Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 529
  • Total: 529

Χασαν, Σεργκει , Αλη , κι αλλοι μελαμψοι και κιτρινοι

Ξεκίνησε από sevenseas, Ιανουαρίου 22, 2009, 12:15:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

πολυ θριαμβος ρε παιδι μου
και καλα οι αμερικανοι, που θελουν να αλλαξουν την κυβερνηση τους

αλλα και μεις δεν πηγαμε πισω
εθνικος μας ηρωας ο Μπαρακ

και τι δε περιμενουμε από αυτον !!!!!!!!!!!!!!!!

κι ο λογος  της ευτυχισενης προσμονής μας ?
το διαφορετικο χρωμα του

ναι

από εναν κωλολαο σαν τον δικο μας

που  πασχει απο καλπάζοντα ρατσισμο

και οπου αν ενας Χασαν, Σεργκει , Αλη , εθετε υποψηφιότητα , έστω και για δημοτικος συμβουλος θα συζητιοταν το θεμα για 5 μηνες  παντου !!!!!!!!!
θα σφαζομαστε
θα αυτοκτονουσαμε
θα καιγομαστε

μην πανηγυριζετε, λοιπον
κοιταχτε τα χαλια μας πρωτα

7~

sevenseas

το ανωτέρω κειμενο περιειχε κι αλλες φρασεις, που διαγραφηκαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χωρις να ειναι υβριστικες, μειτοκες, η αλλο το σε αντίθεση με
..........................
Κατά τα λοιπά, γνωριζόμαστε monotonik; Όχι!
Να λείπουν λοιπόν οι προσφωνήσεις κι οι χαριτωμενιές. Για σένα είμαι μόνο η black_velvet και μόνον έτσι μπορείς να μου απευθύνεσαι. Βλέπεις, σιχαίνομαι την υποκρισία!
Κι αν μη τι άλλο, εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι. Δεν παπαγαλίζω ούτε ακολουθώ ό,τι πει ένας δήθεν αρχηγός κοπαδιού.
Μην κουράζεσαι λοιπόν ψάχνοντας τις δικές μου διαδρομές. Βρες δικούς σου δρόμους. Μόνη σου. Εάν κι εφόσον δύνασαι δηλαδή...
που εγραψε καποια , ποια καποια?
μα η black velvet

λοιπον
πλεον ξεχυλισε το ποτηρι
χωρις να εχω κατι ε τν Κωστα 33
αλλα χρεωονοτας τον  απλα με αφελεια

οχι μονο
αν δεν ακολουθηθει μια γραμμη ισοτητας αποψεων στο
επιπαντος επιστητου
που εγινε με δικη μου πρωτοβουλια
ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΩ
κοινο εχω αρκετο μαλιστα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KostasD33

[quote user="sevenseas" post="309920"]το ανωτέρω κειμενο περιειχε κι αλλες φρασεις, που διαγραφηκαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χωρις να ειναι υβριστικες, μειτοκες, η αλλο το σε αντίθεση με
..............................[/quote]

Τσουκ ορέ… μη γίνεσαι βιαστικούρας γμτ
Το κείμενο σου δεν έχει αλλαχθεί ούτε για μια γραμμή και έχουμε γενική αρχή όσο μπορούμε πιο σπάνια να παρεμβαίνουμε σε κείμενα
Περί απόψεων φυσικά και τι πιστεύει ο καθένας κολοκυθόπιτα και Δημοκρατία έχουμε

:arrow: ενημερωτικά όμως και γενικά. Πάντα όταν κι αν ένα κείμενο του γίνει Edit από οποιοδήποτε συντονιστή ή Global συντονιστή το σύστημα καταγράφει το ποιος και την ακριβή ώρα και είναι εμφανές σε όλους το Edit κάτω από το ίδιο το θέμα.
Δε είναι εμφανές μόνο αλλαγές που γίνονται από την διαχείριση. Οπότε σε διαβεβαιώνω ότι ούτε εγώ με το Leon δεν σου το πείραξα, για να μην είναι εμφανές το edit. Αν το είχα κάνει θα σε είχα ενημερώσει με μήνυμα όπως συνήθως κάνω εκτός από τις περιπτώσεις διορθώσεων σε videο που σας κάνουμε συχνά και  δεν σας ενημερώνουμε και εσείς απλά θαυμάζεται πόσο ωραία παίζει το video σας

:arrow: οτιδήποτε άλλο διαδικαστικό ή διαχειριστικό  ερώτημα ή καταγγελία που υπάρχει, να μπαίνει στην ειδική ενότητα που έχουμε σχετικά για να μη αγνοηθεί και να μη πάρει την άγουσα για τα διάσπαρτα εφήμερα (όπως θα πάρει κι αυτό αν συνεχιστεί εδώ)

Και ΝΑΙ εγώ ναι είμαι αφελής (γούστο μου και καπέλο μου να είμαι αφελής) αλλά εσύ είσαι βιαστικρούρας

Και ΝΑΙ κάνε διαδήλωση εσύ και το κοινό σου κι εγώ έρχομαι να κρατώ την ντουντούκα άμα θες, αλλά μετά πάμε για παγωτό.
Με σύγχυσες πάλι με τα Ομπάμα μου μέσα

Αυτά...

Υ.Γ.
και πλς μία ανακάλεση εκ μέρους σου ότι σου διαγράψαμε οτιδήποτε. θυμήσου καλά τι είχες γράψει παρακαλώ

alfabrera

Agapite sevenseas,
den exis dikio otan les oti oi Ellines ine ratsistes!!
The elega oti imaste poli filoxeni malista afu mazeutikan stin Ellada oles i files
kai para polla apobrasmata apo alles xores(vlepe Albania)
Exo idian gnosi gia ton xaraktirimo,kai esi prepi na to xeris kallitera....
Auta ta liga
Parameno ilikrinos imeteros
Alfabrera(an kai ti estilla piso sti mama tis)

sevenseas

ελα βρε
καναμε προοδους
μια κοπελα μαυρη κρατησε την σημαια στην προσφατη παρελαση !!!!!!!!!!!!!!
μαυρη ομως

ελα μωρε εδω  ο Ομπαμα εκλεχτηκε Προεδρος των ΗΠΑ !!!!!!!!!!!!!

ρε μπας κι αλλαξουμε

ρε μπας κι ο Ομπαμα εφερε καποια αλλαγη, πυο δεν την πηραμε χαμπαρι ακομα?

εστω και μονο με την εκλογή του

529 Επισκέπτες, 0 Χρήστες