Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 172
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 196
  • Total: 196

Φιλία μεταξύ ανδρα και γυναίκας ενας μεγάλος μύθος!!!!

Ξεκίνησε από snoopy, Ιουλίου 22, 2004, 12:25:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heptamer

Παράθεση από: "black_velvet"Λυπάμαι... λυπάμαι αφάνταστα....

Λυπάμαι πραγματικά που διαπιστώνω πως υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν πως μπορούν να δράσουν, να ζήσουν, να συμβιώσουν μόνον μέσα από πλέγματα.... και πρότυπα.... και κανόνες.... και ...Θε μου! πόσα κλισέ!!

Πού πήγαν οι αληθινές σχέσεις; Ο αυθορμητισμός; Δεν τα έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου;;; Το μόνο που έχεις γνωρίσει είναι "βοηθήματα"; Και "ρυθμίσεις";

Κρίμα!  ]

Eγω δεν εκανα προσωποποιηση!
Μιλησα ρεαλιστικα για το πως λαμβανει χωρα ουσιαστικα το συγκεκριμενο "αλισβερισι".

"Πλαισια" κινησης / συμπεριφορας υπαρχουν παντα - ασυνειδητα ή ενσυνειδητα.

Θαρρω πως και ο αυθορμητισμος,εν μερει αποτελει μερος των απεχθων "βοηθηματων" και  "κανονων".

Και εγω λυπαμαι!
Μα για αλλους ομως λογους..... 8)

heptamer

Παράθεση από: "Enia"Heptamer, είχα ρωτήσει κάτι προηγουμένως, και με πέρασες στο ντούκου... Επαναλαμβάνω, λοιπόν...

Παράθεση από: "Enia"Μα.. τι λες βρε heptamer!? (μπάι δε γουέι, τι στο καλό σημαίνει επιτέλους αυτό το heptamer?)

Δηλαδή οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φίλου δεν είναι προσωπική υπόθεση!? Έχουμε ανάγκη τα πρότυπα για να ξέρουμε πως να τις χειριστούμε και πως να λειτουργήσουμε μέσα σε αυτές? Είναι όλες οι σχέσεις ομοφύλων ίδιες και πιστές σε αυτά τα πρότυπα, ή μήπως δικαιολογούν την ύπαρξή τους λόγω των προτύπων!?

:shock:

Δεν περνω ποτε κατι στο ντουκου!

Εχω τοποθετηθει στο ερωτημα σου καποια ποστς πιο πριν. Ανέτρεξε!

Εν αναγκει,συγκεκριμενοποιησε το ερωτημα σου περισσοτερο!

kuria

Παράθεση από: "heinrich"
Παράθεση από: "kuria"το κακο ειναι πως εμεινε εργενης και ολοι τα ριχνουν σε μενα...   :roll:

και καλά αυτός έγινε κάτι... εσύ?

εγω εγινα κολλητη σου και σε βλεπω και σενα ισοβιο εργενη...   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

Έχεις δίκιο, ζητώ συγνώμη. Άλλαξε η σελίδα και νόμιζα πως είχα δει τα προηγούμενα ποστ.  :D

Παράθεση από: "heptamer"Το πως θα λειτουργουμε μεσα σε ομοφυλες σχεσεις,μας διδασκεται μεσα απο τους συνηθεις κοινωνικους μηχανισμους ωριμανσης (σχολειο,οικογενεια κ.λ.π) και που αποτελουν τους "κωδικους" / προτυπα συμπεριφορικης που εμπεδωνουμε και εν συνεχεια ασυνειδητα και "φυσικα" ασκουμε.

Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η διαφωνία μας. Εγώ θεωρώ πως σε όλες μου τις σχέσεις (και γενικώς στη συμπεριφορά μου) δεν ακολουθώ πρότυπα, αλλά αυτή διαμορφώνεται με τις εκάστοτε συνθήκες/ εμπειρίες/ αλληλοεπιδράσεις κλπ... Εξάλου κάθε σχέση μου είναι ξεχωριστή και δε νομίζω πως το φύλο του άλλου είναι σημαντικός παράγοντας σε συνάρτηση πχ με τις ανάγκες του/της, τις ανάγκες μου, τα θέλω μας, τα βιώματά μας, τα κοινά μας ενδιαφέροντα κλπ.
Να το πω πιο απλά, δεν έχω την ίδια σχέση με όλες μου τις φίλες. Δεν μπορώ να διακρίνω κανένα 'πρότυπο' ή 'κώδικα' συμπεριφοράς όπως λες...

ΥΓ: Τι σχέση έχει το ότι είμαι verified με το ότι δεν κατάλαβα τι σημαίνει 'heptamer'???  :?  :shock:

black_velvet

Παράθεση από: "heptamer"
Παράθεση από: "black_velvet"Λυπάμαι... λυπάμαι αφάνταστα....

Λυπάμαι πραγματικά που διαπιστώνω πως υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν πως μπορούν να δράσουν, να ζήσουν, να συμβιώσουν μόνον μέσα από πλέγματα.... και πρότυπα.... και κανόνες.... και ...Θε μου! πόσα κλισέ!!

Πού πήγαν οι αληθινές σχέσεις; Ο αυθορμητισμός; Δεν τα έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου;;; Το μόνο που έχεις γνωρίσει είναι "βοηθήματα"; Και "ρυθμίσεις";

Κρίμα!  ]

Eγω δεν εκανα προσωποποιηση!
Μιλησα ρεαλιστικα για το πως λαμβανει χωρα ουσιαστικα το συγκεκριμενο "αλισβερισι".

"Πλαισια" κινησης / συμπεριφορας υπαρχουν παντα - ασυνειδητα ή ενσυνειδητα.

Θαρρω πως και ο αυθορμητισμος,εν μερει αποτελει μερος των απεχθων "βοηθηματων" και  "κανονων".

Και εγω λυπαμαι!
Μα για αλλους ομως λογους..... 8)

Για να μην παρεξηγιόμαστε τζάμπα...

Ούτε εγώ κάνω προσωποποίηση.
Απλά αναγνωρίζω την αλήθεια των λόγων σου.
Μ'άλλα λόγια, πιστεύω κι εγώ πως υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τις σχέσεις με βάση τα πρότυπα που τους έχουν δοθεί-διδαχθεί!
ΑΥΤΟ, το θεωρώ κρίμα!

Δεν σημαίνει, όμως, πως κατατάσσω κάποιον από εδώ μέσα σ'αυτούς - γιατί, πολύ απλά, δεν γνωρίζω κανέναν τόσο πολύ ώστε να είμαι σε θέση να κάνω κάτι τέτοιο.

Ας μην βιαζόμαστε, λοιπόν... ;-)

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

heptamer

Παράθεση από: "black_velvet"Δεν σημαίνει, όμως, πως κατατάσσω κάποιον από εδώ μέσα σ'αυτούς - γιατί, πολύ απλά, δεν γνωρίζω κανέναν τόσο πολύ ώστε να είμαι σε θέση να κάνω κάτι τέτοιο.

Ας μην βιαζόμαστε, λοιπόν... ;-)

[/color]

Κατεγραφη! 8)

196 Επισκέπτες, 0 Χρήστες