Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 158
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 333
  • Total: 333

εύλογα άηχος

Ξεκίνησε από κώστας, Σεπτεμβρίου 24, 2008, 11:45:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

...όλα δεν είναι αντιφατικά και μάλιστα στην ουσία τους?
[size=13]Όχι.[/size]
eLe

kapoia_za

KostasD33

κώστας

[size=13]KostasD33
Ξεκίνησε με αμφιβολία, μετά το ξανασκέφτηκε και κατέληξε σε επιφώνημα θαυμασμού. Τσσς...
[/size]
eLe

κώστας

eLe

larus audouinii

θέλω να πω ή λέω ψέμμα.

Ομολογία είναι αυτό, παραδέχεσαι πως η μύτη σου ειναι μεγάλη.
Αν προσθέσω και το γεγονός πως κουρευεσαι εκεί που δεν θα πάω τον Ηρακλή (Χάσκυ και δώρο) που εχει κοντή τρίχα, αρχίζει να σχηματίζεται μια εικόνα ενδεικτική του τι κρύβεται πίσω από αυτό το χαριτωμένο άβαταρ.
Παρότι σκεφτόμουν, πως με τον πονοκέφαλο που με δέρνει τις τελευταίες μέρες, αν είναι καλύτερα να πάρω το παυσίπονο πριν σε διαβάσω ή μετά, κάτι σαν τα κατάλειπα που θυμόμαστε από το άγχος των σχολικών δύσκολων χ΄ρονων ή του οδοντίατρου, το έβγαλα μια χαρά!
Την κρυφή σου συγκίνηση όταν γράφεις να έβλεπα από μια μεριά... για να συμπληρωθεί η εικόνα.  :smile:

κώστας

eLe

larus audouinii

Για να λέω και του στραβού το δίκιο δηλαδή, μου είχε λείψει αυτό το μοναδικό ύφος και το ίδιο ο χαρακτήρας πίσω του.
Δεν θα το προσθέσω στην λίστα των εξομολογήσεων κάποτε,όποτε, ούτε στον ψυχολόγο μου. Χεχε
Καλές Γιορτές κώστας,Υγεία,Ευτυχία,
Και πολλά χαμόγελα.

saliara

[quote user="κώστας" post="376511"][size=13]Αυτή την κιτς μαλακία με το χιόνι, που επιπλέον δημιουργεί πρόβλημα στη μπάρα κύλισης, είναι τόσο δύσκολο να την κόψεις ή σου αρέσει τόσο πολύ;[/size][/quote]

Και νόμιζα πως μόνο εγώ είχα το θέμα με τη μπάρα...  :roll:

κώστας

[size=13]larus audouinii
Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου οι Έλληνες να διασπάσουν το μέτωπο της χούντας των ξεφτιλισμένων δωσίλογων και τη μαφία των χρεωκοπημένων μέσων ενημέρωσης (τηλεόραση, sites, εφημερίδες, ραδιόφωνα).

saliara
Είναι που δεν είσαι σωστή εγωίστρια. Ενώ εγώ που είμαι σωστός, θεωρώ ότι ό,τι θέμα έχω εγώ το έχουν όλοι.
[/size]
eLe

KostasD33

Έχεις δοκιμάσει να κουνάς το ποντίκι να δεις ότι το χιόνι ακολουθάει το χέρι σου?

Τεσπα, σε δέκα λεπτά κομμένο το χιόνι κι ότι προλάβεις.
Το δικαιούσαι με τόσο ανάλυση που έκανες για τα α, β, αβααβα, βααβαα για να μου πεις ότι είναι μαλακια.

larus audouinii

[quote user="KostasD33" post="376535"]Έχεις δοκιμάσει να κουνάς το ποντίκι να δεις ότι το χιόνι ακολουθάει το χέρι σου?

Τεσπα, σε δέκα λεπτά κομμένο το χιόνι κι ότι προλάβεις.
Το δικαιούσαι με τόσο ανάλυση που έκανες για τα α, β, αβααβα, βααβαα για να μου πεις ότι είναι μαλακια.[/quote]

Το καλύτερο είναι να βλέπεις την σελίδα με το λειτουργικό που χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα από το σπίτι τελευταία. Ούτε εμοτικόν και όλα τα συναφή, ούτε χιόνια, οπότε δεν εννοείς και κάποια σχόλια. Καταλάβαινα που δεν καταλάβαινα..χεχε

saliara

[quote user="κώστας" post="376534"][size=13]saliara
Είναι που δεν είσαι σωστή εγωίστρια. Ενώ εγώ που είμαι σωστός, θεωρώ ότι ό,τι θέμα έχω εγώ το έχουν όλοι.
[/size]
[/quote]

χαχαχα Το εγωίστρια μένει ε?? Ας το δεχτώ... :cool:

Καλά ε!! Αυτό είναι εξυπηρέτηση.. Πάει το χιόνι!!!!

κώστας

Επομένως το ερώτημα που τίθεται προς τους υποστηρικτές του μπαμπουίνου είναι με ποια λογική τον υποστηρίζουν;[/color]
eLe

κώστας

[size=13]KostasD33
Η έμφαση είναι δοσμένη περισσότερο στο "κιτς", λιγώτερο στο "μαλακία" και ακόμη λιγώτερο στην μπάρα κύλισης, βάζοντας τις προτεραιότητες όχι μόνο σύμφωνα με την ανάγνωση αλλά και σύμφωνα με την γραφή. Παρ' ότι δηλαδή είσαι τελείως εκτός πλαισίου, πετυχαίνεις να ενισχύεις το πλαίσιο. Η σπάνια αυτή ικανότητα, μου θυμίζει τον κύκλο, την περιφέρειά του συγκεκριμένα, η οποία για να υπάρξει (ως κυκλικότητα) χρειάζεται ένα άσχετο σημείο και ένα άσχετο ευθύγραμμο τμήμα.
[/size]
eLe

333 Επισκέπτες, 0 Χρήστες