Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,240
  • Online ever: 2,536 (Αυγούστου 26, 2025, 05:12:40 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 2222
  • Total: 2222

Χαρίστε σε κάποιον ένα φιλί

Ξεκίνησε από DaisyDuck, Μάρτιος 12, 2009, 09:30:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fortune

Σε ολες/ολους τις/τους φορουΜιστριες,φορουΜιστες του Α33!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rain

Ξυρίστηκες καλά τουλάχιστον πριν με φιλήσεις? :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

[marquee direction=left] [smiley smilie=5 fontcolor=FF0000 shadowcolor=000000 shieldshadow=1]- 1 -[/smiley] [/marquee]

fortune

[quote user="rain" post="351011"]Ξυρίστηκες καλά τουλάχιστον πριν με φιλήσεις? :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Μην Ανχωνεσαι βρε....παλαβιαρη... :grin:  :grin:  :grin: ...καθε πρωι πεφτει ξυρισμα!!!

fortune

saliara

Μπουρδουκλοκατάσταση!!!!!  :P  :P

Δύοοοοοοοο

KostasD33

larus audouinii

Να το και το $[size=24]     4     [/size]

Belladona

αυτό περίμενα  :lol:

many kisses στην ομορφοπαρέα μας και ένα ξεχωριστό στον rain για το avatar του  :shock:

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fortune

Belladona

[marquee direction=right][marquee direction=left] [smiley smilie=6 fontcolor=006600 shadowcolor=FF0000 shieldshadow=1]3[/smiley] [/marquee][/marquee]

fortune

χμμμμ...τωρα παλι...το 3...δεν το βλεπω,,,,χμμμμ...βρε λες να θελω γυαλια....?

Belladona

[quote user="fortune" post="351253"]χμμμμ...τωρα παλι...το 3...δεν το βλεπω,,,,χμμμμ...βρε λες να θελω γυαλια....?[/quote]

είναι γιατί το 3 είναι παιχνιδιάρικο και παίζει κρυφτούλι , δεν χρειάζεσαι γυαλιά, υπομονή θέλει για να εμφανιστεί

[size=34]4[/size]

saliara

Επειδή εσύ..ναι σε'σενα από πάνω μιλάω...έδωσες ξεχωριστό φιλί στον rain[λες και εμείς δεν έχουμε ωραίο avatar(ναι ναι κάνω παράπονα τώρα)]Οπότε....θα σε σαλιώσω από πάνω ως κάτω με το σαλιάρικο φιλί μου!!!! :-*

2222 Επισκέπτες, 0 Χρήστες