Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,240
  • Online ever: 2,536 (Αυγούστου 26, 2025, 05:12:40 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 2223
  • Total: 2223

Χαρίστε σε κάποιον ένα φιλί

Ξεκίνησε από DaisyDuck, Μάρτιος 12, 2009, 09:30:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

CHRIS_FEMALE_

[albumimg]12043[/albumimg][albumimg]12043[/albumimg][albumimg]12043[/albumimg]

...μα ξανα στο γιοκα μου και σε εμενα ειδικα σημερα σε εμενα...και σε οσους με θυμηθηκαν σημερα...

KostasD33

saliara

Τα μπλέξατε λίγο???Γλυκό μου κατινάκι merci... :)

Tεσσεραααα!.! :wink:

katinaki

CHRIS_FEMALE_

[quote user="katinaki" post="350629"]ΣΤΗΝ εορτάζουσα chris :)[/quote]

Κατινακι σε ευχαριστω παρα πολυ για την ευχουλα και το φιλακι σου..!!!ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ!!!!
 [albumimg]12043[/albumimg]

katinaki

πού είχαμε μείνει? ας το πάρω απ' την αρχή..!

ένααααα!

KostasD33

μια νέα αρχή είναι πάντα ελπιδοφόρα

:arrow: δυο

pixie

:arrow: [marquee direction=right][rainbow]Τρία[/rainbow][/marquee]

CHRIS_FEMALE_

Θα χαρισω ρουφηχτο φιλακι και να κανει και θορυβο σμουατσε μονο σε αυτους που με συμπαθουν...για τους αλλους δεν θα μπορεσω εχουν πολυ δηλητηριο και ειμαι αλεργικη ... [albumimg]12043[/albumimg]

[albumimg]12043[/albumimg]και φυσικα στο ζαχαρουλη μου το ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ [albumimg]12043[/albumimg][albumimg]12043[/albumimg][albumimg]12043[/albumimg][albumimg]12043[/albumimg][albumimg]12043[/albumimg][albumimg]12043[/albumimg]

CHRIS_FEMALE_

[quote user="pixie" post="350819"]:arrow: [marquee direction=right][rainbow]Τρία[/rainbow][/marquee][/quote]

ΤΡΙΑ ..Παιδιά Βολιότικα...?
στην Ο ΜΑΜΜΥ ενα ρουφηχτο κι αλλο ενα για τον ομορφο πινακα της τη προσωπογραφια που μου βγαζει μια ευαισθησια...[albumimg]12043[/albumimg][albumimg]12043[/albumimg]

pixie

Ευχαριστώ πολύ... :mryellow:  τώρα θα σου πω κι εδώ ένα μυστικούλι για να το ξέρεις την επόμενη φορά!

Τα φιλάκια σκάνε στο 5! 1. 2.. 3... μπαίνει κι τέταρτος παίχτης.... καιαι..... ο πέμπτος σκάει φιλάκι σε όποιον θέλει! :grin:

CHRIS_FEMALE_

[quote user="pixie" post="350857"]Ευχαριστώ πολύ... :mryellow:  τώρα θα σου πω κι εδώ ένα μυστικούλι για να το ξέρεις την επόμενη φορά!

Τα φιλάκια σκάνε στο 5! 1. 2.. 3... μπαίνει κι τέταρτος παίχτης.... καιαι..... ο πέμπτος σκάει φιλάκι σε όποιον θέλει! :grin:[/quote]

χαριζω ενα απροσωπο φιλακι σε αυτον που μου χαρισε 2 κιτρινες καρτες...
ο κοκορετσις θα ειναι [μπας και εισαι εσυ o mammy blue?]κατι σε περτικαλί του ζητησα για να πηγαινει με το μαλλι μου στο αβαταρ αλλα τπτ!!!! :mrorange:

pixie

[quote user="CHRIS_FEMALE_" post="350868"]χαριζω ενα απροσωπο φιλακι σε αυτον που μου χαρισε 2 κιτρινες καρτες...
[μπας και εισαι εσυ o mammy blue?][/quote]

Λοιπόν, το σίγουρο είναι πως εγώ δεν θα μπορούσα να έχω απολύτως καμία σχέση!!! Υπάρχει Admin στο site. ;-)

Από την αρχή Chris προσπαθώ πάρα πολύ να επικοινωνήσω μαζί σου, να σου δείξω, να ξέρεις πώς λειτουργεί εδώ το ένα ή το άλλο, γιατί δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει από τη στιγμή που είμαστε ομάδα ανθρώπων και λογικό κάποιες φορές να λειτουργούμε συλλογικά.

Δεν μ΄ακούς... :sad:

Είμαστε όμως σε ένα χώρο που δεν είναι ιδιοκτησία μας, συνεπώς φιλοξενούμαστε, σωστά?
Υπάρχουν λοιπόν κάποια όρια και κανόνες που έχουν ισχύ για όλους το ίδιο και τους οποίους οφείλουμε να σεβόμαστε, έτσι δεν είναι? Σκέψου το...

CHRIS_FEMALE_

Δεν θα ασχοληθω.Απλα μαλλον εννοουσαν για  το chat γραψτε τι σκεφτεστε τωρα στο τοιχο αυτο καταλαβα.απλα εγραφα τα δικα μου με χιουμορ οπως συνιθιζω και ο Κd33 ξυνισε.ας κυταξει [γιατι αυτος ειναι ο κρυφος site op] οι αλλοι απο κατω τι εγραψαν και τι γραφουν κακοβουλα και μετα αν δωσει και στη κλικα καρτουλες εγω συμβιβαζομαι διαφορετικα ΟΧΙ.εχει κι αλλου πορτοκαλιες και σιγα μην μου κανει τα μουτρα κρεας.εχω περασει χειροτερες φασεις απο τις καρτες ποκεμον και ιλουμινατι :razz:

2223 Επισκέπτες, 0 Χρήστες