Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 399
  • Total: 399

33 κατασκευαστές site συνιστούν Opera

Ξεκίνησε από KostasD33, Αυγούστου 05, 2008, 12:08:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Λοιπόν για να μπω στο ψητό με την μια
Όσοι διαπιστώνεται πρόβλημα καθυστέρησης στον a33.gr και μπαίνετε με τον Explorer της Microsoft σας συνιστώ να εγκαταστήσετε το opera.
(αν συνεχίζεται να έχετε καθυστέρηση πάρετε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Το θέμα σοβάρεψε)

Πάει σφαίρα
Όχι μόνο ο α33 φυσικά αλλά όλοι οι δικτυακοί τόποι.

Διεύθυνση για να το κατεβάσετε είναι εδώ
και πατάς το FreeDownload

Με μια σχετικά καλή σύνδεση σε λίγα λεπτά κατεβαίνει και σε λίγα δευτερόλεπτα εγκαθίσταται.

33 κατασκευαστές πλυντηρίων τον συνιστούν. Μη διστάσετε καθόλου και θα δείτε την υγειά σας.

Δεν παίρνουμε προμήθεια δεν παίρνουμε μίζα (γμτ), τσάμπα το διαφημίζουμε (γμτ γμτ)

heinrich

η αληθεια είναι πως η μπουγάδα μου τώρα, μοσχοβολάει και έχει πάρει το λευκότερο λευκό που ξεχωρίζει...

heinrich

και η σελίδα των παιχνιδιών δειχνει να ανοίγει γρηγορότερα

KostasD33

αρά να τα συμαζέψουμε και να βάλουμε new

kuria

[quote user="heinrich" post="298476"]η αληθεια είναι πως η μπουγάδα μου τώρα, μοσχοβολάει και έχει πάρει το λευκότερο λευκό που ξεχωρίζει...[/quote]

παλι χλωριωνες μεταμεσονυχτια;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

joking

δεν ξέρω τι λένε οι 33 κατασκευαστές εγώ ξέρω ότι απο τα χθες παιδεύομαι να αλλάξω
το αβαταρ μου και αυτό αρνείται πεισματικά και εγώ έχω νευριάσει τα μάλα και πιστεύω ότι
κάποιος παλιοκατασκευαστής απο τους 33 έχει βάλει το δαχτυλάκι του και εγώ σκέπτομαι
πολύ σοβαρά να πάρω εκείνο τον πρωην γκόμενο που είχε σχέση με την αλκάιντα και να του
ζητήσω να καταστρέψει και τα 33 σαιτ για να είμαι μέσα ότι θα πάρει η μπάλλα και τον σωστό

ουφ!!

αναπνοή!!!

]

cna

Αγαπητή joking,
ελπίζω καταρχήν να είσαι καλά στην υγεία σου. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις δεν προέρχεται από τον εν λόγω περιηγητή (opera) αλλά από την κατάρα της microsoft που διακατέχει πλέον τον α33 μιας και έχει επιλεγεί ως θέμα o media player.

lucretia

Και εμεις που δεν μπορουμε να κατεβασουμε τον ΟΠΕΡΑ η πως αλλιως λεγεται;;;

Λοιπον, τωρα ξαφνικα μου ανοιγει με τον firefox μια παπαρια, που με ειδοποιει για το ποιος ειδε το προφιλ μου, οπως γινοταν με τα im στο παλιο σαιτ.

Μολις εγινε αυτο, κολλησε το συμπαν και επρεπε να κανω restart.

Γιατι ρε παιδακια εχετε μια εμμονη με τα pop up windows?

Κοψτε τα τα ρημαδια, αμα θελω να δω ποιος ειδε το προφιλ μου, μπορω να το βρω απο μενου.

Ε, μα πια...

cna

και γιατί δεν μπορείτε να κατεβάσετε τον opera;

lucretia

Πολυ περιεργος δεν εισαι;;;;

Γιατι μπαινουμε απο εταιρικο πισι και δεν εχουμε δικαιωματα administrator να κατεβαζουμε οτι προγραμμα θελουμε, για λογους ασφαλειας.

cna

Το φαντάστηκα :p . Απλώς να βοηθήσω ήθελα λουκρέσια.

lucretia

Και εγω το καταλαβα οτι εχεις Opera γιατι απαντας πολυ γρηγορα!!!!!!!

heinrich

kuria

επιασε βροχη και... χαλια τα φρεσκοχλωριωμενα ρουχα σου ε;    ]

kuria

οσο για το Opera το ειχα για ενα φεγγαρι και μου ειχε κανει τα νευρα κροσσια...

399 Επισκέπτες, 0 Χρήστες