Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 547
  • Total: 547

Α Ξ Ι Ζ Ε Ι

Ξεκίνησε από ixnografia, Μάρτιος 21, 2009, 04:22:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ixnografia

black_velvet

Απίστευτος!!!

Από πού να ξεκινήσει κανείς...

ΠαράθεσηΤι γράφατε τότε στους τοίχους;

Ποιήματα γράφαμε. Εκείνο τον Παλαμά τον είχαμε καταγδάρει. Τι άλλο να γράφαμε; Και μάλιστα κοιτάγαμε να ΄ναι και ορθογραφημένα. Άλλο το «ει» άλλο το «οι». Μην τυχόν και μας πούνε ότι ο ποιητής μας ήταν ανορθόγραφος.

Παράθεσηγια να είσαι κομμουνιστής πρέπει να παλεύεις καθημερινά με τον εαυτό σου.

Όχι σαν τα σημερινά και-καλά-κομμουνάκια που 'ναι βολεμένα από παντού και κατά τ' άλλα "αγωνίζονται" για το δίκιο των άλλων!  ]

ΠαράθεσηΣυνεχίζεις να κοιμάσαι στα παγκάκια;

Ναι και στα γιοφύρια. Ευτυχώς δεν με βαραίνει η ιδιοκτησία. Δεν νιώθω σαλίγκαρος. Έχω όμως ένα ωραίο παντελόνι. Από τις μπογιές, τα γράσα, τα μίνια έχει γίνει πανοπλία.
Το στήνω ολόρθο και σαλτάρω και μπαίνω μέσα, άμα θες, θα στο χαρίσω.

Λεφτά πού βρίσκεις;

Είμαι συνταξιούχους του ΝΑΤ, παίρνω 427 ευρώ. Την πρώτη μέρα είμαι αυτοκράτορας, από τα μέσα του μήνα υποφέρω αξιοπρεπώς αλλά είμαι ο ευτυχέστερος των θνητών. Όλοι οι άλλοι άνθρωποι έχουν έγνοιες.

Υποκλίνομαι!

ΠαράθεσηΓιατί δύο;Μία δεν φτάνει;

Ε, απ΄ την καθεμιά κάτι θα πάρεις. Κοίταξε ανίψι, ο άνθρωπος γενικά είναι πολυγαμικό ζώο. Οι κοινωνικοί θεσμοί τού βάλαν τα δάχτυλα και έβγαλε τα μάτια του.

Επειδή οι αλήθειες πρέπει να λέγονται δυνατά, είτε μας αρέσουν είτε όχι.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

larus audouinii

ποδάρια

ε, το ακούσαν οι γύφτοι και μ΄ αφήσαν με τις φασκιές.

Μια φορά πήγα να πω αλήθεια και στραμπούλιξα τη γλώσσα μου, έκτοτε τις έκοψα και λέω μόνο ψέματα.
Καμιά φορά βάζω και δράκους μέσα, αλλά τους ξεδοντιάζω, να μη δαγκάσουν κανέναν άνθρωπο και το έχω τύψεις.

Τώρα διαβάζω «Εξουσία και βασανιστήρια» του Σιμόπουλου. Τι αγριότητα η ανθρωπότητα;

το τελευταίο, ως απάντηση που χρωστούσα στο....εύλογα άηχος του "κώστας"

Ναι, αλλά όλα τα μέλη του σώματος γερνάνε.
 Τα μάτια, τα αυτιά, τα ποδάρια, όλα... Η καρδιά όμως δεν γερνάει. Και αυτή είναι η τιμωρία μας

την καλύτερη ρετσίνα την πίνω εκεί που μου τη δίνουν βερεσέ.

:smile:
φοβερό χιούμορ
δεν γνώριζα για την ταινία

συνταξιούχους του ΝΑΤ, παίρνω 427 ευρώ.

547 Επισκέπτες, 0 Χρήστες