Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 235
  • Total: 236
  • cuba

'Εχεις μετανιώσει για κάτι που έχεις κάνει ?

Ξεκίνησε από DaisyDuck, Μάρτιος 12, 2009, 09:22:52 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

DaisyDuck

[align=center]'Εχεις μετανιώσει ποτέ για κάτι που έχεις κάνει ? Και  αν ναι τι είναι αυτό για το οποίο έχεις μετανιώσει?[/align]

katinaki

ναι. Μετάνιωσα που μπλόκαρα ένα γαύρο που έβριζε εμάς τους μεγαλόψυχους Παναθηναϊκούς. Ε και σαν μεγαλόψυχη τον ξεμπλόκαρα  :cool:

black_velvet

Εγώ μετανιώνω μόνο για όσα δεν έχω κάνει  (ακόμη  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Stilvy

όχι και πιστεύω πως ποτέ δεν θα το κάνω όλα είναι εμπειρίες ζωής απλά είμαι της άποψης πως τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα....

mourlo

δεν μετανιωνωωωωωω που αγαπησαααα εσενααααααααα μονοοοοοοοοοοοοο τραλαλαλαλαλαλα :oops:

sevenseas

ναι
μετανοιωσα, που ημουν 3 χρονια με μια @$#%^&^*%$))((#@!λα

Pappas10

Έχω μετανοιώσει για πράγματα που δεν έκανα. Επίσης κάποιες φορές εύχομαι κάποια πράγματα να τα είχα κάνει διαφορετικά.

Τώρα, αν θες παράθεση λαθών που έχω κάνει σε σχέσεις... δεν έχει αρκετό χώρο το σάιτ...  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :razz:

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

[quote user="Pappas10" post="314979"]Έχω μετανοιώσει για πράγματα που δεν έκανα, όπως το να δηλώσω δημόσια την λατρεία μου στον θρύλο των γηπέδων, τον μεγάλο και τρανό δαφνοστεφανωμένο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Επίσης κάποιες φορές εύχομαι κάποια πράγματα να τα είχα κάνει διαφορετικά, όπως να μην είχα μπλέξει ποτέ με τα πράσινα ξεράσματα και να είχα αντιληφθεί εγκαίρως ότι  βάζελος δεν είναι οπαδική επιλογή, αλλά κατάσταση εγκεφαλικής βλάβης.

[size=18]Καλύτερα μιας ώρας γάβρος και ψαράς, παρά 40 χρόνια βάζελος κερατάς!!![/size][/quote]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

που μου ξέφυγε προχτές και είπα το [size=14]Θρήνο [/size][size=10]θρυλο[/size]   :mrgreen:

Gerogriniarhs

...που δεν ξέρω αν θα μετανοιώσω για πράγματα που δεν ξέρω αν θα κάνω.

katinaki

[quote user="Gerogriniarhs" post="315024"]...που δεν ξέρω αν θα μετανοιώσω για πράγματα που δεν ξέρω αν θα κάνω.[/quote]

]

Pappas10

[quote user="kuria" post="314987"][quote user="Pappas10" post="314979"]Έχω μετανοιώσει για πράγματα που δεν έκανα, όπως το να δηλώσω δημόσια την λατρεία μου στον θρύλο των γηπέδων, τον μεγάλο και τρανό δαφνοστεφανωμένο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Επίσης κάποιες φορές εύχομαι κάποια πράγματα να τα είχα κάνει διαφορετικά, όπως να μην είχα μπλέξει ποτέ με τα πράσινα ξεράσματα και να είχα αντιληφθεί εγκαίρως ότι  βάζελος δεν είναι οπαδική επιλογή, αλλά κατάσταση εγκεφαλικής βλάβης.

[size=18]Καλύτερα μιας ώρας γάβρος και ψαράς, παρά 40 χρόνια βάζελος κερατάς!!![/size][/quote][/quote]

O Βουλγαράκης είσαι;;;;  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

black_velvet

Ωχ! Πλακώσανε πάλι οι πολιτικές φυσιογνωμίες;;;;

Πάω να φύγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

[marquee direction=left] ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kuria

αν φυγεις και χασεις τη συνεχεια βελουδενια μου σιγουρα θα το μετανιωσεις...  ]

235 Επισκέπτες, 1 Χρήστης