Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 329
  • Total: 330
  • Leon

Σπρωξτο να μπει!

Ξεκίνησε από kodikas, Αυγούστου 18, 2008, 10:25:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kodikas

Mερικες φορες αναρωτιεμαι: παω καπου;
 Μηπως να παω καπου αλλου;
Aλλα οπου και να παω, καλα θα ειναι, δε βαριεσαι..

Ένα φιλαρακι που πηγε σε ενα σαιτ ενα βραδυ και ηταν εκει μια κυρια, λεει, που με εβριζε ασυστολως.
 Μου ηρθε καπως οταν το ακουσα, σαν να βρισκομουν ακομα στο γυμνασιο και να εκτυλισσοταν παιχνιδια κολασμενα πισω απο την πλατη μου.
Aλλα απο την αλλη, ποσο κολασμενα να 'ναι πια τα παιχνιδια, οταν δεν εισαι πια στο γυμνασιο, ακομα κι αν ο αλλος δεν εχει ξεφυγει απο την γυμνασιακη ηλικιακη ακμη;
Πολλοι λενε οτι η γλωσσοφαγια θεωρειται μεγαλη ζημια κι ακομα κι αν εχεις τους λογους σου να θαβεις καποιον, καλο ειναι να κρατιεσαι.
 Κι αν αυτη που με εθαβε ειχε τους λογους της, αν πχ της ετριψα στη μουρη τιποτα ανοησιες που εκανε, ποση περισσοτερη δικαιωση να νιωσω (οτι καλα εκανα) απο το οτι το θυμαται ακομη;

Mετα την πρωτη απορια, και επειδη δεν μπορω να σκαω τωρα που καποια δεν με χωνευει για λογους που εχουν μπαγιατεψει , βγηκα να πιω τις μπιρες μου και να ξεχαστω που με βριζει μια αγνωστη, αλλα μου ηρθε στο μυαλο ενας αλλος φιλος μου που εχει  τρελο αγχος με την ηλικια του.
Πρεπει να εχεις φτασει στους στοχους σου εως τα σαραντα, λεει, να τα καταφερεις πατ κιουτ γιατι μετα αμα τραβηξεις 41 καιγεσαι.

Γιατι ρε μεγαλε;

Γιατι πρεπει να προσαρμοστεις σε στοχους που σου κοτσαρει στο σβερκο η κοινωνια, τη στιγμη που η ζωη ειναι πολυ μικρη για να τρεχεις να προλαβεις και να δουλευεις νυχθημερον  και να αφησεις να παει στραφι;
Αυτα ειναι αμερικανιες κι ασε να τα κανουν τα αμερικανακια που ειναι δυσκοιλια απο φυσικου τους.
Τωρα  μετα τα 40 εισαι οπως ησουν μετα τα 30, απλως θελεις και μεζεδες μαζι με το αλκοολ, τα ντραγκς σε στελνουν εντελως και πρεπει να τα κοψεις τελειως, αμα γινεις κουδουνι θες δυο μερες αντι μιας να συνελθεις, και αν εισαι γκομενα αγοραζεις κιλοτες σε ολα τα χρωματα της πουτανιας (συνειδητα γιατι πλεον εχεις αποψη) και αν  βγαλεις τη φουστα σου μεσα σε κανα μαγαζι, ολοι θα θελουν να σε κουτουπωσουν,
αλλα θα πρεπει να σε πανε σε ταβερνα πρωτα γιατι δεν το μπορεις το ξεροσφυρι.
Αυτα ειναι ολα κι ολα τα «διαφορετικα».

Kατα τα αλλα, εισαι οπως ησουν και αισθανεσαι και καλυτερα.

Οσο  σε αγχωνε το ηλικιακο στα 30, θα σε αγχωνει και στα 40 και στα 60, και προκειται περι μαλακιας.
Αντι λοιπον να ξυνεσαι και να αγχωνεσαι, τραβα να πιεις κανα ποτακι με τιποτα κολλητους, οσο σε παιρνει ακομα.
Σε καμμια τριανταρια χρονια μπορει να μην σε παιρνει..

Εκτος αν σταματησεις και συ στην γυμνασιακη ηλικια κι αντι για μπυρονια
Εξακολουθεις να ασχολησαι με φαντασματα.

lucretia

Εσύ, γέρος άνθρωπος, γιατί να αγχώνεσαι για τα πράγματα που πρέπει να έχεις κάνει πριν τα 40; ¨Εχει περάσει καμιά εικοσαετία!   :twisted:

kuria

σμπρωξε σμπρωξε θα ξεχειλωσει το ερμο...   :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

329 Επισκέπτες, 1 Χρήστης