Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 528
  • Total: 528

ΡΕ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ?

Ξεκίνησε από sevenseas, Ιανουαρίου 04, 2009, 11:31:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

δεν θυμαμαι ποτε
πανε πολλα χρονια
πριν μπω στο πλοιο για Μυκονο , πηγα στο περιπτερο για να αγορασω κανενα περιοδικο να περασει η ωρα μου στο καραβι (τοτε η Μυκονος βλεπετε εβγαινε σε 5 ώρες , οχι οπως τωρα που σε 2,5 ώρες βρισκεσαι στο Ταγκου )
λοιπον πεφτει το ματι μου σε ενα περιδικο , το ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ
μου φανηκε περιεργο και το αγορασα
το ξεφυλλισα
Οι Ελληνες πρωτοι πησαν στην Σελήνη!!!!!!!!!!!!
ανακαλυψαν την Αμερικη !!!!!!!!!!!!!
κι αλλες παπαρολογιες
la malakie va nuage !!!!!!!!!!!!!!! για τους γαλλομαθείς του site
μου εκανε εντυπωση , ενα άρθρο ομως , στο οποιο ο συντακτης ...................... απεδεικνυε οτι ο Χριστος ήταν Ελληνας !!!!!!!!!
μα δν μπορει ρε παιδι μου να πιστευουμε σε Εβραιο
δεν μπορει
για να ειναι θεός
μονο Ελληνας θα ειναι

αυτα κι αλλα ελληνοπρεπη
αλλα και συνωμοτικα
και μυστήρια

τα συναντησα εργοτερα στις εκπομπες του Λιακοπουλου
δεν υπαρχει επιστημονας διασημος, καλλιτεχνης παγκοσμιας φήμης
δεν υπαρχει ανακλυψη, εφευρεση
χωρις ελληνικη ριζα
παει και τελειωσε
ο Χριστος θα γλιτωνε?

δεν φτανει μονο αυτο,
αλλα χθες βραδυ , μου ελεχθη , οτι ρωσος επιστημονας, του οποίου το ονομα δεν συγκρατησα ( μετα απο 6 laphroaig η μνημη εξασθενιζει) ασχολείται λεει επι 10 χρονια για να αποδειξει, οτι πραγματι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ  ,
μηπως Χριστοπουλος?

Κι εκατσα και σκεφτηκα
αφου  ιστορικα ειναι δυσκολη η απόδειξη της ελληνικοτητας του Χριστου
να ξεκινήσω αναποδα

ποια ειναι τα χαρακτηριστικα του Χριστου, που γνωριζουμε ολοι ?

1.ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 30 ΤΟΥ
2.Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ , ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ
3.Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ

ε
ναι ρε ελληνας ητανε
εχει κανεις καμμια αμφιβολια ?

Michael_Design

sevenseas

θεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος !!!!!!!!!!!!!!!!!!

aionobios

loipon....seven eisai ektos topou kai xronou...

den kserw an o xristos htan i den itan ellhnas alla  gia ta upoloipa exw na se apanthsw.....

o liakopoulos den eipe oti oi ellhnes anakalupsan tin amerikoi anoikse ta aytakia sou prwta.....milouse gia tin ekstrateia tou HRAKLH sthn amerikoi apenantoi stous NEFELIM.....

deyteron gia thn selhnh......oi arxaioi eixan tetoia texnologia pou mporousan na pane se allous planhtes ( kai me apodeikseis to opoio uparxoun kai apodeikseis kai o ka8enas tis dexete i oxi )

kai oti aporia exeis peri logou liakopoulou mporeis na to baleis edw na sths apanthsw amesa.....

me ektimisi apostolhs  ]

KostasD33

Ναι συμφωνώ κι εγώ, με αποδείξεις είχαν πάει στην Σελήνη.
Στην προ προηγουμένη μετεμψύχωση μου ήμουν κάτοικος του τρίτου πλανήτη στο ηλιακό σύστημα του Κενταύρου.
Είχα κάνει λοιπόν ένα καμάκι σε μια Κενταυριανή πιπίνα και λέω παμ μωρόμ με το γιοτ μου (διαστημικό γιοτ φυσικά) σε έναν εξωτικό πλανήτη που έχει μια καταπληκτική σελήνη.
Φτάνω λοιπόν στην Σελήνη της Γης κι εκεί που την έχω ξεμοναχιάσει και παίρνουμε μάτι τον ειρηνικό ωκεανό τσουπ βλέπω πιο πέρα  (έναν κρατήρα πιο κάτω δηλαδή) ένα ζευγάρι Αρχαίους Έλληνες με χλαμύδες κλπ.
Χαλάστρα βρε Τολη αυτοί οι αρχαίοι Έλληνες όπου πήγαινες τους έβρισκες μπροστά σου σαν τους Γερμανούς.
Σκοτώνεσαι 10 ώρες να βρεις ερημική παραλία, φτάνεις και βρίσκεις έναν γερμανό εκεί
Έτσι και τότε, κάθε πέτρα σε όλο το πλανητικό σύστημα και να σήκωνες πριν 2000 χρόνια έβρισκες και έναν Έλληνα
Μας σπάσανε τα νεύρα και τους κλειδώσαμε στα βιβλία που πουλάει ο Λιακοπουλος για τιμωρία

aionobios

kala thn  ( MAMHSES ) thn suzhtish eipa kai egw na grapsw kati kai amesws petakthses gia pipinakia kai sexoualika diaplanhtika tsourekia lool

KostasD33

Ναι εγώ την μάμισα και εσύ κράταγες επίπεδο   8)

aionobios

kala 8a se ferw thn parakseuh ena dvd tou liakopoulou gia ta XALKINA BIBLIA  kai meta lege oti 8es....

KostasD33

Καλά θα σε φέρω κι εγώ ένα DVD με τσόντα αρχαίους Έλληνες στην σελήνη για να με πιστέψεις ότι έχω αποδείξεις

aionobios

sevenseas

φιλε Αιωνοβιε
το να  πω χρονια πολλα σε εναν αιωνοβιο, δεν λεει
αιωνες πολλους λοιπον και καλη χρονια

χωρις καμμια διαθεση αντιδικίας μαζι σου
θελω να σου πω, πως ο συγκεκριμενος κυριος ουδεμια σχεση εχει με την επστημη κα την ερευνα
ενας απλος εμπορος ειναι ο ανθρωπος , που εχει βρει εναν ιδιαιτερο τροπο να πουλαει την πραματεια του

ο τροπος του , ομως ειναι αυτος που μας κανει να ξεκαρδιζομαστε στα γελια
βλεπει παντου συνωμοσιες σε βαρος του ελληνισμού
ανατρεχει σε δηθεν πηγες  (καποιους καλογερους κλπ ) διαστρεφοντας με τροπο εξοργιστικο την αληθεια
ασε που εξυψωνει τον Πουτιν σε θεανθρωπο !!!!!!!!!!
ειδες βεβαι ο Πουτιν τι εκανε για την Παλαιστινη αυτές τις μερες?
κοτααααααααααααααααα λυρατη

αν σε απασχολουν , λοιπον θέματα, που εχουν σχεση με την ελληνικη ιστορια, υπαρχει πληθωρα συγγραμματων ελληνικων και ξενων , γραμμενα απο επιστημονες , που εχουν φαει την ζωή τους στην ερευνα και την συγγραφη,

κι ας τον Λιακοπουλο να πουλαει τα πακετα του  με τους Νεφελιμ και τα Λαμογια

aionobios

file seven kalh xronia.......

loipon den uparxei logos antidikias apla o ka8enas leme tin gnwmh mas.....

koita na deis fysika o liakopoulos 8elei na poulhsei biblia gia na bgalei lefta den eeina psemata alla den exei kamia sxesh oti ayta pou leei ta leei mono gia ayton ton logo.....den einai aplos enas emporos einai ka8hghths xhmeias kai fusikhs ( an se endiaferei) ...

kai bebea uparxei plh8wra syggramata apo polous episthmones alla mas lene thn ALH8EIA?????

blepw oti den mou apanthses ayta pou se egrapsa peri HRAKLH kai selhnhs....opote den ta gnorizes....

ara ayta pou mas ma8enoun einai kapoia pragmata leipsa....giati?? mono ayto skepsou kai 8a katalabeis...

ixnografia

… εξαλλη: παιδι μου τι πινεις??? Που τα ακουσες αυτά???
….. κι ετσι εμαθα για τον κ. Λιακοπουλο και τις …επιστημονικες του αποψεις!!!!
-   Το μετεμψυχωτικο αφηγημα του Kosta = ευρηματικο!  
-   ’τσόντα αρχαίους Έλληνες στην σελήνη’   δεν θελω να το χασω!!!!! ‘αρχαιοελληνικο και φεγγαρατο’!!!... τυφλα ναχει το Καμα Σουτρα
-   den einai aplos enas emporos einai ka8hghths xhmeias kai fusikhs  = κανεις δεν είναι τελειος
-   kai bebea uparxei plh8wra syggramata apo polous episthmones «alla mas lene thn ALH8EIA»????? Ελα μου ντε?? Μ αυτή την απορια θα πεθανουμε.
-   Αλλα βρε ‘’αιωνοβιε’’, γιατι τοσο μισος με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ αλφαβητο???? Αυτό τουλαχιστον, σιγουρα μας το μαθανε σωστα κι όχι λειψα!!
 [/align][/b][/font][/color][/size]

sevenseas

απλα
ο κυριος Λακοπουλος και οι ομοιοι του, για να θυμηθουμε τις παλιες εκπομπες του Πλευρη
την ανοησια τους
την αγνοια τους
την μπουρδολογια τους
την καλυπτουν με το εξης αηττητο επιχειρημα
ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

κι αυτοί βεβαια ειναι οι φορεις της αληθειας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που δυστυχως εχουν ακροατες κι αναγνωστες !!!!!!!!!!!!!!!!!!

cna

Νομίζω ότι καταρχήν χρειάζεται να παραθέσω τρεις ορισμούς:

Μυθολογία: η παράθεση γεγονότων και πράξεων ηρώων που ανήκουν στην σφαίρα του φανταστικού. Στην κατηγορία αυτή υπάγονται οι άθλοι του Ηρακλή, του Θησέα κλπ κλπ.

Μυθιστορία: η παράθεση πραγματικών γεγονότων μέσα από τις πράξεις φανταστικών ηρώων. Εδώ ως παράδειγμα θα μπορούσε να παρατεθεί η Ιλιάδα (και όχι η Οδύσσεια μιας και δεν υπάρχουν ιστορικές αποδείξεις για τον Οδυσσέα και τις πράξεις του). Αναφέρω την Ιλιάδα γιατί αποδεδειγμένα οι Αχαιοί επιτέθηκαν στην Τροία. Οι λόγοι όμως στους οποίους αναφέρεται ο Όμηρος όπως και τα πρόσωπα ανήκουν στην σφαίρα του μύθου.

Ιστορία: η παράθεση των πραγματικών γεγονότων και των πράξεων πραγματικών ατόμων. Βλέπε Κύρου ανάβασις κλπ κλπ.

Έτσι, οτιδήποτε αναφέρεται στον Ηρακλή και τους ομοίους του δεν έχει ιστορικές βάσεις και κατά την άποψή μου ό,τι ακούγεται από τα χείλη του Λιακόπουλου είναι απλώς η συνέχιση του μύθου. Κάτι σαν και αυτό που βλέπαμε στην σειρά "Ηρακλής" που πρόβαλε το Σταρ. Μια απλούστατη απόδειξη: ποτέ δεν έχει καταγραφεί σε κείμενα αρχαίων συγγραφέων λέξη της εβραϊκής ή άλλης γλώσσας της περιοχής πριν την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με μοναδική εξαίρεση ίσως την ιστορία του Ηρόδοτου. Η λέξη όμως Νεφελίμ είναι εβραϊκή. Άρα λοιπόν ο Ηρακλής είχε τόση σχέση με τους Νεφελίμ όση και εγώ με τον Μωάμεθ. Άλλως όλο και κάτι θα είχε γραφτεί ανά τους αιώνες μέχρι και την ελληνιστική περίοδο.

Όσον αφορά την ανακάλυψη της Αμερικής από Έλληνες μόνο σε περίπτωση λάθους κάποιου καπετάνιου μπορώ να την δεχτώ. Αν οι κάτοικοι των νησιών του πάσχα κατάφεραν να διασχίσουν τον ειρηνικό ωκεανό με τις σχεδίες τους και να φτάσουν σε αυτό το σύμπλεγμα νήσων τότε δεν είναι διόλου απίθανο κάποια τριήρης να απέκλινε της πορείας της περνώντας τις στήλες του Ηρακλή (Γιβραλτάρ) και να έφθασε μέχρι τις ακτές τις Αμερικής. Μόνο που δεν κατάφεραν να γυρίσουν πίσω για να μάθουν οι σύγχρονοί τους τα νέα της ανακάλυψης και περιμέναμε τον Κολόμβο για να μας πεί την ιστορία (μεταξύ μας τελικά ήταν πολύ μεγάλος μαλάκας ο Κολόμβος).

Κλείνω με τα ταξίδια των Ελλήνων στην σελήνη. Το μόνο κείμενο που υπάρχει και το οποίο έχουν χρησιμοποιήσει οι διάφοροι Λιακοπουλαίοι ως βάση είναι μια κωμωδία του Λουκιανού, αποσπάσματα της οποίας νομίζω διδάσκονται στο Γυμνάσιο. Σε αυτή την κωμωδία ο Λουκιανός περιγράφει τί συνάντησε όταν αποφάσισε να ταξιδέψει στην Σελήνη. Έχοντας διαβάσει διάφορα αποσπάσματα του κειμένου μπορώ να σας πω ότι μοιάζει πάρα πολύ με τα ταξίδια του Γκιούλιβερ. Το ζήτημα όμως είναι ότι αν οι αρχαίοι Έλληνες είχαν την τεχνογνωσία που θα ήθελε ο Λιακόπουλος να έχουν τότε σήμερα όλοι θα μιλούσαν ελληνικά και θα είχαμε τους Τούρκους να μας κάνουν αέρα.

Αυτά τα ολίγα...

528 Επισκέπτες, 0 Χρήστες