Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 481
  • Total: 481

αναλλοιωτες απο το χρονο χαζοσυνηθειες...

Ξεκίνησε από kuria, Αυγούστου 31, 2008, 01:36:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

απο πιτσιρικι οταν τεντωνομαι να ξεμουδιασω φερνω το γονατο μου στο στομα και το φιλαω...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

[quote user="kuria" post="301152"]απο πιτσιρικι οταν τεντωνομαι[/quote]

Τεντωνόμαστε κιόλας τώρα ε;  ]

[quote user="kuria" post="301152"]να ξεμουδιασω φερνω το γονατο μου στο στομα και το φιλαω...[/quote]

Το αριστερό ή το δεξί;
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

οταν εχω αρκετο χρονο και τα δυο εναλλαξ... οταν βιαζομαι οποιο προλαβει κι ερθει πρωτο στο στομα μου...  :razz:  :razz:  :razz:

lucretia

Αυτό είναι καλό, γυμνάζονται οι πλάγιοι κοιλιακοί!

:mrgreen:

kodikas

[quote user="lucretia" post="301214"]Αυτό είναι καλό, γυμνάζονται οι πλάγιοι κοιλιακοί!

:mrgreen:[/quote]

για τους γλουτιαιους υπαρχει καμμια προταση;;

lucretia

Ενας γνωστός μου που είναι πέρσοναλ τρέινερ, μου έχει πει ότι κάνει πολύ καλό στους γλουτιάιους το σιδέρωμα.

Αν σου  στέλνω  και τα δικά μου κάθε εβδομάδα,  μέχρι τα χριστούγεννα θα έχεις τους γλουτούς της JLo.
 :twisted:

kodikas

αν δε, κατα το σιδερωμα κρατας και σταση ελεφρως κυρτη προς τα εμπρος,
εξασκεις και τον μεσοσπονδυλο..

αν εχεις και ρυθμο (τουπ-τουπ- σμουατς ) ειναι ευεγερτικο
 για ολο το μυικο συστημα της λεκανης..

(δεν θα ελεγα το ιδιο και για το νευρικο συστημα ομως.. )

CINDY

[quote user="lucretia" post="301217"]Ενας γνωστός μου που είναι πέρσοναλ τρέινερ, μου έχει πει ότι κάνει πολύ καλό στους γλουτιάιους το σιδέρωμα.

Αν σου  στέλνω  και τα δικά μου κάθε εβδομάδα,  μέχρι τα χριστούγεννα θα έχεις τους γλουτούς της JLo.
 :twisted:[/quote]

[size=14]
δεν τα στελνεις σε μενα βρε λουκ που το εχω περισσοτερη αναγκη και κανω και καλες τσακισεις?[/size]

kuria

να βαφτιζω τη βρυση πηγη και να πινω με το χερι νερο...

και μη με ρωτησετε το αριστερο ή το δεξι... οποιο ειναι καθαρο και ευκαιρο κι αν διψαω πολυ και τα δυο μαζι...  :razz:

lucretia

Αγαπημένη παιδική συνήθεια...

Να διαβάζω τις οδηγίες του SKIP που βρίσκεται συνήθως πάνω στο πλυντήριο, όταν πηγαίνω στην τουαλέτα.

Σκέφτομαι τώρα, πόση επιτυχια θα είχε στην Ελλάδα ένα βιβλίο για την τουαλέτα... Είχα δει ένα στην Αγγλία, το έλεγαν Stories for the Loo.

:mryellow:

lucretia

[quote user="CINDY" post="301241"]
9974[/albumimg]

[marquee direction=right] ]

KostasD33

Εγώ στα φοιτητικά χρόνια κουβάλαγα την κιθάρα μου στην τουαλέτα......
είχε καλή ακουστική ο χώρος..... :roll:

Σε ότι αφορά την ανάγνωση στο W.C είχα κάποτε μια φαεινή επιχειρηματική ιδέα… να φτιάξω χαρτί τουαλέτας με εκτυπωμένο πάνω του διάφορα κόμιξ.......με αρχική επιλογή από τον Αρκά αλλά δεν το προχώρησα να μη φωνάζει ο Αρκάς

lucretia

Χμμμ.. θα ειναι καλυτερο ενα χαρτι υγειας με ποιηματακια, οπως εκεινα τα ημερολογια...

:roll:

loco

Ναι ναι και θα έχει τίτλο "ποιήματα για χεσ..."

Σκα.. να φας, σκα.. να πιεις
σκα.. να πας να χεσ...
απ'τα σκα.. να σηκωθείς
και στα σκα.. να πεσεις.

χαχαχα τι λετε μωρέ.

Μια στατιστική έλεγε παλιά ότι αν πχ ξυρίζεσαι απο τιν δεξια μερια πρώτα αλλά για 39 φορές αρχίσεις από την αριστερή, θα αλλάξει  η σύνήθεια.
Εγώ το έκανα αλλά κάπου χάλασε η συνταγή και τώρα δεν ξυρίζομαι για 39 μερες χαχαχαχαχα.
Η συνήθεια της βαρεμάρας δεν αλλάζει μάλλον.

kodikas

[quote user="KostasD33" post="301383"]Εγώ στα φοιτητικά χρόνια κουβάλαγα την κιθάρα μου στην τουαλέτα......
είχε καλή ακουστική ο χώρος... [/quote]

επιτελους καταλαβα τι εννοουν οσοι μιλανε για μουσικη δωματιου και την ευεργετικη επιδραση της μουσικης
σε καθε ειδους δυσλειτουργιες.

481 Επισκέπτες, 0 Χρήστες