Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Ερώτηση απλή

Ξεκίνησε από Atma, Σεπτεμβρίου 05, 2004, 08:59:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "kuria"pappas : Μπορεί να λέω και αρλούμπες.
kuria : ότι πεις εσύ μιχαλάκη μου...   :wink:

μην το ψάχνετε πολύ είμαστε από άλλη ταινία εμείς...

Από την ίδια ταινία είμαστε... απλώς το ίδιο μας και το άλλο  ενίοτε είναι ταυτόσημα.

Με... ναι

Παππάς10
:roll:  :roll:  :roll:  :roll: χμχμχμχμχμχμχμχμ εσεις οι δυο μιλατε <<εις την δικην σας νοηματικην γλωσσαν>>! το ξερετε ομως, οτι και τους δυο σας συμπαθω ιδιαιτερως..... :D  :D  :D  :D

freak

egw pali opws ais8anetai ayth aneta..... opws ais8anetai ayth oti mporei na leitourghsei.
bebaia pote den 8a epelega ws syntrofo mou mia gynaika pou den thn endiaferei na psaxtei, na dhmiourghsei, na einai aneksarthth. allwste oi douleies tou spitiou einai douleia k twn dyo (se oti einai kalos o ka8enas k mporei na prosferei) opws k to na sthrizeis oikonomika ena spiti einai pali douleia k twn dyo.

freak

Παράθεση από: "mE_kiNkY"OIKONOMIKO KAI MONO...MPOREI ANETA NA EKΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ..ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ , ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ .....

giati ti exei h giagia h h ekastote rwsida? allh8eia to paidi den mporei na megalwsei me ton patera tou? k as doulevei h mana tou....

freak

Παράθεση από: "Pappas10"Μισό ρε παιδιά... δηλαδή ο Πατέρας δεν οφείλει και πρέπει να έχει την ίδια συμμετοχή στην ανατροφή ενός παιδιού;;;

Πως μπορεί η συμμέτοχη να είναι η ίδια αν ο χρόνος είναι τόσο πολύ λιγότερος;;

Μεταξύ του "το παιδί να μεγαλώσει με τον Παππού και τη Γιαγιά" και "Η μάνα να μείνει σπίτι να κοιτάει τα παιδιά" (δηλαδή αν η μάνα είναι σουπερ-ντουπερ επαγγελματίας και βγάζει ΤΑ φράγκα ενώ ο άντρας χαμηλόμισθος, θα τα παρατήσει η μάνα ακόμα και μετά το θηλασμό; Τόσο βλάκες είμαστε ρε γμτ οι άντρες να μην μπορούμε να ζεστάνουμε ένα γάλα;;;;)  νομίζω ότι υπάρχει μέση λύση. Κι αν δέν υπάρχει πρέπει να βρούμε μία.

Συμφωνώ ότι η μητέρα είναι σημαντική αλλά πιστεύω ότι εξ' ίσου σημαντικός είναι και ο σωστός πατέρας.

Μπορεί να λέω και αρλούμπες.

Παππάς10

me briskeis apolyta symfwno synodoipore sthn pana8hnaikh megaloprepeia k sto pana8hnaiko idewdes.

freak

Παράθεση από: "kuria"αν η σχέση των γονιών είναι λειτουργική και η στάση ζωής τους εναρμονισμένη, τότε το παιδί μεγαλώνει σε ένα υγιές περιβάλλον που του προσφέρει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση...
όταν βλέπει τα πρότυπα του να προσφέρουν αγάπη και φροντίδα ο ένας στον άλλο και οι δυο μαζί στον καρπό τους, νιώθει απόλυτα αποδεκτό και λατρεμένο...
το να εργάζονται και οι δυο είναι ένα καλό παράδειγμα που δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις του τύπου ποιος προσφέρει περισσότερα ή ποιος εκμεταλλεύεται ποιον...
όσον αφορά τους παππούδες στατιστικά είναι αποδεδειγμένο πως όταν δεν έχουν κάποιο βιοψυχοκοινωνικό πρόβλημα ή δεν τους εγκαταλείπεις άσκοπα το παιδί σου, μόνο θετική είναι η προσφορά τους...

προσωπικά αν και η μητέρα μου δεν ήταν εργαζόμενη ήμουν η μόνιμη συντροφιά του παππούλη μου (απόστρατου αξιωματικού του Π.Ν. ) του οποίου η συμβολή στην εκπαίδευση μου ήταν τεράστια αν αναλογιστεί κανείς ότι ήδη από τα 5 μου χρόνια, ήξερα να κάνω άνετα απλές μαθηματικές πράξεις, να μαστορεύω, να ψαρεύω, να χορεύω ζεϊμπέκικο και φυσικά να παίζω τάβλι...

symfwnw leme........exw kourastei na to grafw......alla symfwnw.

Enia

καλέ μου freak, έχεις πολλές τέτοιες εικαστικές παρεμβάσεις να κάνεις ακόμα? :P
το κούρασες το quote λέμε!!!

:P  :P  :P  :P  :P

Atma

Παράθεση από: "freak"egw pali opws ais8anetai ayth aneta..... opws ais8anetai ayth oti mporei na leitourghsei.
bebaia pote den 8a epelega ws syntrofo mou mia gynaika pou den thn endiaferei na psaxtei, na dhmiourghsei, na einai aneksarthth. allwste oi douleies tou spitiou einai douleia k twn dyo (se oti einai kalos o ka8enas k mporei na prosferei) opws k to na sthrizeis oikonomika ena spiti einai pali douleia k twn dyo.

χμμ σπάνια freak άντρες έχουν τέτοια άποψη..
συνήθως την θέλουν σπίτι..
Μ άρεσε και που έγραψες ότι η δουλειές του σπιτιιού είναι και των δύο..

Με την είσοδο του ευρώ στην ζωή μας
τα έξοδα έχουν γονατίσει πολλές οικογένειες
δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα ακόμη περισσότερο
όταν υπάρχουν παιδιά στην μέση..
Τι είναι 50 ευρώ σήμερα;
τπτ...

Enia

είδες άτμα τι καλά μου τον έχω εκπαιδεύσει?  :D

(χαχαχα, θα το δει αυτό και θα με φάει τώρα!  :P )

Atma

freak
ο κίνκι θα αδυνατήσει να σου απαντήσει
μην το πάρεις κατάκαρδα όμως :P

καλά σου λέει η ένια για το κουότε
και τελευταία πάνε σύννεφο τα γμένα στραβώθηκα..
όχι από τα δικά σου όμως

Ένια τι εκπαίδευση του έκανες;;;; :P  :P

freak

Παράθεση από: "Atma"freak
ο κίνκι θα αδυνατήσει να σου απαντήσει
μην το πάρεις κατάκαρδα όμως :P

καλά σου λέει η ένια για το κουότε
και τελευταία πάνε σύννεφο τα γμένα στραβώθηκα..
όχι από τα δικά σου όμως

Ένια τι εκπαίδευση του έκανες;;;; :P  :P

an skefteis oti den hksere na mageireyei, na skoupizei k na bazei plynthrio otan thn gnwrisa mallon egw thn ekpaideysa. blepeis htan koritsi apo spiti.....prigipissa.....ante mhn anoiksw to stoma mou k pw k alla......ante leme.

Atma

χαχαχαχαχαχα ένιααααααααα
χαχαχαχαχαχα
φρικκκ μην πεις άλλα :P

ΦΙΛΙΠΠΑΣ

Παράθεση από: "gikama"
Παράθεση από: "Pappas10"Μισό ρε παιδιά... δηλαδή ο Πατέρας δεν οφείλει και πρέπει να έχει την ίδια συμμετοχή στην ανατροφή ενός παιδιού;;;

Μεταξύ του "το παιδί να μεγαλώσει με τον Παππού και τη Γιαγιά" και "Η μάνα να μείνει σπίτι να κοιτάει τα παιδιά" (δηλαδή αν η μάνα είναι σουπερ-ντουπερ επαγγελματίας και βγάζει ΤΑ φράγκα ενώ ο άντρας χαμηλόμισθος, θα τα παρατήσει η μάνα ακόμα και μετά το θηλασμό; Τόσο βλάκες είμαστε ρε γμτ οι άντρες να μην μπορούμε να ζεστάνουμε ένα γάλα;;;;)  νομίζω ότι υπάρχει μέση λύση. Κι αν δέν υπάρχει πρέπει να βρούμε μία.

Συμφωνώ ότι η μητέρα είναι σημαντική αλλά πιστεύω ότι εξ' ίσου σημαντικός είναι και ο σωστός πατέρας.

Παππάς10
:salut:  :salut:  :salut:  :rambo:

Εγω δεν εχω αντιρρηση βρε παππα μου, αλλα να, κατι τετοια μου στελνουνε στο μεηλ μου και μπερδευομαι η τσαμμενη ]

ΦΙΛΙΠΠΑΣ

Παράθεση από: "gikama"

Παππάς10

Εγω δεν εχω αντιρρηση βρε παππα μου, αλλα να, κατι τετοια μου στελνουνε στο μεηλ μου και μπερδευομαι η τσαμμενη ]
Χαιρετώ  την  παρέα    σύμφωνο  με  όλες   της  άποψης  που  διάβασα   η  δική  μου  άποψη  είναι  στο  οικονομικό  παιδία  και ας μην  κρυβόμαστε

Enia

Παράθεση από: "freak"an skefteis oti den hksere na mageireyei, na skoupizei k na bazei plynthrio otan thn gnwrisa mallon egw thn ekpaideysa. blepeis htan koritsi apo spiti.....prigipissa.....ante mhn anoiksw to stoma mou k pw k alla......ante leme.

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!  :evil: τι ασύστολα ψεύδη είναι αυτά!???  :evil:  :evil:

Κορίτσι από σπίτι και κορίτσι για σπίτι! Κι αν υπάρχει αντίριση tough!!!
Καμμία επιρροή δεν είχες πάνω μου σε αυτά τα θέματα! Συνέπεσε τα καλύτερά μου χρόνια να ήταν όταν σε γνώρισα και απλώς έτυχε να παρακολουθούσες την ανοδική μου εξέλιξη. Το πολύ πολύ (χαριστικά λέμε τώρα) να συνέβαλες ως δοκιμαστής της μαγειρικής μου. Αλλά αφού το γύρισες και σε vegetarian τρομάρα σου, που να εκτιμίσεις το καλό φαΐ!?

Ok? γκρίνιαξα αρκετά τώρα? να σταματήσω γιατί βαρέθηκα?! :P

Atma

Φίλιππα δεν κρυβόμαστε
ναι είναι στο οικονομικό
αλλά και σε άλλους λόγους..
μόνο αν παντρευτείς εναν εφοπλιστή/στρια
τότε το έλυσες :P  :P

1020 Επισκέπτες, 1 Χρήστης