... και χαμπάρι δεν πήραμε... παρά φάγαμε τον χρόνο μας προσπαθώντας να "κανονίσουμε κάτι" (λές και μας υποχρεώνει κανένας). Έτσι λοιπόν σκέφτομαι (σπανίως) το τριήμερο του δεκαπεντάυγουστου (αυτή η λέξη ειναι χειρότερα να την γράφεις απο ότι να την λές) να κάνω κάτι που δέν έχω κάνει εδώ και αρκετά χρόνια.
Θα πάρω τα μπογαλάκια μου μια σκηνή (όχι του θεάτρου), τον πιστό μου υνπόσακκο (αν τον βρώ) και θα πάω να κατασκηνώσω για τρείς μερούλες σε κάποια ερημική παραλία. Δεν ξέρω που, όπου μου κάνει κέφι, θα πάρω έναν δρόμο και όπου με βγάλει.

υ.γ. να μην ξεχάσω να φουλάρω το κάρο.

υ.γ. τι είναι το σεξ?  :razz:

Rakendytos

μονο που θες ενα τριημερο να πας και να γυρισεις αδελφε..  :o

Δεν το κουναω απο την Αθηνα τον 15αυγουστο.. ειναι η ομορφοτερη πολη του κοσμου
σε 5 λεπτα εισαι παντου..

οχι σεξ στις διακοπες..

ειπαμε... κανουμε διακοπες!  :mrorange:

kuria

αθηνα το δεκαπενταυγουστο και να λειπουν οι βαρβαροι... αχ βρε Rakendyte με παιρνεις μαζι σου;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

itasous

Τρίωρο ίσως, αλλά όχι και τριήμερο.
Αν πιάσεις π.χ. την εθνική απο Θεσσαλονίκη για Καβαλα, έχει πολλές έμορφες παραλίες.
Επίσης ωραία μέρη έχει και στον δρόμο για τον κάτω μαχαλά.
Λίγο ψάξιμο θέλει μόνο, αυτό ειναι όλο.

heinrich

εγώ θα κάνω αυτό που λέει η λέξη. Θα διακόψω ό,τι έκανα τόσο καιρό. θα κλεισω το γραφείο και θα πάω στο εξοχικό. Και αντί να κάνω μπανια, θα το βάψω... Γμ τις ορέξεις των προγόνων μου μέσα.

heinrich

και το αστείο είναι πως φέτος το καλοκαίρι θα κατεβάζει τα μοχίτο 5 -5 και σεξ δεν θα κάνει...  :razz:

seagull

237 Επισκέπτες, 1 Χρήστης