Μήπως γίνατε ξαφνικά εκατομμυριούχος μέσω Email???

Ξεκίνησε από Michael_Design, Φεβρουαρίου 04, 2009, 01:23:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Michael_Design

Coca Cola[/b], η Microsoft, η Intel Group, η Toshiba, η Dell, κλπ. και όχι τίποτα εταιριούλες που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους, τότε σιγουρεύεστε πλέον ότι η τύχη σας άλλαξε.

Έτσι ακριβώς συνέβη και με εμένα. Μάλιστα εγώ είχα την εκπληκτικά απίστευτη τύχη να είμαι διπλά τυχερός, καθώς έλαβα την ίδια ημέρα όχι ένα, αλλά δύο διαφορετικά χρυσοφόρα email… :shock:  στο ένα εκ των οποίων κέρδιζα 1.000.000,00  και στο άλλο κέρδιζα 250.000,00  και ένα laptop!!!  :shock: Θεέ μου τι τύχη ήταν αυτή!!! Το μόνο που χρειαζόταν να κάνω ήταν να απαντήσω στα email στέλνοντας τα προσωπικά μου στοιχεία ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλ, κλπ. Απʼ την άλλη σκέφτηκα… :roll:  ρε μπας και με κάνουν πλάκα… Έτσι λοιπόν θεώρησα καλό να επικοινωνήσω με τους υποτιθέμενους χορηγούς των χρημάτων, την Coca Cola και την  Microsoft για να πληροφορηθώ σχετικά με το αληθές των μηνυμάτων. Η απάντηση τους ομολογώ ήταν άμεση και ευγενέστατη, αλλά με απλά λόγια το ζουμί της απάντησης τους ήταν… μην φας, θα σφάξουμε γλάρο. :sad:

 :mad: Όπως καταλάβατε πρόκειται περί μιας καλοστημένης απάτης κάποιων επιτήδειων οι οποίοι αναζητούν αφελείς χρήστες του διαδικτύου ώστε με κάποια τεχνάσματα να τους αποσπάσουν προσωπικά δεδομένα και βεβαίως όποια χρηματικά ποσά καταφέρουν μέσω τραπεζικών λογαριασμών.  Αν λοιπόν και εσείς πληροφορηθείτε ότι είστε ανάμεσα στους "υπερτυχερούς" κάποιων διαδικτυακών "κληρώσεων", μην φάτε… θα σφάξουν γλάρο. Παρακάτω σας παραθέτω τα μηνύματα που έλαβα καθώς και τις απαντήσεις των επίσημων εταιριών που υποτίθεται χορηγούν τους διαγωνισμούς… :arrow:[/align]
[/color]


 :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

katinaki

εγώ τα έβαλα κατευθείαν στ' ανεπιθύμητα. Είναι παλιά ιστορία έτσι κι αλλιώς... άλλωστε την ξέρω εγώ την τύχη μου.. Αν δε βρέξεις κ@λο... ψάρι δεν εχει. Για γλάρο δεν ενδιαφερομαι  :mrorange: