Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 299
  • Total: 299

να το πεις;

Ξεκίνησε από kuria, Οκτωβρίου 01, 2008, 09:57:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

ειναι καλοκαιρακι, εχεις αραξει μπροστα στη θαλασσα με μια φραπεδια στο ενα σου χερακι και το τσιγαρακι σου στο αλλο και απολαμβανεις τον ηλιο που σου χαϊδευει το προσωπο και το αερακι που σου ανακατευει τα μαλλια... ξαφνου απο το διπλανο μεγαφωνο ερχεται η αλεξιου με τη φωναρα της να τρυπωσει στον κοσμο σου και να σε παροτρυνει]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

Και τι ακριβώς είναι αυτό που σε κάνει να νομίζεις πως δεν καταλαβαίνει ο άλλος αν πραγματικά το εννοείς ή όχι;

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν ξέρει πως ήταν μια φράση της στιγμής κι όχι ένα πραγματικό συναίσθημα;

Τι σε οδηγεί στο συμπέρασμα πως ξεγελάστηκε έστω και για μια στιγμή;

Δεν καταλαβαίνεις πως κι εκείνος/η παρασύρθηκε απ' την ίδια ακριβώς ανάγκη; της στιγμής;
(της ζωής ολόκληρης, βασικά - απλά βρήκε τη λάθος στιγμή να εκφραστεί, απευθύνοντας τη λάθος φράση στο λάθος πρόσωπο).

Πώς πιστεύεις πως επέδρασε και στον άλλον/η ο ίδιος ήλιος; το ίδιο τραγούδι;

Πόσο εύκολα μπορεί να πάρει κι ο άλλος/η πίσω τη "δήλωση"; Μήπως κάνει ακριβώς τις ίδιες σκέψεις; κι έχει τις ίδιες αγωνίες; Μη σου πω και πολύ χειρότερες!!!

Εν ολίγοις, είναι κουτό έως και πανηλίθιο να προβάλλουμε τέτοιες δικαιολογίες και να μην τολμάμε να πούμε αυτό που νιώθουμε με τ' όνομά τους.
Αγαπώ; ναι, θα το πω και θα το βροντοφωνάξω! Αρκεί να το 'χω ξεμπερδέψει κι εγώ μέσα μου και να μην συγχέω τελικά τον οίκτο με την αγάπη (ναι! είναι πανεύκολο - πιστέψτε με... ακόμη κι αυτό το έκανα-έπαθα η θεότρελη!  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

andreasec13

hASMA

Να το πεις!!
Κ να το απολαυσεις όσο θα το ακους πισω!
Κ να το ξανα πεις κ να το ξανα ακουσεις!!
Κ αν παψεις καποια στιγμη να το ακους, θα θυμασαι τοτε που το ελεγες κ το ακουγες!
Κ σε λιγο ...θα το ξαναπεις! ...Κ θα το ξανακουσεις!
Γιατι το νιωθεις κ το γουσταρεις.
Ετσι απλα!
 :roll:  ;-)

angelatr21

και βεβαια θα το πω
αφου το νοιωθω

Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩ

andreasec13

Άει χάσου ρε,μας ξεκούφανες (λες και μας νοιάζουν οι καψούρες σου)  :razz:

angelatr21

Τι εγινε??? ;-)

ζηλευουμε παππου ??????

andreasec13

Τι να ζηλέψω;Που έβαλες το κεφάλι στον ντορβά;Περαστικά σ'   :mryellow:

Pappas10

Έχω φάει 3 από την Ανόρθωση και μου είναι δύσκολο ν' απαντήσω όπως θα ήθελα...

....

...

ΑΛΛΑ

όπως κάθε κουβέντα έτσι και το "σ' αγαπώ" έχει την βαρύτητα της γι' αυτόν που το ακούει. Το ίδιο και το "σε θέλω". Κάθε τέτοιου είδος "δήλωση" υποταγής (συναισθηματικής, ερωτικής, ακόμα και...μαγειρικής μιας και ο άντρας - λέει - κρατιέται απ' το στομάχι) μπορεί να γίνει εφαλτήριο αντίστοιχου εκβιασμού ("χμμμμ... εγώ θα σε θελήσω αλλά εσύ τι θα μου δώσεις;" ή "σουτζουκάκια θα φας αλλά πρώτα πρέπει να πλύνεις τα πιάτα").

Όσο αστεία και αν είναι τα παραείγματα... παίζουν και - ενίοτε - κερδίζουν.

Όσο για τον "γύρο του θανάτου", πέρα από την ικανότητα του εκάστοτε οδηγού, υπάρχει και η αντίδραση του στ' αρχιδισμού. " Ναι αγάπη μου, σ' αγαπώ... τι θες τώρα;;;;"

Όλα είναι ατμός...

... Θρασύβουλας.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

black_velvet

Έχω την εντύπωση πως μία και μοναδική φορά στη ζωή μου το εννοούσα πραγματικά όταν το είπα.
Και μου πήρε είκοσι+ χρόνια να το ξεστομίσω.  ]Εσείς[/i] δεν με πιστεύετε!  :razz: )
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

[quote user="Pappas10" post="305318"]("χμμμμ... εγώ θα σε θελήσω αλλά εσύ τι θα μου δώσεις;" ή "σουτζουκάκια θα φας αλλά πρώτα πρέπει να πλύνεις τα πιάτα").

Όσο αστεία και αν είναι τα παραδείγματα... παίζουν και - ενίοτε - κερδίζουν.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.[/quote]

συμφωνω απολυτα... οχι τοσο για τα σουτζουκακια ενεκα του οτι δεν ειμαι φαν της κοκκινης σαλτσας... αλλα για κανα

2κιλο καλοψημενα στα καρβουνα μπριζολακια και μια ξεγυρισμενη μαρουλοσαλατα χωρις κρεμμυδι με λεμονι... μπορω να

συμβιβαστω και να ριξω μεχρι και τα πιατα να πλυθουν στο πλυντηριο!!!

andreasec13

Κι αν δεν υπάρχει πλυντήριο;

kuria

οπου δεν υπαρχει πλυντηριο πιατων υπαρχει σουπερ μαρκετ να προμηθευτουμε σερβιτσια μιας χρησης...  :cool:

andreasec13

[quote user="kuria" post="306397"]οπου δεν υπαρχει πλυντηριο πιατων υπαρχει σουπερ μαρκετ να προμηθευτουμε σερβιτσια μιας χρησης...  :cool:[/quote]

Σερβίτσια,νεροχύτες,πλυντήρια...όλα καλά,αλλά...θα μας πείς;

Μολόγα το!Εσύ τι θα πεις,άμα έρθει η ώρα να το πεις;

Pappas10

[quote user="andreasec13" post="306411"]Μολόγα το!Εσύ τι θα πεις,άμα έρθει η ώρα να το πεις;[/quote]

Ανάλογα....

Ή..

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

ή

Βάλτο ρε άχρηστε με το καλαπόδι σουτάρεις; Μα μαμώ το κέρατο μου μέσα μαμώ δεν χάνονται αυτά ρε φούστη μου....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

299 Επισκέπτες, 0 Χρήστες