Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 547
  • Total: 547

Έτσι για να ρωτήσω κι εγώ κάτι...

Ξεκίνησε από Pappas10, Σεπτεμβρίου 12, 2004, 02:25:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Βάζετε κανόνες στο σέξ; (όχι αυτό, μη εκείνο κλπ). Σας αρέσει ο/η σύντροφος σας να έχει κανόνες;

Προσοχή, μιλάω για κανόνες με την έννοια του αξιώματος. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ή ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Προσωπικά δέν βάζω κανόνες. Και δεν μου αρέσει να έχει και η σύντροφος. Προτιμώ να μου ζητήσει κάτι και να δω αν θα μου κάνει "κλικ" ή όχι εκείνη τη στιγμή, παρά να έχω ground rules που λένε και οι εγγλέζοι.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Atma

κανόνες στο σεξ, κανόνες στην ζωή, κανόνες, κανόνες...μια λέξη που την συνδέω με το πρέπει ...

συζητάς
αυτοσχεδιάζεις
ρωτάς

αν συμφωνούμε το εφαρμόζουμε...

το σεξ γίνεται για να ικανοποιηθούμε και οι δυο..

spellbound

Εγω να πω απλα το πονο μου....

Πανω στο παθος ειπα να τραβηξουμε φωτο  (δεν ειχαμε φωτ. μηχανη εκεινη τη στιγμη)

......

την επομενη φορα που βρεθηκαμε πρωταγωνιστης ηταν η φωτ. μηχανη (φυσικα την απερριψα)

Μερικες φορες θελεις να κανεις πραγματα.. αλλα εκεινη τη μαμημενη στιγμη... Μετα οταν σου εμφανιζουν αυτο που θα ηθελες να κανεις... γμτ χαλαει η μαγιονεζα..

Atma

Παπάς μήπως οι κανόνες που λες είναι τι μας αρέσει και τι όχι
μήπως δεν είναι καθε αυτού κανόνες

:?:

Anonymous

opos leei ki h filh mou h atma , pantou kanones , e loipon sta dika mou paixnidi theto ego kanones kai o kanonas einai enas , kano ayto pou me ekfrazei , ayto pou me kanei na niotho orea ekeinh thn stigmh kai ayto pou goustaro fysika  
bebaia einai ena paixnidi me 2 (h kai perisoiterous paixtes xexe) ayto shmainei oti ephreazesai kai apo ayto alla oi kanones einai oi proanaferomenoi.....

snoopy

xmm......... nomizw oti kanones den 8a xreiastei an ksereis ton suntrofo sou. kai genika mboreis na ma8eis mesa apo sizitiseis ti 8elei kai ti oxi. proswpika den mouaresei na me rwtrhsei ekeinh thn mamhmenh th stigmh. kai eidika an einai kati pou den 8a mou aresei. 8a ksenerwsw asxhma. protimw na kserei mexri pou mborw na ftasw kai pou oxi.kai genika pistevw eina 8ema dia8esh ths stigmhs. swsto timing kai swstos suntrofos

minoraki

πως ειναι δυνατον να μπαινουν κανονες στον ερωτα?
τη στιγμη που εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας, που λατρευεις, που μοιραζεσαι την ψυχη, την καρδια και το σωμα σου, βαζεις ή βαζει κανονες? :!:  :?:

fmas

Εδώ θα συμφωνήσω με την Πόλυ..............

Κανόνες δεν υπάρχουν όταν είσαι με κάποιον που αγαπιέσαι................

Περπατάτε μαζί και όπου βγάλει ...........................

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Υ.Γ. Αναφέρομαι σε ολόκληρη την ιεροτελεστία του έρωτα.........

Atma

Παράθεση από: "fmas"Εδώ θα συμφωνήσω με την Πόλυ..............

Κανόνες δεν υπάρχουν όταν είσαι με κάποιον που αγαπιέσαι................

Περπατάτε μαζί και όπου βγάλει ...........................

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Υ.Γ. Αναφέρομαι σε ολόκληρη την ιεροτελεστία του έρωτα.........

δηλ αν σου ζητήσει να κάνεις σεξ με ζώο χαχαχαχαχαχα
και εσύ δεν θες  
αλλά τον αγαπάς
εμ μετά από συζήτηση θα μπει
και ο κανόνας σειφ σεξ

:P  :P  :P  :P  :P  :P

minoraki

atma mou ego prossopika den tha dialega enan syntrofo pou tha htan toso poly idiorythmos ston erota....afta fainontai sxedon amesos!

Atma

Παράθεση από: "minoraki"atma mou ego prossopika den tha dialega enan syntrofo pou tha htan toso poly idiorythmos ston erota....afta fainontai sxedon amesos!

χαχαχαχα το ξέρω Πόλλυ έπιασα τα άκρα
ακόμη γελώ με αυτό που έγραψα
αλλά ο έρωτας είναι παιχνίδι
δοκιμάζεις και νέα πράματα
πειραματίζεσαι
αν κάτι μου αρέσει εμένα
τον σύντροφο όχι μπορεί..
ρωτάς
αλλά πάνω από όλα σέβεσαι

αυτό εκλαμβάνω ως κανόνες..

kathreftis

Παράθεση από: "gikama"Εγω να πω απλα το πονο μου....

Πανω στο παθος ειπα να τραβηξουμε φωτο  (δεν ειχαμε φωτ. μηχανη εκεινη τη στιγμη)

......

την επομενη φορα που βρεθηκαμε πρωταγωνιστης ηταν η φωτ. μηχανη (φυσικα την απερριψα)

Μερικες φορες θελεις να κανεις πραγματα.. αλλα εκεινη τη μαμημενη στιγμη... Μετα οταν σου εμφανιζουν αυτο που θα ηθελες να κανεις... γμτ χαλαει η μαγιονεζα..

katalabes  twra  giati  exw  panta  fotografiki  mixani  mazi  mou  ??
  :P  :twisted:  :P  :twisted:  :P  :twisted:  :P  :twisted:  :P

minoraki

:D  :D  :D ΠΟΛΑΡΟΙΝΤ παιδια, για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο....εγω αυτη χρησιμοποιω παντα....πατ κιουτ!  :wink:  :wink:  :wink:
θα μου πεις τωρα οτι υπαρχουν και οι ηλεκτρονικες.....εεεεεεεεε τι να κανουμε....εγω ειμαι παραδοσιακη!  8)  8)  8)

tristana1

Χαχαχα....Minoraki καλόοοοοο......οργανωμένη σε βρίσκω....Πάντως,λόγω παλαιότερης ενασχόλησης με το επάγγελμα του υπάλληλου φωτογραφείου,επειδή έχω έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με τέτοιου είδους -home made- φωτογραφιών ένα έχω να πω....άλλο να το ζεις και άλλο να το αποτυπώνεις...Ειλικρινά χάνει πολύ το όλο πράγμα στο χαρτί....μοιάζει πολύ ωμό και δίχως συναίσθημα....
Προσωπικά βιώνω την απόλυτη ηδονή και ικανοποίηση όταν ο σύντροφός μου σπάει τους κανόνες που ο ίδιος έθετε (ίσως) στην αρχή...όταν παθιάζεται τόσο πολύ που τα "όχι" του γίνονται "ναι" και μόνος του κάνει ένα βήμα (ή και περισσότερα) έξω από τα όριά του...Στον έρωτα έχω μόνο έναν κανόνα:ΌΛΑ επιτρέπονται αρκεί να τα θέλουν και οι δύο αβίαστα...εξάλλου μόνο όταν γίνονται αβίαστα έχουν αξία,έτσι δεν είναι?

fmas

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D ΠΟΛΑΡΟΙΝΤ παιδια, για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο....εγω αυτη χρησιμοποιω παντα....πατ κιουτ!  :wink:  :wink:  :wink:
θα μου πεις τωρα οτι υπαρχουν και οι ηλεκτρονικες.....εεεεεεεεε τι να κανουμε....εγω ειμαι παραδοσιακη!  8)  8)  8)

Εγώ προτιμώ την digital method.... αν και δεν μου αρέσει το να φωτογραφίζω προσωπικές στιγμές.....

Πάντα Φιλικά
Fmas

547 Επισκέπτες, 0 Χρήστες