Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 382
  • Total: 383
  • Leon

εύλογα άηχος

Ξεκίνησε από κώστας, Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:45:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

larus audouinii

κωστας ευχές στα μέρη σας.

Σας διαβ'αζω και χαμογελάω, διακρίνω δε την εμπειρία.
Κώστα το "στόκοι" εξ'ηγησε και μια απορία μου. Ο Σόιμπλε δήλωσε να μην περιμένουμε ανάπτυξη εφόσων υπάρχουν ελλείμματα, άρα (και άλλα) νέα μέτρα, λιτότητα. Το πως θα έρθει η ανάπτυξη με λιτότητα και μέτρα το ξέρει;

κώστας

Επ ευκαιρία μ αρέσει που κάπου στην περιοχή σου πάνε να φτιάξουν ένα datacenter με τεχνική «υδρόψυξης» των μηχανημάτων από ποτάμι...

eLe

larus audouinii

Δεν είναι ούτε πρόκειται για διαφωνία. Με απλά λόγια ήθελε να πει (ο Σόιμπλε βέβαια) πως εφόσων δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη λόγω των ελλειμμάτων, από το τέλος του 2014 ίσως να αλλάξει κάπως η κατάσταση και βλέπουμε, άρα ούτε κουράγιο Έλληνες δεν κάνει τον κόπο να αναφέρει, ούτε από που θα βγουν τα χρήματα για τις πληρωμές των χρεών εννοείται...

Εδώ ο καιρός έχει μεγάλα κέφια φέτος.

KostasD33

Στέλλα αν αναφέρεσαι κι εσύ στο datacenter δεν νομίζω να έχει καμία σχέση ο Σόιμπλε...
Ίσα ίσα άμα το πάρει καλά χαμπάρι μπορεί και να βάλει προσκόμματα να το κόψει.
Στην τελική ο μεγαλύτερο παροχος υπηρεσιών datacenter στην Ευρώπη είναι η Γερμάνια, κι εμείς από εκεί εκπέμπουμε ενώ πριν λίγους μήνες εκπέμπαμε από Σικάγο.....

Άσε τον Κώστα να γκρινιάζει που θα περάσουν υπόγεια καλώδια με οπτικές ίνες από τις λάσπες του και ενοχλήσουν τις σκουληκαντέρες και δεν θα γονιμοποιούν αρκούντως τα μπατζάρια... :razz:

κώστας

[size=13]Το ερώτημα είναι πώς να σε πείσω ότι βιώνεις ένα συνεχόμενο σοκ που έχεις συνηθίσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να σε φοβίζει η (ξεχασμένη και άγνωστη πια) λειτουργία χωρίς σοκ.[/size]
eLe

κώστας

Εδώ ο καιρός έχει μεγάλα κέφια φέτος.

[size=13]Α, γι' αυτό πετάγεσαι είτε σε σπέρνουν είτε όχι.[/size]
eLe

pixie

Πάντως είναι ευτύχημα που καμιά φορά τα σποράκια της επικοινωνίας επιζούν και στα δύσκολα δικαιώνοντας την έννοια της ανθρώπινης επαφής...

larus audouinii

Καλησπέρα σας και καλό σαββατοκύριακο.
Είπα να μην το πω, αλλά θα δείξω τον παλιοχαρακτήρα μου και θα το πω.
Αναμενόμενο πως θα μου την έλεγε την πρώτη φορά παραπάνω, πιθανά και αυτή.
Να είσαι καλά Μάγια μου, σε φιλώ... (και συνεχίζουμε στην δουλειά μας)

pixie

Εννοείται πως προτιμώ την έκφραση του λόγου άνευ ψιμυθίων, αλλά η χοντροκοπιά με κουράζει!
Με κουράζει όταν κάποιοι χρησιμοποιούν τη γλώσσα σαν οπλισμένο πολυβόλο για προσωπική τους χρήση θεωρώντας ότι έχουν το μοναδικό δικαίωμα να επιτίθενται αγενώς ή να προσβάλουν.

Και γιατί το λέω αυτό? Στέλλα μου, και όσο όλα αυτά τα χρόνια σε διαβάζω, χαίρομαι για την άμεση, ήπια και πάντα ειλικρινή προσέγγισή σου σε σημεία που κάποιοι προάγουν την καυστικότητα στον λόγο. Το να ανταποδίδει κάποιος την αγένεια με καλό τρόπο δείχνει ποιότητα!  :smile:

κώστας

[size=13]Εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι το "[size=10]ναι[/size] μεν [size=16]αλλά[/size]" το μόνο που δείχνει είναι ότι είσαι λαμόγιο.[/size]
eLe

larus audouinii

Υπενθυμίζω, λέχθηκε πως το κλειδί είναι η εξωστρέφεια και συμφωνώ. Επίσης κάπου πιο πάνω ανέφερα πως χαμογελώ.
Το ίδιο και πιο κάτω και δήλωσα  παλιοχαρακτήρας. Αποφεύγω τα εικονίδια αν και βοηθούν στο να γίνει κατανοητή η έκφραση.
(γιατι δίνω τόσες εξηγήσεις..ήμαρτον)
Κώστας δεν το έπιασα το "ναι μεν αλλά" ή δεν θέλω να το πολυσοφώ παραπέρα. Χαίρομαι που είσαι καλά και σε ξαναείδαμε στο φορουμ. (αν με παρεξηγήσεις κάπου στα δικά σου μουτράκια. Φιλικά.)
Για να πω όλη την αλήθεια βρε παιδιά γιατι δεν χαλαρώνουμε λίγο σε πραγματάκια που δεν αξίζει να τα δίνεις μεγαλύτερη σημασία. Αν δεν θέλετε πάλι πάσο.

κώστας

[size=13]Εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είσαι το κέντρο του σύμπαντός μου.[/size]
eLe

KostasD33

[quote user="κώστας" post="374325"]Αλλά μια καλή προσπάθεια να πειστώ θα είναι εσύ να βάλεις την παραλία (πέρα από νερά και λάσπες έχετε και υπέροχη θάλασσα) εγώ να βάλω τα πανιά και με ένα ποτάκι παραλιακά να το συζητήσουμε ...

κώστας

[size=13]Ναι το θέμα δεν είναι να μην αγχωθείς όμως. Απεναντίας, γνωρίζοντας τα μελλούμενα (ή τα υποψιάζεσαι εν πάση περιπτώσει) δεδομένης μιας ήδη πορείας, έχουμε το πλεονέκτημα του μη αιφνιδιασμού και άρα προετοιμασίας της επόμενης κίνησης. Αρκεί φυσικά να συνεννοούμαστε. Κατά τ' άλλα ο γραπτός λόγος δεν έχει ήχο και εικόνα οπότε έχει την σημασία του πώς σε ακούνε και βλέπουν όσοι σε διαβάζουν.[/size]
eLe

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="374369"][size=13]Εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είσαι το κέντρο του σύμπαντός μου.[/size][/quote]

Συγνώμη κώστας.
Είναι φορές που νοιώθω άσχημα από την ένταση στο φορουμ. Δικτύωση, διαδίκτυο σημαίνει να συνδέεσαι επικοιωνιακά με άλλους ανθρώπους, σημαίνει και διασκέδαση.
Και καλά να πάθω, κανείς δεν σου βάζει αλυσίδες αν πρώτα δεν του δώσεις την ευκαιρία να σου πάρει μέτρα.

382 Επισκέπτες, 1 Χρήστης