Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 314
  • Total: 315
  • Leon

αναλλοιωτες απο το χρονο χαζοσυνηθειες...

Ξεκίνησε από kuria, Αυγούστου 31, 2008, 01:36:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

[quote user="katinaki" post="340925"]να ξύνω τις πλάτες των άλλων[/quote]

αχ τι καλή που είσαι  :razz:
θα σε χρειαστώ επειγόντως  :lol:  :lol:

Nikos Apomakros

Να μου χτενίζουν η τραβούν τα μαλλιά (οποίος ετοιμάζεται να γελασει να το ξανασκεφτεί!!! γιατί αν μαλλιοτραβηχτουμε θα βγω κερδισμένος :Ρ ).

ΥΓ: εννοείται έχω μακρύ μαλλί

black_velvet

Αχχχχχχχχ..........

Να παίζω με τις υπέροχες, μοναδικές μπούκλες του κολλητού μου!
(Και ναι, ακόμη και τώρα, μετά από τόσες δεκαετίες, διαμαρτύρεται λέγοντας - και καλά - πως τον ενοχλεί να του πειράζουνε τα μαλλιά. Αυτή είναι η δικιά του, αναλλοίωτη από τον χρόνο, χαζοσυνήθεια.  :razz:  :razz:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: )
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Nikos Apomakros

[quote user="black_velvet" post="351274"]Αχχχχχχχχ..........

(Και ναι, ακόμη και τώρα, μετά από τόσες δεκαετίες, διαμαρτύρεται λέγοντας - και καλά - πως τον ενοχλεί να του πειράζουνε τα μαλλιά. Αυτή είναι η δικιά του, αναλλοίωτη από τον χρόνο, χαζοσυνήθεια.  :razz:  :razz:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: )[/quote]

Α όλα κι όλα. Έχει δίκιο. Κι εγώ δεν το αντέχω αυτό. Αμα θες παιχνιδι παρε μπεγλέρι! Κομπολόι.. η παίξε με το δικό σου μαλλί.

Κάτω το άσκοπο κατσιασμα!!

katinaki

[quote user="Nikos Apomakros" post="351251"]Να μου χτενίζουν η τραβούν τα μαλλιά (οποίος ετοιμάζεται να γελασει να το ξανασκεφτεί!!! γιατί αν μαλλιοτραβηχτουμε θα βγω κερδισμένος :Ρ ).

ΥΓ: εννοείται έχω μακρύ μαλλί[/quote]

αχ κι εμένα μου αρέσει αυτό. Ειδικά από μικρά παιδιά, αποχαύνωση :smile:

Nikos Apomakros

black_velvet

[quote user="Nikos Apomakros" post="351277"][quote user="black_velvet" post="351274"]Αχχχχχχχχ..........

(Και ναι, ακόμη και τώρα, μετά από τόσες δεκαετίες, διαμαρτύρεται λέγοντας - και καλά - πως τον ενοχλεί να του πειράζουνε τα μαλλιά. Αυτή είναι η δικιά του, αναλλοίωτη από τον χρόνο, χαζοσυνήθεια.  :razz:  :razz:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: )[/quote]

Α όλα κι όλα. Έχει δίκιο. Κι εγώ δεν το αντέχω αυτό. Αμα θες παιχνιδι παρε μπεγλέρι! Κομπολόι.. η παίξε με το δικό σου μαλλί.

Κάτω το άσκοπο κατσιασμα!![/quote]

Ναι ε; Γι' αυτό μου έρχεται με το λαστιχάκι για να του κάνω πλεξούδα τα μαλλιά;  :razz:

Nikos Apomakros

Άλλο αυτό...................

(Θα αρχίσω να ζηλεύω, φτάνει)

GEORGIA 111

...να μυρίζω τις σελίδες ενός καινούριου βιβλίου ή τετραδίου

black_velvet

[quote user="Nikos Apomakros" post="351315"]Άλλο αυτό...................

(Θα αρχίσω να ζηλεύω, φτάνει)[/quote]

Τι; πλεξούδα κι εσύ;
Ένας ένας παρακαλώ! Να τηρούμε και μια σειρά προτεραιότητας.  :lol:  :lol:  :lol:

titica

Εγώ κρατάω πάντα τα εισιτήρια από τα ταξίδια που κάνω. Αεροπορικά, από τρένα, πλοία, αυτοκίνητα αλλά και άλλα ντοκουμέντα από τις εκδρομές μου όπως εισιτήρια από μουσεία, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, μέχρι χαρτοπετσέτες από εστιατόρια.

:grin:

kuria

να ξεβγαζω παντα το ποτηρι πριν βαλω νερο... ακομα κι αν το εχω βγαλει εκεινη τη στιγμη απο το πλυντηριο πιατων...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

papadia

Να γραφω ημερομηνια κ το ονοματεπιθετο μου σε καθε βιβλιο που αγοραζω κ στη

συνεχεια να το ντυνω με διαφανες αυτοκολλητο.......
...οσο μπορω...οταν μπορω...

jcdenton

[quote user="kuria" post="301167"]οταν βιαζομαι οποιο προλαβει κι ερθει πρωτο στο στομα μου...  ]

:oops:  :oops:  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

[quote user="kuria" post="301167"][quote user="black_velvet" post="301165"][quote user="kuria" post="301152"]απο πιτσιρικι οταν τεντωνομαι[/quote]

Τεντωνόμαστε κιόλας τώρα ε;  ]

[quote user="kuria" post="301152"]να ξεμουδιασω φερνω το γονατο μου στο στομα και το φιλαω...[/quote]

Το αριστερό ή το δεξί;
[/quote]οταν εχω αρκετο χρονο και τα δυο εναλλαξ... οταν βιαζομαι οποιο προλαβει κι ερθει πρωτο στο στομα μου...
 ][quote user="jcdenton" post="362021"][quote user="kuria" post="301167"]οταν βιαζομαι οποιο προλαβει κι ερθει πρωτο στο στομα μου...  ]

:oops:  :oops:  :oops:[/quote]

αν για το γονατο μου κοκκινιζεις... ηθελα να ξερα τι κανεις για το υπολοιπο σωμα μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

314 Επισκέπτες, 1 Χρήστης