Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 280
  • Total: 280

ερωτημα

Ξεκίνησε από katerina1974, Οκτωβρίου 28, 2008, 06:33:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katerina1974

rain

Το ερώτημα είναι σοβαρό αν και μπερδεμένο ποια ξελογιάζει ποιον?
μερικές διευκρινήσεις πρώτα
Τι εννοείς ξελογιάζει??
1- να κάνει επίσημη σχέση?
2- που και που ένα υγιεινό Τζαστ φακινγκ?
3- αχ δεν ξέρω εγώ απο αυτά
4- άλλη ερώτηση παρακαλώ

katinaki

τη φώτισες την κοπέλα! επιτέλους ποιος έχει το ερώτημα? εσύ ή η Κατερίνα?

τι να κανει να τον ξελογιάσει δεν ξέρω.

Μήπως να μην του δινει σημασία καμία;

aggeliki76

μαλλον δεν εχει ξεκαθαρισει ακομη τα συναισθηματα του για εκεινη,δειξε εσυ οτι ενδιαφερεσαι και απο εκει και περα αστον να κανει αυτος την επομενη κινηση,αμα θελει, θα την κανει,μονο πρωτα να εισαι σιγουρη τι θελει αυτος,μην το εχει διπορτο ;-)

Pappas10

Δειξ΄ του ότι σε ενδιαφέρει αλλά δεν τρελαίνεσαι κι όλας. Παίξε το χαρτί "γραμματόσημο", συνήθως πιάνει. Αν δεν πιάσει πήγαινε για άλλα. Το ότι τα χαλάει και τα ξαναφτιάχνει δείχνει ότι δεν ξέρει τι θέλει... οπότε καλό είναι να ξέρεις εσύ ώστε να ξέρει ένας από τους δυο σας.

Κι αυτό που λέει η Αγγελική... μη το έχει δίπορτο με τις ευλογίες σου γιατί δεν λέει.

Αν ΔΕΝ είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

rain

τς τς γυναικείες απαντήσεις
Τι το κακό έχει το δίπορτο κυρίες μου? Ας βρει και η έναν δεύτερο για καβατζα στις δύσκολες ώρες αναμονής να μην αγχώνεται και κάνει τόσα πολλά σαρδάμ όταν γράφει

Pappas10

Το κακό στο δίπορτο είναι ότι - προφανώς - δεν το γουστάρει και γι' αυτό την απασχολεί η αντίζηλος....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

aggeliki76

[quote user="Pappas10" post="306894"]
Αν ΔΕΝ είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

χαχα,και ελεγα δεν θα το αναφερει αυη την φορα? :mrorange:  :mrorange:

aggeliki76

[quote user="rain" post="306895"]τς τς γυναικείες απαντήσεις
Τι το κακό έχει το δίπορτο κυρίες μου? Ας βρει και η έναν δεύτερο για καβατζα στις δύσκολες ώρες αναμονής να μην αγχώνεται και κάνει τόσα πολλά σαρδάμ όταν γράφει[/quote]

τς τς τς,αντρικες απαντησεις..... :mrviolet:

rain

ειμαι αδεσποτο ζωω που υποφέρει  :cry:  θα κάνεις κάτι?  :P

rain

[quote user="Pappas10" post="306897"]Το κακό στο δίπορτο είναι ότι - προφανώς - δεν το γουστάρει και γι' αυτό την απασχολεί η αντίζηλος....[/quote]

ας το δοκιμάσει λίγο μπορεί και να της αρέσει
οχι τίποτ' άλλο αλλα ούτε να της τρώνε τον γκόμενο οι άλλες γουστάρει. Οπότε λίγο προσαρμοργή βρε αδερφέ μπας και δούμε άσπρη μέρα  :P

aggeliki76

[quote user="rain" post="306910"]ειμαι αδεσποτο ζωω που υποφέρει  :cry:  θα κάνεις κάτι?  :P[/quote]

οχι,για σενα θα κανω εξαιρεση,θα σε αφησω να υποφερεις! :evil:  :mryellow:

katinaki

[quote user="Pappas10" post="306894"]Δειξ΄ του ότι σε ενδιαφέρει αλλά δεν τρελαίνεσαι κι όλας. Παίξε το χαρτί "γραμματόσημο", συνήθως πιάνει. Αν δεν πιάσει πήγαινε για άλλα. Το ότι τα χαλάει και τα ξαναφτιάχνει δείχνει ότι δεν ξέρει τι θέλει... οπότε καλό είναι να ξέρεις εσύ ώστε να ξέρει ένας από τους δυο σας.

Κι αυτό που λέει η Αγγελική... μη το έχει δίπορτο με τις ευλογίες σου γιατί δεν λέει.

Αν ΔΕΝ είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

θα έρθω να συμφωνήσω φυσικά! ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΑΣ αν είναι ασχολήσου  ;-)

rain

Δηλαδή τη σήμερον ημέρα ή πρέπει να είσαι Βαζελοχαμένος (αυτή την ώρα τρώνε 3 από Εργοτέλη στην έδρα τους) ή αδέσποτο σκυλί για λίγο στοργή και προδέρμ

aggeliki76

[quote user="rain" post="306951"]Δηλαδή τη σήμερον ημέρα ή πρέπει να είσαι Βαζελοχαμένος (αυτή την ώρα τρώνε 3 από Εργοτέλη στην έδρα τους) ή αδέσποτο σκυλί για λίγο στοργή και προδέρμ[/quote]

τρωνε τρια???χαχα παω να το πω στον αντρα μου!!!θα παθει εγκεφαλικο!
ο pappas θα το εχει παθει ηδη :mrviolet:
οσο για τα αδεσποτα ζωακια,δικαιο εχεις,μονο αυτα την αξιζουν! :mrblue:

280 Επισκέπτες, 0 Χρήστες