Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 312
  • Total: 312

Προσπαθεια επιβολης

Ξεκίνησε από angelatr21, Σεπτεμβρίου 01, 2008, 10:55:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lucretia

Εγώ εκεί που πήγα να βγάλω άκρη, ήρθε ένας Νερούδα και μου έδωσε την χαριστική βολή.

Ισως βέβαια να φταίει ότι δεν έχω και τα τυπικά προσόντα.

Τώρα στ αλήθεια, ήθελες να πεις κάτι με το θέμα που έβαλες, ήθελες να συζητήσουμε, να πούμε απόψεις ή έτσι εκεί που έπαιζες το παιχνίδι του Μιχαήλ είπες  "ας βάλω τώρα που το έχω πρόχειρο";

Να ξέρω πως να απαντήσω, για να μην παρεξηγηθείς κιόλας.

kuria

[quote user="Pappas10" post="301535"]Κάποια κάπου κάποτε κάτι μου είχε πει για ένα "ψυχολογικό τζούντο" ανάμεσα στους ανθρώπους που θέλουν να επιβληθούν. Οι λαβές διαφέρουν όμως... και - φαντάζομαι - είναι εύκολο για έναν έμπειρο τζουντόκα της ψυχολογίας να καταλάβει τίνι τρόπο προσπαθεί να επιβληθεί ο άλλος ή η άλλη. Όσο για τον Νερούντα.... οικουμενικό το τραγούδι του άρα και οι παρατηρήσεις του.  Canto General....

Δεν είμαι σε κατάσταση τώρα... έχω μετακόμοιση....

...

.... ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααα General...

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.[/quote]

διανοητικο τζουντο στο ειχα πει... οσον αφορα το συγχωρεμενο με το οικουμενικο εργο θα τριζουν τα κοκκαλακια του ετσι οπως τον χρησιμοποιουμε σαν την οικουμενικη κοκα κολα...

αλλα ουτε εγω ειμαι σε κατασταση τωρα... γιατι μολις τελειωσα τη μετακομιση...

...

.... ΡΕ
ΒΑΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααα General...

kuria ή κατα κοσμον Μαρια
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

Εγώ κατάλαβα ότι ξεπατικώνετε απαντήσεις από το τρσιμέγιστο θέμα του ΡΕ'Ι'ΚΙ της αλήστου μνήμης Κέιτι!

Επιβληθείτε, επιβληθείτε τι λεν οι άλλοι δεν το μπορείτε ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ

ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΒΟΛΗ, Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΜΑ ΤΕ ΚΑΙ Η ΑΜΜΟΒΟΛΗ (;;)

Pappas10

[quote user="kuria" post="301588"][quote user="Pappas10" post="301535"]διανοητικο τζουντο στο ειχα πει... οσον αφορα το συγχωρεμενο με το οικουμενικο εργο θα τριζουν τα κοκκαλακια του ετσι οπως τον χρησιμοποιουμε σαν την οικουμενικη κοκα κολα...

αλλα ουτε εγω ειμαι σε κατασταση τωρα... γιατι μολις τελειωσα τη μετακομιση...

...

.... ΡΕ
ΒΑΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααα General...

kuria ή κατα κοσμον Μαρια[/quote]

Δεν ξέρω τι είχες αναφέρει αλλά εγώ ως αποικιακός, εδώδιμος και βίαιος τύπος εστιάστηκα στο Τζούντο. Η μετακόμιση απορρέει από το γεγονός ότι τα πράγματα πάνε καλά ελπίζω.

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα λέμε. Που κράζει και το ηλίθιο μαραμπού.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

angela latreia21 το κειμενο που παρεθεσες ειναι ξεκομμενο, και λογω του οτι δεν εχει συνεχεια, το κανει να φανταζει ως προσπαθεια επιβολης της αποψης του συγγραφεα με σχετικα επιθετικο τροπο (αυτο ειναι και σκαστε μη σας αρχισω στις σφαλιαρες), που δεν αφηνει περιθωρια διαλογου και κατα συνεπεια ανταλλαγης αποψεων...

...θελω να πιστευω οτι ειναι απλα μια παραγραφος που αποσπασθηκε απο το πονημα καποιου που ασχολειται με την Συμβουλευτικη Ψυχολογια και επειδη ειναι μονη της, σου δινει αυτη την αισθηση... γι αυτο και σου ζητησα να συνεχισεις...

φυσικα δεν ανηκω στην κατηγορια των επαϊοντων, ειμαι και σε κατασταση γιουχου, οποτε <μπορει να λεω και αρλουμπες> που λεει και το καμαρι μας ο παππας...

tristana

ΚΥΡΙΑ, χεβ άι τολντ γιου λέιτλι δατ άι λαβ γιου;

Πώς να μην κατακτήσεις τον σεβασμό και την αγάπη μου; Το πιο σκεπτόμενο και τρυφερό συνάμα πλάσμα που έχω συναντήσει. Και μην τολμήσετε να μου επιβληθείτε λέγοντας ότι είμαι εκτός θέματος, ΟΚ;

Pappas10

[quote user="kuria" post="301634"]angela latreia21 το κειμενο που παρεθεσες ειναι ξεκομμενο, και λογω του οτι δεν εχει συνεχεια, το κανει να φανταζει ως προσπαθεια επιβολης της αποψης του συγγραφεα με σχετικα επιθετικο τροπο (αυτο ειναι και σκαστε μη σας αρχισω στις σφαλιαρες), που δεν αφηνει περιθωρια διαλογου και κατα συνεπεια ανταλλαγης αποψεων...

...θελω να πιστευω οτι ειναι απλα μια παραγραφος που αποσπασθηκε απο το πονημα καποιου που ασχολειται με την Συμβουλευτικη Ψυχολογια και επειδη ειναι μονη της, σου δινει αυτη την αισθηση... γι αυτο και σου ζητησα να συνεχισεις...

φυσικα δεν ανηκω στην κατηγορια των επαϊοντων, ειμαι και σε κατασταση γιουχου, οποτε <μπορει να λεω και αρλουμπες> που λεει και το καμαρι μας ο παππας...[/quote]

Eγώ αναφέρομαι στο ψυχολογικό ή διανοητικό τζούντο σου κι εσύ στις αρλούμπες μου; Ουδεμία ισσοροπία δηλαδή στις αναφορές γιούχου ή μη... άπαξ και διαταράσσεται η Ισσοροπία (κάτι σαν το 10 στα 11 ή 11 στα δώδεκα) το αποτέλεσμα είναι η επιβολή της μίας πλευράς στην άλλη Ή η καταγκρέμνινση εισ ψυχοσωματικοδιανοϊτικοπνευματικοτζουντικό καιάδα αμφοτέρων.

Έχω μετακόμιση λέμε... αφήστε με ήσυχο...

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

lucretia

Χμμμ... λέτε να μας επιβάλλει ο βρωμοβάζελος να του κουβαλάμε τα χαρτόκουτα για την μετακόμιση;

:roll:

angelatr21

ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ

Οχι δεν ειναι μια παραγραφος που αποσπασθηκε απο το πονημα καποιου που ασχολειται με την Συμβουλευτικη Ψυχολογια.

Ειναι η αποψη η δικη μου.
Ηταν καπως αποτομο ? επρεπε να το θεσω διαφορετικα ?
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου γι αυτο.

Pappas10

[quote user="lucretia" post="301639"]Χμμμ... λέτε να μας επιβάλλει ο βρωμοβάζελος να του κουβαλάμε τα χαρτόκουτα για την μετακόμιση;

:roll:[/quote]

Ως γνήσιος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θέλω να επιβάλω την επιτυχία του στόχου μου μέσω τρίτων.. αυτά είναι για την ομάδα με σήμα το κεφάλι που χρησιμοποιούν διαιτητές, επόπτες, παίκτες άλλων ομάδων κλπ.

Εγώ πασχίζω να επιβληθώ στον εαυτό μου....

... να δω πότε θα επιβάλω κάποια τάξη σ' αυτά τα σκατόκουτα....

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

λατρευω να γεμιζω κουτες... σιχαινομαι να αδειαζω, καθαριζω και τακτοποιω το περιεχομενο τους!!!

Pappas10

[quote user="kuria" post="301707"]λατρευω να γεμιζω κουτες... σιχαινομαι να αδειαζω, καθαριζω και τακτοποιω το περιεχομενο τους!!![/quote]

Θ' αδειάσω κούτες για τα λόγια που 'πες
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

...και κουτακια για τα πικρα λογακια    :lol:

kuria

[quote user="kuria" post="301730"] [quote user="Pappas10" post="301725"][quote user="kuria" post="301707"]λατρευω να γεμιζω κουτες... σιχαινομαι να αδειαζω, καθαριζω και τακτοποιω το περιεχομενο τους!!![/quote]

Θ' αδειάσω κούτες για τα λόγια που 'πες[/quote]  ...και κουτακια για τα πικρα λογακια    :lol:[/quote]

βρε κουτο, βρε κουτο, βρε κουτο,
εγω θελω να σε δω μετακομισμενο
βρε κουτο, βρε κουτο, βρε κουτο,
αφου ξερεις πως στ' αληθεια σ' αγαπω...    :cool:

black_velvet

[quote user="angelatr21" post="301640"]ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ

Οχι δεν ειναι μια παραγραφος που αποσπασθηκε απο το πονημα καποιου που ασχολειται με την Συμβουλευτικη Ψυχολογια.

Ειναι η αποψη η δικη μου.
Ηταν καπως αποτομο ? επρεπε να το θεσω διαφορετικα ?
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου γι αυτο.[/quote]

Να σου πω κι εγώ την δική μου άποψη για το κείμενό σου; Δεν μου φάνηκε πλήρης αντιγραφή από κάποιο άλλο κείμενο αλλά "κόψιμο" και "ράψιμο" από φράσεις άλλων. Γι' αυτό και δεν βγαίνει κανένα απολύτως νόημα.
Δεν μοιάζει σε τίποτα με τον τρόπο που εκφράστηκες σε οποιαδήποτε άλλη απάντησή σου. Ούτε καν σε αυτές που ακολούθησαν σε τούτο εδώ το ίδιο θέμα.
Δεν υπάρχει ειρμός. Δεν υπάρχει καν δομή.

Τι θα περίμενα; Να δω την άποψή σου διατυπωμένη έτσι ακριβώς όπως διατύπωσες και τις ερωτήσεις-παρατηρήσεις σου μετά]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

312 Επισκέπτες, 0 Χρήστες