Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 266
  • Total: 266

Ποιες ειναι οι προσευχες για εξωρκισμους?

Ξεκίνησε από Hanns, Δεκεμβρίου 02, 2008, 09:05:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Hanns

( * * * * * ) εδω brika ena ellhniko exorkismo mhpws 3erei kaneis poies einai oi proseuxes pou diavazeis?

rain

Αμπρα κατάμπρα
Μετά σηκώνεις το ένα πόδι και με το άλλο γυρνάς μια περιστροφή γύρο από τον εαυτό σου λέγοντας χωρίς ανάσα
Γύρο γύρο όλοι στην μέση ο Μανώλης
Μετά σφάζεις μια κότα
Ξανά άμπρα κατάμπρα
Μετά βάζεις την κότα στον φούρνο με ρίγανη και την ψήνεις
Τέλος

loco

"Ftou sta ori st'agria  vouna
sta vata sta pournaria"

mazi me 3 peristorfes peri tou eaftou sou ftou sou ftou sou kai oxi mia opos anakrivestata leei o rain.

spellbound

Για να μαι ειλικρινης δεν εχω ιδεα τι ειχε ποσταρει αρχικα  το μελος της φορουμιας, αλλα για να το λογοκρινουν οι αντμιν καποιο λογο θα χαν.

Ψιτ, και χωρις να φανω γραφικη,  μονο η ευχη του αγιου Κυπριανου ειναι αυτη που χρησιμοποιειται γενικα σε βασκανιες και λοιπα ακομα χειροτερα φαινομενα.

Ε...
Η  γραφικη σπελλ!!!!(ε, σιγουρα καποιοι θα το πουν και τους προλαβαινω.....)
(για να γινω ακομα πιο γραφικη εχω την ευχη και τη διαβαζω επιμελεστατα καθε μερα, οι κοροιδιες να λειπουν, ντατς??? :P )

φιλουθκια! σπελλ :mrorange:

andreasec13

Γλυκειά μου Σπελούκω,διαδικτυακέ μου Έρωτα και Αρχιμαγείρισσα της καρδιάς μου και της μπάκας μου,δε πιστεύω αν -και όποτε- μου κατηφορίσεις με το Λατινόγλαρους Αλλαντικουϊνους να φέρεις κι αυτόν τον αηΤσιμπριανόν;

spellbound

[size=12]Ανδρα των ονειρων μου θα τσιμπησω τον Ιπταμενο παπυρο μαζι με μια κατσαρολα λαχταριστο αρνακι φρικασε , θα παρω παραμασχαλα και τον Τζιμπριανον και θα σουρθουμε πακετο!!!!

(εκτος και αν δεν σε αρεσει τζογια μου. οποτε θα ψιλοβολευτουμε με πα-ι-δακια τηγανισμενα με παρμεζανα  ;-)
[/size]

andreasec13

Μια εικόνα=1000 λέξεις βρίσκομαι στα πρόθυρα γαστροραγικής λιγουριάσεως...

απ'τα χεράκια σου να'ναι κι ότι να'ναι...

αλλά και τπτ να μη φέρεις,εμένα μου φτάνει η Γυναικάρα μου και τ'ανήψι μου το Λατινόγλαρους Αλλαντικουϊνους

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

larus audouinii

[size=24]α σιχτιρ! ![/size]

πέσανε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο μου, και δε κουνιέται...ούτε το άλλο μου πιο μπροστά...που προνοώ να παρκάρω πιο μέσα από το τετράγωνο  Η μια ξανθιά παραβίασε το στοπ, η άλλη ξανθιά νεαρά ετρεχε πρωινιάτικα δίπλα στο σχολείο, για να παει στο κομωτήριο είπε γιατι αυριο φεύγει εκδρομη...και για να μη χτυπησει είπε πεζούς (αν)αφου εχει δίκιο και δεν είχε στοπ , έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο ΜΟΥ!
Κάποιοι νέοι και νέες στην τροχαία, επίσης επιεικώς απαράδεκτοι (μπιπ) χαρτογραφιάδες

παραμένω ψύχραιμη ρε

Τςτςτςτς δεν μπορώ τις αηδίες πιο πάνω .... :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

kuria

[size=14]αφου εισαι εσυ καλα και δεν ανοιξε ρουθουνι... δεν παν να γινουνε κομματια ολες οι λαμαρινες του κοσμου!!![/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

andreasec13

Τέρμα το "Λατινόγλαρος"...από δω και πέρα "Λαμαρινόγλαρος" :lol:

spellbound

[quote user="larus audouinii" post="308281"]

ε... κατι ξερω και εγω η βλαμμενη που δεν οδηγω !!!!!

katinaki

[quote user="spellbound" post="308242"]Για να μαι ειλικρινης δεν εχω ιδεα τι ειχε ποσταρει αρχικα  το μελος της φορουμιας, αλλα για να το λογοκρινουν οι αντμιν καποιο λογο θα χαν.

Ψιτ, και χωρις να φανω γραφικη,  μονο η ευχη του αγιου Κυπριανου ειναι αυτη που χρησιμοποιειται γενικα σε βασκανιες και λοιπα ακομα χειροτερα φαινομενα.

Ε...
Η  γραφικη σπελλ!!!!(ε, σιγουρα καποιοι θα το πουν και τους προλαβαινω.....)
(για να γινω ακομα πιο γραφικη εχω την ευχη και τη διαβαζω επιμελεστατα καθε μερα, οι κοροιδιες να λειπουν, ντατς??? :P )

φιλουθκια! σπελλ :mrorange:[/quote]

γιατί δε μας τη γράφετε εδώ να? είμαστε κι άλλοι γραφικοί

andreasec13

266 Επισκέπτες, 0 Χρήστες