Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 507
  • Total: 507

Ποδοσφαιρο, φανατισμος και φιλαθλη αξιοπρεπεια...

Ξεκίνησε από spellbound, Σεπτεμβρίου 05, 2004, 01:10:27 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Και επειδη οοοοολοι νομιζω ειδαμε η ακουσαμε τους "φιλους γειτονες" (του στυλ οξω αλλου τρως αλλου πινεις και αλλου πας και το δινεις)  να γιουχαρουν τους παικτες της Εθνικης μας και το ακομα χειροτερο να γιουχαρουν τον Εθνικο μας Υμνο, και οχι μονο αλλα να εχουν και το θρασος (η αλλως απωθημενο  ]

vasilis

mE_kiNkY

ΑΑΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ....

ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ !!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ 4 ΜΕ 5 Α7 ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΒΟΜΒΙΤΣΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

spellbound

Παράθεση από: "vasilis"eimaste omws politismenoi agaphth mou gik?

Ναι, Βασιλη, ειμαστε.
Και το αποδειξαμε στους Ολυμπιακους αυτο, με το παραπανω νομιζω.

spellbound

Παράθεση από: "mE_kiNkY"ΑΑΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ....

ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ !!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ 4 ΜΕ 5 Α7 ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΒΟΜΒΙΤΣΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Για κανε μεταφραση, γιατι ειμαι μελαχροινη και δεν κατεχω πολλα πραγματα  ]

mE_kiNkY

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΞΑΝΘΗ ΒΑΦΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ..........ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ :P

atomant

Πόσον αδιαφόρησε προχθές η Πόλις για το φθινοπωρινό αεράκι που τη χάιδευε όλην την ημέρα; πόσον δεν έβλεπε τον χορό των χρωμάτων στους τοίχους των πολυκατοικιών και στα σύννεφα;

καλωδιωμένη ήταν η Πόλις να δει τι θα γίνει το βράδυ στην αλβανική πορεία

σαν τα κοράκια ορισμένα κανάλια ήταν στημένα πάνω απ' τους διαδηλωτές (Χιτες και Χρυσαυγιτες...)

Τα γνωστα κατακαθια που δεν αντπροσωπευουν τον μεσο Ελληνα

Στην Αγορά (με την αρχαία της έννοια) κυκλοφορούν πολλές απόψεις!

Στην αρένα (με την αρχαία και τη σύγχρονη έννοια) μόνον δύο!

Νο problem, μπορούμε να έχουμε και Αγορά και Αρένα.

Ο καθένας επιλέγει πού τη βρίσκει καλύτερα.

spellbound

Α, τελεια τοτε.

Να ασχολειται τοτε η Πολις με το φθινοπωρινο αερακι και το χαδι του, και με τους χορους των χρωματων στους τοιχους των πολυκατοικιων και στα συννεφα.

Δε βαριεσαι.  Οντως τα ανωτερω ειναι πολυ πιο σημαντικα.
Και τι με νοιαζει εμενα τι θα κανουν οι .....και καλα φιλαθλοι.. ???  Δε πα να τα διαλυσουν ολα ??? Σιγα τα ωα. (Τα δικα μου μη διαλυσουν  ]

atomant

Παράθεση από: "gikama"Α, τελεια τοτε.

Να ασχολειται τοτε η Πολις με το φθινοπωρινο αερακι και το χαδι του, και με τους χορους των χρωματων στους τοιχους των πολυκατοικιων και στα συννεφα.

Δε βαριεσαι.  Οντως τα ανωτερω ειναι πολυ πιο σημαντικα.
Και τι με νοιαζει εμενα τι θα κανουν οι .....και καλα φιλαθλοι.. ???  Δε πα να τα διαλυσουν ολα ??? Σιγα τα ωα. (Τα δικα μου μη διαλυσουν  ]

Λοιπόν

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ…και τα φασισταρια…

Άραγε συζήτησαν τόσο έντονα τα προβλήματα της παιδεία μας

Δεν σφάξαμε ακόμα κανένα για το προβλήματα ανεργίας , πληθωρισμού….

Τελικά είμαστε πιο κομπλεξικοί απέναντι στους Αλβανούς παρά στους ευρωπαίους.

ΥΓ. χειρότερος εθνικισμός είναι εκείνος που ψάχνει να βρει ποιος εθνικισμός είναι χειρότερος... (πάντα των άλλων, βεβαίως)...

spellbound

Λοιπόν

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ…και τα φασισταρια…

Κατ αρχας, εσυ μιλησες για τα ΜΜΕ και τα φασισταρια, δεν αναφερθηκα στο αρχικο μου μηνυμα σε κατι τετοιο. Αλλα και φυσικα θα με ενοχλουσε να μη ξερω τι συμβαινει στη χωρα μου, οποτε καλα εκανα και ειδα τις ειδησεις.

Άραγε συζήτησαν τόσο έντονα τα προβλήματα της παιδεία μας

Κατα καιρους το συζητουν, καθε πραγμα στο καιρο του ξερεις.
Τουλαχιστον αυτο ειναι το λογικο.

Δεν σφάξαμε ακόμα κανένα για το προβλήματα ανεργίας , πληθωρισμού….

Γιατι να σφαξουμε?? Γι αυτο υπαρχει ο διαλογος .... (στις πολιτισμενες κοινωνιες βεβαια).

Τελικά είμαστε πιο κομπλεξικοί απέναντι στους Αλβανούς παρά στους ευρωπαίους.
Σωπα βρε!!! Επειδη συγχιστηκα που γιουχαισαν τον Εθνικο μας Υμνο????
Να υποθεσω οτι εσενα σου αρεσε δηλαδη????  Ειμαι υπερηφανη που ειμαι Ρωμια, λυπαμαι αν αυτο δεν αρεσει σε καποιους.

ΥΓ. χειρότερος εθνικισμός είναι εκείνος που ψάχνει να βρει ποιος εθνικισμός είναι χειρότερος... (πάντα των άλλων, βεβαίως)...

Οπως και ειπα αρχικα, φυσικα θα παροτρυνω τους Ελληνες να φερομαστε τουλαχιστον εμεις σωστα στα ξενα συμβολα, με σεβασμο και αξιοπρεπεια, οπως αρμοζει σε ολους τους λαους.

Εσυ αν θες, πραξε διαφορετικα, δικαιωμα σου.

[/quote]

atomant

Μαλλον με παρεξήγησες....μια και δεν σε απεκάλεσα ποτε φασισταριό.

Πρεπει να κοιτάς και πισω απο τις λέξεις.

Το παιχνιδι των επισοδιων ηταν στημενο .....απο τους "γνωστούς -αγνώστους".....( και τα καναλια παντα εκει) και αμα η Εθνική μας ηταν  νικήτρια τα ιδια και χειρότερα θα είχαμε.....

ΥΓ. Δεν ξέρω· όμως σε στιγμές «υπό σκιάν», αυτές οι έντυπες μικρές νεράιδες - οι λέξεις, αποτυπωμένες σε παλιά τεφτέρια,   σε αρχαία χειρόγραφα, σε μυστηριώδη παλίμψηστα, σε ερωτικές επιστολές, σημειώματα για ψώνια, συμβόλαια και συνθήματα στους τοίχους, είναι η μόνη αθάνατη παρ' ότι ανθρώπινη εποποιία.

Σε χιλιάδες χρόνια, μετά τη σκόνη της αρχιτεκτονικής, της πολιτικής, των τριών διαστάσεων, του τρόπου που εννοούμε τώρα τον κόσμο - θα υπάρχει ακόμα η λέξη που ανεξάρτητα απ' τη μορφή της, θα περιέχει και τότε το ίχνος όσων λέμε τώρα.

Ετσι για να περνάει η ώρα...  :wink:

Anonymous

Άποψη μου

Καφρίλα επέδειξαν οι αλβανοί που έκραξαν τον Εθνικό μας ύμνο

Καφρίλα επιδείξαμε και εμείς πριν λίγα χρόνια που κράξαμε τον Σέρβικο Εθνικό ύμνο σε αγώνα μπάσκετ

Παράξενο που δεν μας έδειραν οι Γάλλοι όταν τους νικήσαμε και πανηγύριζαν οι Έλληνες μέσα στο Παρίσι

Αν συγκρινόμαστε με την βαρβαρότητα βάρβαροι γινόμαστε
και πρέπει με εμάς να είμαστε πιο αυστηροί ειδικά όταν έχει υπάρξει και θάνατος (Κέρκυρα)

Pappas10

Γενικά θεωρώ εαυτόν άνθρωπο αρκετά ήσσονος τόνου (δεν μου αρέσουν οι φασαρίες δηλαδή).

Παρά τον φανατισμό μου με την ομάδα που υποστηρίζω, δεν έχω βρίσει ποτέ στο γήπεδο, δεν έχω γιουχάρει αντίπαλο και δεν έχω βρίσει ποτέ ούτε καν σε σύνθημα μητέρες, αδελφές κλπ. Ό, τι φωνάζω το φωνάζω κατά κύριο λόγο ΥΠΕΡ της ομάδας μου και ΟΧΙ ΚΑΤΑ της αντιπάλου.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως είναι λίγο ζόρικη η υπόθεση. Είχα πάει στο περίφημο παιχνίδι Φενέρ Μπαχτσέ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1 (Μπασινάς, Ντανίλσον τα γκολ) και έχω ζήσει άπο πρώτο χέρι την τουρκική "φιλοξενία". Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι δεν θα έρθουν τούρκοι υποστηρικτές, πράγμα που αποδεικνύει πόσο θρασύδειλοι είναι.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΟΥΧΑΡΩ κανέναν ύμνο. Μολαταύτα, αν μας το επιτρέψουν στην Τουρκία θα ξαναπάω. Γιατί τη φωτογραφία με την γαλανόλευκη μπροστα στην Αγία Σοφία, δεν την έβγαλα ποτέ και μου το χρωστάω. Όχι γιατί θέλω να αποδείξω ότι είμαι ανώτερος από τον τούρκο, είμαι και το ξέρω, αλλά γιατί σε τελική ανάλυση αυτό δεν δείχνει γεναιότητα. Όποιος είναι μάγκας, γραμμή για Κωνσταντινούπολη στον επαναληπτικό.

Τέλος, κάτι για τα "μεθεόρτια" του παιχνιδιού με την αλβανία. Ανήκω σ' αυτούς που βγήκαν στην Ομόνοια και συγκρούστηκαν με τους αλβανούς. Δεν το έκανα επειδή θεώρησα "προκλητική" την συμπεριφορά τους. Έχουν κάθε δικαίομα να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους, όπως πανηγύριζαν και οι Έλληνες της Γαλλίας ή του Καναδά στις νίκες επί των εθνικών ομάδων των χωρών που τους φιλουξενούσαν.

Στις συγκεκριμένες συγκρούσεις όμως, προσωπικά, συμμετείχα γιατί ήθελα απλά να αποδείξω ότι δεν τους φοβόμαστε. Υπάρχει γενικά μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που μας θέλει τους Έλληνες να φοβόμαστε τους αλβανούς, και ήθελα απλά να "δείξω" ότι άμα χρειαστεί.... τους πλακώνουμε και στις σφαλιάρες.

Αυτά... μπορεί και να έκανα λάθος.... ο χρόνος θα δείξει.

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Atma

Φαντάσου και να σουν φασαριόζος

Στις συγκεκριμένες συγκρούσεις όμως, προσωπικά, συμμετείχα γιατί ήθελα απλά να αποδείξω ότι δεν τους φοβόμαστε. Υπάρχει γενικά μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που μας θέλει τους Έλληνες να φοβόμαστε τους αλβανούς, και ήθελα απλά να "δείξω" ότι άμα χρειαστεί.... τους πλακώνουμε και στις σφαλιάρες.

μα έτσι δείχνουμε ότι δεν φοβόμαστε?

Εσύ έβαλες την φωτιά που είδα στην τιβι? :P  :P  :P

antistasiakos

me sygxoreite poy den mporo na grapso ellinika alla dystyxos einai thema ypologisti kai oxi kathara dikis moy agnoias!

eida ola ta parapano themata poy ethesan oi filoi , gnostoi kai mi exeretaioi kai den prokeitai na epitetho se kanenan !

apla epeidi kai ego en gnosi moy kai to theoro timi moy poy aniko ston aristero politeyomeno xoro me oikogeneiaki istoria sto thema ayto, tha kano mia parenthesi gia ta ola osa graftikan tis teleytaies meres. oi parathrhseis moy den exoyn kanena skopo na vlapsoyn ton opoiodipote kai poly perissotero na oxyno katastaseis.

Kyrioi , to podosfairo den einai via , den einai gioyxaisma ehtnikon ymnon, den einai timoria me xylo ton omoethnon ton nikiton se alles xores!
H axiotimi  gikama  exeplagi apo to gioyxaisma enanti toy ethnikoy mas ymnoy. KAI EXEI APOLYTO DIKIO KYRIOI GIAYTON TON YMNO EPESAN PSYXES GIA NA ZOYME EMEIS ELEYTHEROI KAI NA EKFRAZOYME OPOS THELOYME TIS DIAFORES ENSTASEIS MAS. Den apokaloyme toso eykola file moy ton allo fasistomoytro, den einai sosto otan kato apo akoysma toy skotothikan kapoioi akoma kai sto prosfato parelthon neoi xarin tis eleytherias (blepe solomonta solomoy)!!!!!!!!!!
Oson afora omos apo tin alli meria filoi moy kai aytos o laos thelei tin ypervasi ! NAI TIN YPERVASI OPOS EMEIS ENANTIA STIN ISPANIA kai dystyxos einai dipsasmenoi ! OI AGNOI FILATHLOI TOYS OMOS oxi ta trampoykia poy kaine simaies giati ayta mas odigoyn se methodoys allon eton kata to parelthon kai dystyxos se epalambanomenes methodoys poy gnosto tois pasoi fernoyn oi simerines megales dynameis ! (kai dystyxos einai mia)!
Filathloi diexte oti eimaste pragmatika protathlites kai stin kardia kai stin psyxi kai poly perissotero STO PNEYMA! DOSAME KAPOTE TA FOTA STOYS ALLOYS MIN TOYS KANOYME NA KATALAVOYN OTI TYFLOTHIKAME EPEIDI MAS ELEIPSE! to apodeixame ayto to panemorfo kalokairi poy kerdisame enan titlo kai den pisteyo na mas peiraxe poy xasame ena agona !
sas eyxaristo

507 Επισκέπτες, 0 Χρήστες