Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 328
  • Total: 328

αναλλοιωτες απο το χρονο χαζοσυνηθειες...

Ξεκίνησε από kuria, Αυγούστου 31, 2008, 01:36:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Crazy

Kuria μου αυτό είναι και δική μου συνήθεια (αγαπημένη μάλιστα ...)
και τη συνοδεύω συνήθως με ένα τσιγαράκι ...

eloy

katinaki

eloy

Να ανάβω τσιγάρο εκεί που απαγορεύεται και να το παίζω κινέζος στους υστερικούς...

eloy

Εδώ και έξι μήνες,να ρωτάω αν μπορώ να καπνίσω εκεί που όλοι καπνίζουν...

KostasD33

Πριν μπω σε μαγαζί ρωτώ πια, εδώ καπνίζουμε?
Αν όχι σκάω ένα χαμόγελο και λέω, δεν πειράζει πάμε αλλού … και μένει μαγκούφης με τα άδεια τραπέζια του …

Το αστείο είναι ότι πας σε μαγαζιά και έχουν πχ δυο χώρους, έναν εσωτερικό που δεν καπνίζουν κι έναν άλλο με πέργολες και πλαστικές διαφάνειες που καπνίζουν
Ο χώρος καπνιστών συνήθως έχει μια πληρότητα 20% και τα υπόλοιπα τραπέζια εκεί είναι άδεια και φιλοξενούν τις μύγες
Ο χώρος των καπνιστών είναι γεμάτος και είναι και εκεί πολλοί μη καπνιστές με την παρέα τους που καπνίζει…

katinaki

Παλιά βλέπαμε ποιος ήταν ο χώρος των μη καπνιστών και πηγαίναμε εκεί.
Τώρα παντού καπνίζουν...

KostasD33

kuria

να πεταω χυμα στο τσαντακι μου, τα κερματα που μου δινουν ρεστα, να μπερδευονται μεσα στο χαμο (και πριν βγαλετε λαθος συμπερασματα, οχι η δεν εχω ουτε ενα καλλυντικο) και οταν χρειαστει να πληρωσω κατι να ξαναδινω χαρτονομισμα και φτου κι απ την αρχη... οποτε υπαρχουν μερες που ειναι σα να επιστρεφω απο τα σκαλια της Αγιας Τριαδας...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

eloy

kuria

να μαλωνω με το μαξιλαρι μου κι οταν αυτο πεφτει πληγωμενο στο πατωμα... να το πιανω και να το σφιγγω στην αγκαλια μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

eloy

larus audouinii

[quote user="kuria" post="305029"]ενεκα τσαπατσουλα εκ πεποιθησεως και κομματακι(-αρα) ζαμανφουτιστρια με την τυχη των υλικων  αγαθων, οταν εχω καποιο σημαντικο αντικειμενο που θελω να το βρω αμεσα στην πρωτη μου αναζητηση, το τοποθετω σε καποιο μερος που δεν υπαρχει περιπτωση να ξεχασω...
ελα μου ντε ομως που ποτε δε θυμαμαι που το εβαλα...
οποτε αρχιζω τις ανασκαφες και το προσφιλες μου μπαχαλεμα... κοινως κανω ενα σπιτι... μπιιιιπππ

**δοκιμασα καποτε να το γραφω, (κατα προτροπιν της κωστουλας που φρικαρει με το χαμο που αφηνω στο διαβα μου...)  ομως ποτε δεν καταφερα να βρω το χαρτι που ειχα γραψει...[/quote]

Κοίτα να δεις που μας έλειψε και η Κωστούλα !!!!!  :lol:

CHRIS_FEMALE_

...ναι εχω 2 χαζοσυνηθειες χρόοοοοονια τωρα...
Να κανω ονειρα... (και με κλειστα αλλα και με ανοιχτα ματια)
ΚΑΙ να κανω ονειρα παλι *ον δι άνθη* κατι σαν τη λαιδη τσατερλυ με τα τριαντάφυλλα και το ζωγράφο της...
Παλια εκανα και σεξακι #ον δι ροκς# , τωρα εγινα μανα και σοβαρευτηκα, θελω κατι πιο ρομαντικο ,αλλα παλι ροκ εμεινα  :cool:  αυταααααα!!!!

άσχημες συνηθειες τα ονειρα..ή αμέσως γκρεμοτσακιζεσαι ενω κοιμασαι,ή μετα ξυπνας ,περπατας και σκουντουφλας...ή υπαρχουν και οι περιπτωσεις υπνοβασίας ενίοτε...

αχ! άτιμη κενονία... παλιό σουζάνα ζωή...! :sad:

Belladona

λίγη παρέα μόνο με τον εαυτό μου και ένα ποτηράκι λευκό κρασί για συντροφιά στις σκέψεις μου

328 Επισκέπτες, 0 Χρήστες