Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Μονοκοτυλήδονα σε ρε μείζονα

Ξεκίνησε από kodikas, Μάρτιος 12, 2009, 11:06:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kodikas

Μια βαρεμαρα που ολο απειλει ότι θα ερθει κι ολο αναβαλλεται,
Μια μερα στραβια και στριγγλα που κανει τα ιδια με την χτεσινη
Και μια διαθεση περιεργη γενικα.
Δεν ξερω αν σας εχει πιασει ποτε μουργελα να κανετε κατι το εξτρα εξτριμ,
Κατι το  εξω από τα συνηθισμενα, κατι τρελλο, τολμηρο, ασυνηθιστο  
και γενικα πολύ λυσσασμενο.
Κατι που να σας εχει πιασει τετοια λυσσα και επειδη δεν σας βγαινει  
να λυσσατε ακομα περισσοτερο.
Να εμενα με επιασε τωρα και για να το ανταπεξελθω παιζω το φυλλο
ημιτασιον εχτριμ.
 Που λεει ο λογος ημιτασιον γιατι το κομμωτηριο (ναι αποφασισα να παω κουρεμα) είναι μια μινι δραματικη εμπειρια και για αυτό συνηθως κυκλοφορω με μια αφανα στο κεφαλι, επειδη βαριεμαι φρικτα να περιμενω χαζευοντας περιοδικα με ηλιθιες κομμωσεις ακουγοντας διαφορα ουφα να μην μπορουν να αποφασισουν αν θελουν το μαλλι μιζαμπλι ή να τα βροντηξουν όλα και να πανε κανα σουπερ μαρκετ αλλα και τις κομμωτριες να μιλανε για όλα τα ζωδια που εχουν πηδηξει στη ζωη τους και που  δυστυχως το δικο μου  δεν συμπεριλαμβανοταν ποτε στον εκτενη τους καταλογο.

Επισης ποτε δεν καταλαβα γιατι στα κομμωτηρια δεν εχουν ποτε και κανα περιοδικο με τσιτσιδες. Μηπως επειδη δεν εχουν  καλες συνεντευξεις;
Αλλα ποιος χεστηκε για τις συνεντευξεις, να περναει η ωρα είναι το ζητουμενο.

Μετα λιγο τσιγαρισμενος πηγα σε ένα μπαρακι και στο καπακι βρεθηκε ενας φιλος μου να μου αφηγειται πως εκανε τρελο σεξ με γκομενα (βρε ουστ από κει)  ολη την νυχτα αλλα η γκομενα εξαφανιστηκε την άλλη μερα το πρωι.
Ενιωσα μια τρομερη ικανοποιηση , μουρμηρησα βεβαια  «τι σου ετυχε καημενε» αλλα από μεσα μου ηθελα να φωναξω «καλα να παθεις μπαγλαμα».
Όχι ότι δεν του αξιζει του φιλου μου να κανει και λιγο σεξ ποτε ποτε, αλλα ολο το βραδυ βρε παιδι μου; Αυτό κι αν είναι απληστια. Γιατι στην τελικη πρεπει να βρισκεις ικανοποιηση και χαρα με μικρα πραγματακια στη ζωη και ουχι σε ολονυχτιες. Ποσο μαλλον να το κανεις και αναμεταδωση στο μπαρακι που είναι η πηγη του τεκνου, εχεις πιει χιλιαδες ποτα αλλα γκομενα δεν σταυρωσες.

Τελος παντων η μερα περασε ηρεμα.
Δεν εκανα εκτροπα (μονο ένα κομμωτηριο πηγα) δεν εκραξα κανενα φιλο (που εκανε σεξ και κοντευει να το κανει επετειο) δεν αρπαξα από το μαλλι  ανθρωπο και τωρα νιωθω ένα κενο.
Εστω ένα ξεμαλλιασμα, ένα κατι λυσσασμενο πολύ θα ηθελα να το ριξω.
Αλλα τι να γινει;
Ποτε δεν εχεις αυτά που θελεις στην ζωη και καλο να το παιρνω αποφαση τωρα που ειμαι και λιγο τσιγαρισμενος..

joking

δοκίμασε να πετάξεις κανένα αυγό, τομάτα, γιαουρτάκι (ή ότι τελοςπάντως έχεις πρόχειρο) στον επόμενο
ανόητο που θα βγει και θα κάτσει στο φανάρι μπροστά απ όλους επειδή αυτός /ή  "βιάζεται"

(θα κάνεις και μια καλή πράξη έτσι)

]

plus_

[quote user="kodikas" post="312304"]
Εστω ένα ξεμαλλιασμα, ένα κατι λυσσασμενο πολύ θα ηθελα να το ριξω.
Αλλα τι να γινει;
Ποτε δεν εχεις αυτά που θελεις στην ζωη και καλο να το παιρνω αποφαση τωρα που ειμαι και λιγο τσιγαρισμενος..[/quote]

....νοσταλγησα...

535 Επισκέπτες, 1 Χρήστης