Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 512
  • Total: 512

Ερώτηση απλή

Ξεκίνησε από Atma, Σεπτεμβρίου 05, 2004, 08:59:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

Τις γυναίκες τις προτιμάτε νυκοκοιρές ή εργαζόμενες?

την γυναίκα μέσα σε έναν γάμο κυρίως και όχι σε μια απλή σχέση..

Pappas10

Εργαζόμενη και τα μυαλά στα κάγγελα..... ακόμα και με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο κυκλοθυμίας και εργασιακής επιρροής στη γαμήλια σχέση.

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

galileo001

οτι και να λετε αν η γυναικα δεν ειναι στο σπιτι τοτε το σπιτι δεν ειναι στο ζευγαρι ....
η γυναικα ( αν μπορει φυσικα και το ζευγαρι , οικονομικως) ειναι απαραιτητο να μεινει στο σπιτι αρκει βεβαια να μην ΄΄βαφτιστει ΄΄ δουλα του σπιτιου.
και αν υπαρχουν και μωρα παιδια .. δεν το συζηταωω
[size=18]ΣΠΙΤΙ [/size]

(και εγω θα ειμαι στην ωρα μου πισω ) :twisted:

Atma

1-0 ο Παπάς, Γαλιλέε

άκου κει δεν το συζητάω...

βάρβαρε :P  :P

μόνο τον οικονομικό λόγο θεωρείς σημαντικό για να δουλέψει μια γυναίκα?

( θα με πιάσει το ανάποδοφεμινιστικό μου γκρρ)

mE_kiNkY

OIKONOMIKO KAI MONO...MPOREI ANETA NA EKΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ..ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ , ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ .....

Atma

Κίνκι θα μάθει και ξένες γλώσσες

ντα ντάντι :wink:  :P

χμμμ με προβληματίζετε

mE_kiNkY

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ !! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΜΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΕΔΩ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ... ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ....

spellbound

Συμφωνω,
Οταν η μητερα ειναι ανεξαρτητη οικονομικα, πρεπει ΑΠΟΛΥΤΑ να ειναι αφοσιωμενη στην οικογενεια και στα παιδια της

¨-)

Pappas10

Μισό ρε παιδιά... δηλαδή ο Πατέρας δεν οφείλει και πρέπει να έχει την ίδια συμμετοχή στην ανατροφή ενός παιδιού;;;

Πως μπορεί η συμμέτοχη να είναι η ίδια αν ο χρόνος είναι τόσο πολύ λιγότερος;;

Μεταξύ του "το παιδί να μεγαλώσει με τον Παππού και τη Γιαγιά" και "Η μάνα να μείνει σπίτι να κοιτάει τα παιδιά" (δηλαδή αν η μάνα είναι σουπερ-ντουπερ επαγγελματίας και βγάζει ΤΑ φράγκα ενώ ο άντρας χαμηλόμισθος, θα τα παρατήσει η μάνα ακόμα και μετά το θηλασμό; Τόσο βλάκες είμαστε ρε γμτ οι άντρες να μην μπορούμε να ζεστάνουμε ένα γάλα;;;;)  νομίζω ότι υπάρχει μέση λύση. Κι αν δέν υπάρχει πρέπει να βρούμε μία.

Συμφωνώ ότι η μητέρα είναι σημαντική αλλά πιστεύω ότι εξ' ίσου σημαντικός είναι και ο σωστός πατέρας.

Μπορεί να λέω και αρλούμπες.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Atma

Αχ Παπά μου και ετοιμαζόμουν να δηλώσω παραίτηση...

μ αρέσεις

μ αρέσεις

εύστροφος

εύστροφος

ΥΣ είναι η πρώτη φορά που ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ :P  :P
Αυτό με τις αρλούμπες θέλω να το συζητήσουμε...κλείνε το γραπτό σου με εκτίμηση 8)

Anonymous

proanaferate paidia  ola einai sxetika , sthn oikogeneia to shmantiko einai na yparxoun geroi desmoi metaxy olon ton melon ths , o tropos prepei na brethei apo tous syzygous
epishs thelo na symplhroso oti thn gynaika thn protimo kyria exo pou**na sto krebati!!! (den xero an bghka ektos thematos alla mou etsi mou hrthe....)

spellbound

Παράθεση από: "Pappas10"Μισό ρε παιδιά... δηλαδή ο Πατέρας δεν οφείλει και πρέπει να έχει την ίδια συμμετοχή στην ανατροφή ενός παιδιού;;;

Πως μπορεί η συμμέτοχη να είναι η ίδια αν ο χρόνος είναι τόσο πολύ λιγότερος;;

Μεταξύ του "το παιδί να μεγαλώσει με τον Παππού και τη Γιαγιά" και "Η μάνα να μείνει σπίτι να κοιτάει τα παιδιά" (δηλαδή αν η μάνα είναι σουπερ-ντουπερ επαγγελματίας και βγάζει ΤΑ φράγκα ενώ ο άντρας χαμηλόμισθος, θα τα παρατήσει η μάνα ακόμα και μετά το θηλασμό; Τόσο βλάκες είμαστε ρε γμτ οι άντρες να μην μπορούμε να ζεστάνουμε ένα γάλα;;;;)  νομίζω ότι υπάρχει μέση λύση. Κι αν δέν υπάρχει πρέπει να βρούμε μία.

Συμφωνώ ότι η μητέρα είναι σημαντική αλλά πιστεύω ότι εξ' ίσου σημαντικός είναι και ο σωστός πατέρας.

Μπορεί να λέω και αρλούμπες.

Παππάς10

Εγω δεν εχω αντιρρηση βρε παππα μου, αλλα να, κατι τετοια μου στελνουνε στο μεηλ μου και μπερδευομαι η τσαμμενη ]

snoopy

Mesa se ena gamo.........xxxmmm...............
Eite ti8etai 8ema oikonomiko eite oxi, pistevw oti ama mia gunaika prepei na doulevei , eidika ama prin douleve kai eixe mia kapoia epagelmatikh poria. Isws na min kanei kariera, alla na doulevei. Etsi kai ekeinh 8a niw8ei oti doulevei kai to padi den 8a stereitai th mama tou.Ama eidkia h gunaika einai kai dunamikh kiolas kai ksafnika stamathsei na doulevei kai einai sto spiti, auto 8a thn trelanei. oxi oti to paidi den einai kai den 8elei "douleia", alla allo na eisai ektos spitiou kai na allazeis parastaseis kai allo na eisai spiti olh thn wra...

Teo

:twisted: Τι σημασια εχει η προτιμηση η δικη μας......
....αφου παντα ότι θελετε κανετε.... :twisted:

minoraki

:D  :D  :D  :D υπαρχουν πολυ ωραια θεματα που εχουν ξεχαστει στο φορουμ μας......μου αρεσει παρα πολυ να κανω μια εξερευνηση στα παλαιοτερα τοπις.....εκει βρησκω και πολλα και ενδιαφεροντα θεματα.....οπως αυτο της ατμα......

για να απαντησουν σε αυτη την ερωτηση και τα υπολοιπα αγορακια της παρεας μας.......

512 Επισκέπτες, 0 Χρήστες