Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 224
  • Total: 225
  • Leon

Οι Ψυχοπαθείς στο Διαδίκτυο...

Ξεκίνησε από tristana, Αυγούστου 29, 2008, 10:05:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, αλλά εγώ έχω τρομάξει με τους ψυχάκηδες από το πουθενά.
Τζάμπα μάγκες που στέλνουν απειλητικά μέιλ επειδή τους κέρδισες στο σκραμπλ ή επειδή δεν δέχτηκες
να πάρεις το τηλέφωνό τους ή... για κανέναν λόγο. 'Ετσι δεν γουστάρουν το νικ σου, βρε αδερφέ!
Εδώ και έναν χρόνο -ίσως και περισσότερο- έχω γίνει έμμονη ιδέα σε έναν τέτοιον δύσμοιρο ο οποίος
με το που με βλέπει αρχίζει τις απειλές.

ΟΚ. Τρελός είναι. Δεν έχει άλλη ζωή πέρα από το σκραμπλ (έχει γύρω στα 100 νικ όλα με τεράστια βαθμολογία και όποτε μπεις να παίξεις είναι μέσα) αλλά σήμερα ένας γνωστός μού είπε να φοβάμαι τους τρελούς με τις έμμονες ιδέες
και ότι μπορεί αν το βάλει σκοπό να με βρει!!!!
Να πάρω βόδιγκαρντ αποκλείεται... να σκιαχτώ και να μην κυκλοφορώ επίσης.

'Εχω, όμως, την εξής απορία... είναι πράγματι επικίνδυνος ή να μην δώσω σημασία όπως έκανα εδώ και έναν χρόνο;

Οι Αμερικανοί τους αποκαλούν σόσιαπαθς και στόλκερς, αυτούς τους τύπους.

Πάντως αν δω κάποιον με κανά πριόνι μάλλον δεν θα το έχει για να κλαδέψει του Πεδίον του 'Αρεως, έτσι; χεχεχε

Βρε τι τραβάμε όταν νικάμε ψυχάκηδες που ανάθεμα την ώρα και ας του χάριζα τους πόντους και ας τον έπαιρνα τηλέφωνο τον εν λόγω χασοδίκη όπως λέει ότι είναι. (Γουστάρω πρόταση απνευστί τα "είπα".)

Πάντως αφού τα "ψωμιά μου είναι λίγα" όπως μου είπε και όταν τον ρώτησα αν έχει απευθείας σύνδεση με τον Θεό
τα πήρε καθότι αυτός το έχει δει Θεός, αν δεν σας ξαναδώ αφήνω τα ατέλειωτα παιχνίδια μου στην ΚΥΡΙΑ.
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

tristana

Πλάκα θα έχει να απευθυνθώ στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να τον βρω εγώ.
'Οχι τίποτα άλλο, αλλά να δω αν είναι όντως τόσο χάλια όσο φαντάζομαι. Ο ΧΑΛΙΑΣ! ΑΛΕ ΥΣΤ!

KostasD33

[quote user="tristana"].... .. αλλά σήμερα ένας γνωστός μού είπε να φοβάμαι τους τρελούς με τις έμμονες ιδέες
............... [/quote]

Καλά σου είπε
Πάντα να τους προσεχείς (χωρίς να φοβάσαι) οι "εμμονικοί" τύποι είναι επικίνδυνοι και να κάνεις κάτι εσύ πριν κάνει αυτός
κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε

CINDY

μήπως  να κάνεις μια μεταφορά πόντων καλή μου  τριστάνα στον εν λόγω "κύριο" μπας και σε συμπαθήσει και ησυχάσεις?
είναι συχνο φαινομαι η ψυχακηδες στον χωρο του ιντερνετ μου εχει τυχει και σε  μένα!
ειπε ειπε ειπε δεν έδινα σημασία σταμάτησε!

Το ενδεχομενο να ειναι το γιορ πρεφερε αιντολ και να στο κανει για σαμποταζ το σκεφτόμαστε? ]

tristana

Αν διέθετε το μυαλό και το χιούμορ του Χαϊνη καλά θα ήταν!   :twisted:

kodikas

το ιντερνετι αποτελειται απο μικροκοσμους κι οπως καθε μικροκοσμος που σεβεται
την μουρη του καλλιεργει τερατογεννησεις.
η παπαρομαλακια που προϋπηρχε ως συστατικο της κοινωνικης συναναστροφης
γιγαντωνεται δια μεσω της ανωνυμιας και βοηθαει τον κομιστη της (της παπαρομαλακιας)
να βγαλει οτι  εχει φαντασιωθει για την παρτυ του κι οτι σκατα επιπλεουν στην κεφαλα του.

εσυ απλα τραβας το καζανακι.

(και μην ξεχασεις το καπακι κατεβασμενο)

sevenseas

θα σου προτεινα κατι
που το ειχα προτεινει παλια σε μια φιλη κι επιασε
συμπεριφερσου του κι εσυ ετσι
οχι παθητικα
να τον πεισεις, οτι μπορεις να τον βρεις
και να του δωσεις τα @@ στο στομα του να τα φαει

βεβαια μπορει να μην βαρυστομαχιασει
χεχεχεχεχε
αλλα μπορει
μπορει λεω
να σταματησει ετσι

εν παση περιπτωσει
αν ο τυπος δεν σταματησει καλο ειναι να απευθυνθεις στην υπηρεσία ηλεκτρονικου εγκήματος

δεν θα ειθσαι το μοναδικο ..................... θυμα του

καλο θα κανεις

το διαδικτυο ειναι ελευθερια
οχι φοβος

7~

CINDY

[quote user="kodikas" post="301070"]το ιντερνετι αποτελειται απο μικροκοσμους κι οπως καθε μικροκοσμος που σεβεται
την μουρη του καλλιεργει τερατογεννησεις.
η παπαρομαλακια που προϋπηρχε ως συστατικο της κοινωνικης συναναστροφης
γιγαντωνεται δια μεσω της ανωνυμιας και βοηθαει τον κομιστη της (της παπαρομαλακιας)
να βγαλει οτι  εχει φαντασιωθει για την παρτυ του κι οτι σκατα επιπλεουν στην κεφαλα του.

εσυ απλα τραβας το καζανακι.

(και μην ξεχασεις το καπακι κατεβασμενο)[/quote]

γιατι αυτο το παληκαρι εκει που αρχιζω να καταλαβαινω και σε αυτο με οδηγει η λεξη παπαρομαλακια γραφει και τα υπολοιπα και  την καιω την μητρικη μου λετε?

υ.γ αληθεια υψηλοτατη τρις ο μον πρεφερε αιντολ που βοσκει?

black_velvet

Εγώ πάντως λέω να μην ξεπερνάμε ποτέ τις δυνάμεις μας. Ούτε καν για πλάκα!

Δεν θα συμφωνήσω με την ανταπόδοση τα του καίσαρος τω καίσαρι που προτείνει ο 7~. Ειδικά όταν δεν ξέρει κανείς τι πραγματικά ξέρει να κάνει ο άλλος και τι όχι. (Άσε που είναι γνωστή τοις πάσι η τρέλα του Καίσαρα!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

sevenseas

ρε συ Τριστανα,
οκ του Μπουνιουελ
δεν χαλαω χατηρια
δνε μου δινεις το κινητο του, αν στο εχει δωσει
να του τραβηξω
τιποτε  ξεγυριοσμενα μπινελικια
να μαθει το @ να ενοχλει?

lucretia

Ψυχοπαθείς υπάρχουν παντού. Καθημερινά βλέπουμε αρκετούς, στο δρόμο πολλοί παραμιλούν (όχι δεν έχουν bluetooth), στη δουλειά έχει επίσης μπόλικους, ένας άλλος γνωστός μου μου έλεγε για έναν ψυχάκια  που κατεδίωκε την δωδεκάχρονη κόρη του και τελικά επενέβη εισαγγελέας... Ακόμη και εγώ έχω γίνει έμμονη ιδέα σε κάποιον που αφού πήγε και αγόρασε σκύλο για να με προσεγγίσει, μετά μου έστελνε κάπου 100 sms τη μέρα και την έστηνε έξω από το σπίτι μου για να με δει. Τελικά, ένας γνωστός μου που δούλευε στην  ασφάλεια, τον πλησίασε και του είπε με "ευγενικό" τρόπο να μην με ξαναενοχλήσει. Πράγμα που έγινε.

Το θέμα είναι ότι στο διαδίκτυο, νομίζουν ότι καλύπτονται από την ανωνυμία και ότι δεν θα τους καταλάβει κανείς, ότι και αν κάνουν. Και ότι αυτά που κάνουν στο διαδίκτυο δεν μετράνε, δεν είναι πραγματικές απειλές δηλαδή.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποιοι από αυτούς όντως αντλούν ευχαρίστηση όταν βλέπουν ότι το θύμα τους ή το "θήραμά" τους αν θες, δείχνει φοβισμένο. Τους ανεβάζει, τους κάνει να φαίνονται σπουδάιοι στο αρρωστημένο τους μυαλό. Οπότε το τελευταίο που πρέπει να κάνεις είναι να δείχνεις ότι μασάς ή ότι φοβάσαι.
Μη γινεις επιθετική, είναι πιθανόν αν είναι εντελώς του γιατρού να φλιπάρει και να σε κυνηγάει με κανένα κουζινομάχαιρο.
Πάρε τα μέτρα σου, κάνε μια αναφορά στους ιδιοκτήτες του σαιτ από το οποίο σου στέλνει τα απειλητικά μηνύματα.
Προειδοποίησέ τον ότι έχεις απευθυνθεί ήδη σε εισαγγελέα και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ότι ήδη γνωρίζουν την ip του.

Να απευθυνθείς σε έναν δικηγόρο.
Αν έχεις το κουράγιο, απευθύνσου και στην Αστυνομία, μόνο που το πιο πιθανό είναι να σου πουν "ασε μας κυρά μου, έχουμε να κόψουμε κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, με εσένα θα ασχολούμεθα;"

Υπομονή και ψυχραιμία...  :smile:

jcdenton

[quote user="tristana" post="300958"]επειδή τους κέρδισες στο σκραμπλ[/quote]

Τόλμησες να κερδίσεις στο scrabble; Αίσχος.

Τελικά τι έγινε με τον τρελό;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Μάλλον την κέρδισε πάλι και την άφησε ήσυχη... :P

MEGA 1

[quote user="tristana" post="300958"]Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, αλλά εγώ έχω τρομάξει με τους ψυχάκηδες από το πουθενά.
Τζάμπα μάγκες που στέλνουν απειλητικά μέιλ επειδή τους κέρδισες στο σκραμπλ ή επειδή δεν δέχτηκες
να πάρεις το τηλέφωνό τους ή... για κανέναν λόγο. 'Ετσι δεν γουστάρουν το νικ σου, βρε αδερφέ!
Εδώ και έναν χρόνο -ίσως και περισσότερο- έχω γίνει έμμονη ιδέα σε έναν τέτοιον δύσμοιρο ο οποίος
με το που με βλέπει αρχίζει τις απειλές.

ΟΚ. Τρελός είναι. Δεν έχει άλλη ζωή πέρα από το σκραμπλ (έχει γύρω στα 100 νικ όλα με τεράστια βαθμολογία και όποτε μπεις να παίξεις είναι μέσα) αλλά σήμερα ένας γνωστός μού είπε να φοβάμαι τους τρελούς με τις έμμονες ιδέες
και ότι μπορεί αν το βάλει σκοπό να με βρει!!!!
Να πάρω βόδιγκαρντ αποκλείεται... να σκιαχτώ και να μην κυκλοφορώ επίσης.

'Εχω, όμως, την εξής απορία... είναι πράγματι επικίνδυνος ή να μην δώσω σημασία όπως έκανα εδώ και έναν χρόνο;

Οι Αμερικανοί τους αποκαλούν σόσιαπαθς και στόλκερς, αυτούς τους τύπους.

Πάντως αν δω κάποιον με κανά πριόνι μάλλον δεν θα το έχει για να κλαδέψει του Πεδίον του 'Αρεως, έτσι; χεχεχε

Βρε τι τραβάμε όταν νικάμε ψυχάκηδες που ανάθεμα την ώρα και ας του χάριζα τους πόντους και ας τον έπαιρνα τηλέφωνο τον εν λόγω χασοδίκη όπως λέει ότι είναι. (Γουστάρω πρόταση απνευστί τα "είπα".)

Πάντως αφού τα "ψωμιά μου είναι λίγα" όπως μου είπε και όταν τον ρώτησα αν έχει απευθείας σύνδεση με τον Θεό
τα πήρε καθότι αυτός το έχει δει Θεός, αν δεν σας ξαναδώ αφήνω τα ατέλειωτα παιχνίδια μου στην ΚΥΡΙΑ.
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ[/quote]

Μπορείς να ενημερώσεςι την υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και έαν δεν κάνω λάθος ανώνυμα.
Περίπτωση παρόμοια διάβασα σε εφημερίδες ότι ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφτηκε στον εισαγγελέα.
Άλλο πράγμα η πλάκα (και εγώ κάνω) και όχι οι φυσικές  απειλές κατά συγκεκριμένου προσώπου και άλλο αυτό.
Δέν μου ακούγεται καλό, απέφευγε θα σου έλεγα αυτόν τον παλαβό.

MEGA 1

[quote user="lucretia" post="301339"]Ψυχοπαθείς υπάρχουν παντού. Καθημερινά βλέπουμε αρκετούς, στο δρόμο πολλοί παραμιλούν (όχι δεν έχουν bluetooth), στη δουλειά έχει επίσης μπόλικους, ένας άλλος γνωστός μου μου έλεγε για έναν ψυχάκια  που κατεδίωκε την δωδεκάχρονη κόρη του και τελικά επενέβη εισαγγελέας... Ακόμη και εγώ έχω γίνει έμμονη ιδέα σε κάποιον που αφού πήγε και αγόρασε σκύλο για να με προσεγγίσει, μετά μου έστελνε κάπου 100 sms τη μέρα και την έστηνε έξω από το σπίτι μου για να με δει. Τελικά, ένας γνωστός μου που δούλευε στην  ασφάλεια, τον πλησίασε και του είπε με "ευγενικό" τρόπο να μην με ξαναενοχλήσει. Πράγμα που έγινε.

Το θέμα είναι ότι στο διαδίκτυο, νομίζουν ότι καλύπτονται από την ανωνυμία και ότι δεν θα τους καταλάβει κανείς, ότι και αν κάνουν. Και ότι αυτά που κάνουν στο διαδίκτυο δεν μετράνε, δεν είναι πραγματικές απειλές δηλαδή.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποιοι από αυτούς όντως αντλούν ευχαρίστηση όταν βλέπουν ότι το θύμα τους ή το "θήραμά" τους αν θες, δείχνει φοβισμένο. Τους ανεβάζει, τους κάνει να φαίνονται σπουδάιοι στο αρρωστημένο τους μυαλό. Οπότε το τελευταίο που πρέπει να κάνεις είναι να δείχνεις ότι μασάς ή ότι φοβάσαι.
Μη γινεις επιθετική, είναι πιθανόν αν είναι εντελώς του γιατρού να φλιπάρει και να σε κυνηγάει με κανένα κουζινομάχαιρο.
Πάρε τα μέτρα σου, κάνε μια αναφορά στους ιδιοκτήτες του σαιτ από το οποίο σου στέλνει τα απειλητικά μηνύματα.
Προειδοποίησέ τον ότι έχεις απευθυνθεί ήδη σε εισαγγελέα και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ότι ήδη γνωρίζουν την ip του.

Να απευθυνθείς σε έναν δικηγόρο.
Αν έχεις το κουράγιο, απευθύνσου και στην Αστυνομία, μόνο που το πιο πιθανό είναι να σου πουν "ασε μας κυρά μου, έχουμε να κόψουμε κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, με εσένα θα ασχολούμεθα;"

Υπομονή και ψυχραιμία...  :smile:[/quote]

Πρέπει να γίνεται χαμός στην Αθήνα, έτσι?
Η Θεσσαλονίκη.
Παλαβοί παντού.
Ασύδοτοι εντελώς.
Και εγώ έχω συναντήσει που είμαι και άνδρας και σκέφτηκα πολύ σοβαρά να τον χτυπήσω προκειμένου να αμυνθώ.
Τελικά έγινε καπνός αμέσως  και γρήγορα.

224 Επισκέπτες, 1 Χρήστης