Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 652
  • Total: 653
  • Leon

Γήπεδο ποδοσφαίρου στον Βοτανικό

Ξεκίνησε από KostasD33, Δεκεμβρίου 15, 2008, 10:19:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Μα μεν εγώ έχω πάει πολλές φορές στον ψυχολόγο αλλά είναι ανίατη η ψυχοπαθολογία μου.

Εγώ έχω δηλώσει μικροτσούτσουνος οπότε σου αναγνωρίζω άνευ συναγωνισμού την νίκη σου στο εν' λόγω μέτρημα.

Μέσα σε όλα τα πάρκα ΠΛΗΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ για να γίνει το Γήπεδο του ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Άντε καλές γιορτές.

Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

KostasD33

Εκεί που δεν το περίμενε κανείς βγήκε νέο και πιθανά ανυπέρβλητο πρόβλημα για την ανέγερση του Γηπέδου.
Όπως είναι γνωστό η περιοχή υπάγεται σε έλεγχο από την αρχαιολογία… οπότε προχθές βρέθηκαν κάτι ευρήματα από την Β’ Εφορία της Αρχαιολογίας και ξεκινά η διαδικασία διακοπής των εργασιών μέχρι να γίνει πλήρη αξιολόγηση
Τα ευρήματα από πρώτες ενδείξεις δείχνουν να έχουν ιδιαίτερα μεγάλη αξία

Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα η ανακοίνωση μέχρι να προχωρήσει η εκσκαφή (με τα κουταλάκια πια σε εκείνα τα σημεία) για να μη προκληθεί ένταση χωρίς την πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση του θέματος
Πιθανά σε λίγες μέρες να ξέρω (μέσω συναδερφισας που δουλεύει στο εργοτάξιο εκ μέρους της αρχαιολογίας) την φύση των ευρημάτων

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="328406"]Εκεί που δεν το περίμενε κανείς βγήκε νέο και πιθανά ανυπέρβλητο πρόβλημα για την ανέγερση του Γηπέδου.
Όπως είναι γνωστό η περιοχή υπάγεται σε έλεγχο από την αρχαιολογία… οπότε προχθές βρέθηκαν κάτι ευρήματα από την Β’ Εφορία της Αρχαιολογίας και ξεκινά η διαδικασία διακοπής των εργασιών μέχρι να γίνει πλήρη αξιολόγηση
Τα ευρήματα από πρώτες ενδείξεις δείχνουν να έχουν ιδιαίτερα μεγάλη αξία

Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα η ανακοίνωση μέχρι να προχωρήσει η εκσκαφή (με τα κουταλάκια πια σε εκείνα τα σημεία) για να μη προκληθεί ένταση χωρίς την πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση του θέματος
Πιθανά σε λίγες μέρες να ξέρω (μέσω συναδερφισας που δουλεύει στο εργοτάξιο εκ μέρους της αρχαιολογίας) την φύση των ευρημάτων[/quote]

Μη διασπείρεις ψευδείς ειδήσεις....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Gerogriniarhs

Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να απεικονίζει,από ποιές οδούς περιβάλλεται το όλον έργο;Ευχαριστώ.

black_velvet

Από την "διπλή ανάπλαση":

Με την απόφαση του Δήμου Αθηναίων και του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. για την ανάπλαση της περιοχής Βοτανικού (Ελαιώνα), στο νέο ενοποιημένο Οικοδομικό Τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Ορφέως, Αγ. Άννης, Αγ. Πολυκάρπου και το ρέμα του Προφήτη Δανιήλ, καθορίζεται περιοχή:

- για την ανέγερση γηπέδου ποδοσφαίρου χωρητικότητας 40.000 θεατών, προδιαγραφών FIFA-UEFA 4 αστέρων, με αθλητικές εγκαταστάσεις κάτω από τις κερκίδες
- κλειστού γηπέδου καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης 8.000 θέσεων
για την ανέγερση πολυλειτουργικού δημοτικού κτιρίου
- τη δημιουργία των απαραίτητων υπέργειων και υπόγειων χώρων στάθμευσης
- τη δημιουργία χώρων κοινόχρηστου αστικού πρασίνου 120.000 τμ περίπου
- την υλοποίηση έργων υποδομής (διαπλάτυνση των οδών Αγ. Άννης, Αγ. Πολυκάρπου και Ορφέως, τη διευθέτηση του ρέματος του Προφήτη Δανιήλ και τη δημιουργία παρόχθιας οδού, έργα αποχέτευσης κ.λπ.)
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Pappas10

Απλά προς ενημέρωση, η αρχαιολογική υπηρεσία έχει ήδη δώσει το "Πράσινο Φως"...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

KostasD33

Απλά ενημερωτικά περί διαδικασιών της αρχαιολογικής υπηρεσίας για όλες τις κατασκευές στην Ελλάδα έχει τις παρακάτω διαδικασίες
Υποβάλεις Τοπογραφικό και τα σχεδία του υπό ανέγερση ακίνητο (σε 5 αντίγραφα)
Εκεί δίνει το πράσινο ή όχι για να μπορέσει να εκδοθεί η οικοδομική άδεια. Αυτό ναι έχει δοθεί για το συγκεκριμένο υπό ανέγερση ακίνητο
Ανάλογα όμως από την θέση του ακινήτου και αν η περιοχή όπου αναγείρεται υπάρχουν ενδείξεις για ευρήματα τότε δίνει το πράσινο για έκδοση οικοδομικής άδειας μεν αλλά με ταυτόχρονο υποχρέωση της ιδιοκτησίας και του κατασκευαστή κατά την διάρκεια των εκσκαφών να έχει ενημερώσει την αρχαιολογία για να είναι παρόν στις εκσκαφές.
Για εργασίες του μεγέθους του Γηπέδου του βάζελου είναι ολόκληρη ομάδα και όχι ένας μόνο αρχαιολόγος
Διότι Μιχάλη μου τα αρχαία και τα ευρήματα στις εκσκαφές τα βρίσκουν κατά κανόνα. Ότι ήταν από πάνω τα έχουμε βρει

Παράδειγμα σου αναφέρω ότι για τις περιοχές Μενίδι Πλάκα Ακαδημία Πλάτωνα Βοτανικός κλπ είναι στάνταρ η έγκριση της αρχαιολογικής (για την εκδώσει της οικοδομικής άδειας) με την ταυτόχρονη παρουσία της στις εκσκαφές.
Ενδεικτικά θα σου πω ότι για την ευρύτερη περιοχή του Σουνίου υπάγεται και αυτή σε αρχαιολογική έγκριση. Αφορά όμως μόνο την αρχική έγκριση (και κατά πόσο επηρεάζει την αισθητική του Ναού το υπό έγκριση ακίνητο) και δεν ζητούν σχεδόν ποτέ για την ευρύτερη περιοχή εκεί την παρουσία κατά τις εκσκαφές διότι είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ότι πέραν του περίγυρου του Ναού δεν έχει βρεθεί ούτε ένα κουταλάκι ούτε μια αρχαία κούπα
Επίσης επειδή η αρχαιολογική υπηρεσία ασχολείται και με αρχαίο ελληνική εποχή και με βυζαντινή και νεότερη έχουν και τις ανάλογες εφορίες αρχαιοτήτων που συχνά η μια βγάζει ένα πράσινο και η άλλη τραβαει κόκκινο. Ρώτα κι εμένα για την Πλατεία Κοτζια τι τραβαγα μαζί τους πριν 6 χρονάκια
Αυτά για τα διαδικαστικά.....
Για το εύρημα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο

Υ.Γ.
Όλα εξαρτώνται από το εύρημα...... μα όλα
κι για αυτό ουτέ καν ρωτάς.......

Pappas10

1ον - όπως πρόσεξες δεν ψάρωσα....

2ον - η επιμονή σου με το εύρημα με επιβεβαίωσε.

3ον - είναι γνωστό ότι το 2004 δεν κατατάσεται χρονολογικά στα αρχαία χρόνια.

4ον - επειδή είναι κοντά στου Ρέντη, το μόνο εύρημα ήταν 12 τσίγγινα κύπελλα των τελευταίων χρόνων... αλλά αυτά δεν θεωρούνται ιδιαίτερης αξίας και μπαζώθηκαν πάραυτα.

5ον... ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααα :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Και 6ον....

... ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΣΤΕΙΟ - ΚΑΖΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ;;; ΜΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ SMS Ή E-MAIL....

ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΟΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΖΟΥΡΑ...

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... ΑΠΟΘΕΤΩ ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΩΝ...  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

KostasD33

[quote user="Pappas10"]...3ον - είναι γνωστό ότι το 2004 δεν κατατάσεται χρονολογικά στα αρχαία χρόνια.
...[/quote]
Ούτε για εύρημα δεν αξίζει η κούπα που πήρατε βρε συ....
Μα τι άχρηστη ομάδα διάλεξες

Πέρα από πλάκα όμως η διαδικασία που περιέγραψα για την αρχαιολογική υπηρεσία ισχύει 100% και φυσικά μέχρι να τελειώσουν οι ανασκαφές μη πανηγυρίζεις
πράγματι η περιοχή μπορεί να βγάλει αρχαία και στα 2 μέτρα… από οδούς μέχρι σπιτάκια.............
και τότε καμαριμ θα τρέχεις πάλι....

Άντε αύριο με τον Πανιώνιο να χάσετε να ανάψουν λίγο τα αίματα και να καθαρίσει η πολυθρόνα του πρωταθλήματος.....
δεν χωρεί δυο

larus audouinii

μασάμε από ανασκαφές ; τόσα χρονάκια γεμάτα από εμπειρίες στο τόπο καταγωγής που τα βάζεις ,,,
ως και κοπτήριο νομισμάτων έχουμε σε υπόγειο διαμερίσματος
Δεν είμαστε και γαυράκια ,,,,, :razz:

larus audouinii

ίσως θα είναι καλύτερα να το εξηγήσω περισσότερο αυτό...
Ζώντας για πολλά χρόνια σε ένα τόπο που σταλιάζει η ιστορία, πλέον οι υποθέσεις ανοικοδόμησης έχουν γίνει ρουτίνα, μη πω και με χαρά μας
Αν κατα την διάρκεια που γίνονται οι τομές βρεθούν αρχαιολογικά ευρήματα στο χώρο, οι οικοδομικές εργασίες σταματάνε έως ότου τελειώσουν οι εργασίες της αρχαιολογίας Σε κάποιες περιπτώσεις συνεχίστηκαν κρατώντας στο χώρο κάποια χαρακτηριστικά Έτσι θα έπρεπε να είναι και ως φυσικό αποτέλεσμα

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="328554"][quote user="Pappas10"]...3ον - είναι γνωστό ότι το 2004 δεν κατατάσεται χρονολογικά στα αρχαία χρόνια.
...[/quote]
Ούτε για εύρημα δεν αξίζει η κούπα που πήρατε βρε συ....
Μα τι άχρηστη ομάδα διάλεξες

Πέρα από πλάκα όμως η διαδικασία που περιέγραψα για την αρχαιολογική υπηρεσία ισχύει 100% και φυσικά μέχρι να τελειώσουν οι ανασκαφές μη πανηγυρίζεις
πράγματι η περιοχή μπορεί να βγάλει αρχαία και στα 2 μέτρα… από οδούς μέχρι σπιτάκια.............
και τότε καμαριμ θα τρέχεις πάλι....

Άντε αύριο με τον Πανιώνιο να χάσετε να ανάψουν λίγο τα αίματα και να καθαρίσει η πολυθρόνα του πρωταθλήματος.....
δεν χωρεί δυο[/quote]

Γνωρίζω κάποια πράγματα για την διαδικασία.. προφανώς όχι με τις λεπτομέρειες που τα ξέρεις εσύ. Πάντως ο συγκεκριμένος χώρος έχει λάβει έγκριση από την αρχαιολογική υπηρεσία και τα έργα των ανασκαφών και της αντίστιξης έχουν τελειώσει. Οπότε το βλέπω λίγο χλωμό να προκύψει θέμα με αρχαιότητες....

Βέβαια με τα τόσα που έχουν γίνει... όλα τα περιμένω.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

rain

όλα να τα περιμένεις μόνο κούπα μη περιμένεις  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Pappas10

[quote user="rain" post="328755"]όλα να τα περιμένεις μόνο κούπα μη περιμένεις  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

Ξού ρε...  :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:  :mrorange:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

652 Επισκέπτες, 1 Χρήστης