Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 757
  • Total: 758
  • Leon

ΩΡΑ ΓΗΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 8.30 ΜΜ

Ξεκίνησε από See_Me, Μάρτιος 24, 2009, 02:33:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

cna

Αν δεν αλλάξει ο νόμος για την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας τσάμπα θα πάνε όλες οι ώρες της Γης στην Ελλάδα...

κώστας

Στα "φώτα"
συμπεριλαμβάνονται
η τηλεόραση και ο η/υ;
eLe

Michael_Design

KostasD33

Μισέλ
Ας αποφεύγουμε πλς να βάζουμε κείμενο με μοναδικό περιεχόμενο url.

Ο διάλογος για το κάθε θέμα που αναρτάται εδώ γίνεται εδώ και είναι κουραστικό να πηγαίνουμε γύρο γύρο αλλά το πιο σημαντικό απ όλα είναι ότι έχει παρατηρηθεί συχνά διάφορα url που δίνονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χάνονται και χάνεται και η όλη κουβέντα που τυχών έχει γίνει επ αυτών μένει ξεκρέμαστη.

Στον α33 δεν χάνονται τα κείμενα δεν μπορούμε όμως να έχουμε την βεβαιότητα τι γίνεται αλλού και η εμπειρία έχει δείξει ότι ένα σημαντικό ποσοστό χάνεται

Βάζε ή αποσπάσματα ή και ολόκληρο το περιεχόμενο (Μη κάνεις καμία οικονομία. Χωράμε τα άπαντα) και δίνε επικουρικά και το url αν αφόρα πηγή.

Ξαναβάλε λοιπόν το κείμενο που προτείνεις, αν και προσωπικά, δική μου γνώμη επί της ουσίας του κειμένου, θα ήταν πιο σωστό να είναι ένα άλλο νέο ποστ με ότι άποψη αυτό πρεσβεύει. Αυτο όμως είναι μια προσωπική γνώμη και όχι θέση του α33

Michael_Design

rain

Διάβασα τις παρλαπίπες της Vicky και μου θύμισε Παπαρήγα όταν σκούζει σφάξε με αγά μου να αγιάσω και τις σκοτινές δυνάμεις της ανωμαλίας
Σβήνουμε τα φώτα γιατί έτσι γουστάρουμε
Να σβηστούν είναι μαγκιά
Να τα κρατάμε αναμμένα (και καλά ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΜΕ ΦΩΣ!!! ) το κάνουμε 24 ώρες την μέρα 365 μέρες το χρόνο

Michael_Design

[size=14]Εγώ πάλι θα πρότεινα να σβήσουμε τα φώτα μας την ημέρα των επόμενων εκλογών, όποτε κ' αν είναι αυτές... ;-)   [/size]

rain

και πως θα βλέπουμε τα αποτελέσματα ρε συ?

Michael_Design

[size=14]Βρε κορόιδο, ακόμα δεν κατάλαβες ότι τα αποτελέσματα θα είναι πάντα ίδια;
Βέβαια εκτός από το σβήσιμο των φώτων προτείνω επίσης να μην βγούμε καθόλου από τα σπίτια μας εκείνη την ημέρα... ;-)
[/size]

black_velvet

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Michael_Design

[size=14]Καταρχήν δεν νομίζω αυτοί που διοργανώνουν τις εκλογές και έχουν συμφέροντα απ' αυτές να συμμετάσχουν  στην πρόταση μου. Οπότε αυτοί θα έχουν ανοιχτά τα φώτα για να μετρήσουν τι ψάρια πιάσανε... ;-)

Φαντάζεσαι όμως την έκπληξη τους να δουν τα δίχτυα τους τελείως άδεια; Γιαυτό άλλωστε πρότεινα επίσης να μην βγει κανείς απ' το σπίτι του εκείνη την μέρα... τουλάχιστον όχι για να συμμετάσχει στο τσίρκο τους... ;-)
[/size]

black_velvet

Κι όμως, δεν είναι η αποχή που θα κάνει τη διαφορά. Για τον απλούστατο λόγο πως δεν υπάρχει πουθενά καθορισμένο κάποιο ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές. Ακόμη και 5 άνθρωποι να ψηφίσουν, και αποτέλεσμα θα βγει και βουλευτές θα εκλεγούν και κυβέρνηση θα συγκροτηθεί.

Ας μην στρουθοκαμηλίζουμε λοιπόν. Κλείνοντας τα μάτια μας δεν εξαφανίζονται τα προβλήματα. Κι ας μην τεμπελιάζουμε. Αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξει κάτι, ας το δηλώσουμε σαφέστατα με την ψήφο μας. Αγώνας χρειάζεται. Όχι αραλίκι στους καναπέδες μας.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Michael_Design

[quote user="black_velvet" post="313858"]Αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξει κάτι, ας το δηλώσουμε σαφέστατα με την ψήφο μας.[/quote]
[size=14]Μα αυτό ακριβώς δεν υποτίθεται ότι κάνουμε εδώ και πολλές δεκαετίες;; Επειδή εγώ δεν βλέπω κάποια ψήφο ικανή να μπορεί να αλλάξει κάτι, θα ήταν ενδιαφέρον εάν έχεις υπόψιν σου κάποια τέτοια ψήφο να μου την πεις. [/size]

[quote user="black_velvet" post="313858"]Ας μην στρουθοκαμηλίζουμε λοιπόν. Κλείνοντας τα μάτια μας δεν εξαφανίζονται τα προβλήματα. Κι ας μην τεμπελιάζουμε.  Αγώνας χρειάζεται. Όχι αραλίκι στους καναπέδες μας.
[/quote]
[size=14]Εγώ αντίθετα βλέπω ως στρουθοκαμηλισμό και τεμπελιά από μέρους μας, να ψηφίζουμε κάθε 4 ή λιγότερα χρόνια με την ψευδαίσθηση ότι κάτι θα αλλάξει. Μετά την ψήφο μας αράζουμε και πάλι στους αναπαυτικούς καναπέδες μας και βρίζουμε την τύχη μας γιαυτούς που μας κυβερνάνε. Συμφωνώ ότι χρειάζεται αγώνας. Τι είδους αγώνας όμως; Και η αποχή είναι ένα είδος αγώνα, από τους πιο αποτελεσματικούς μάλιστα. Ο Γκάντι με την αποχή κατάφερε και έδιωξε ολόκληρη Βρετανική αυτοκρατορία από την Ινδία. [/size]

κώστας

Το δίκτυο...ενεργών πολιτών
αναμένει την ενέργεια
για να αντενεργήσει.
Αντιδρά στη δράση
και το ότι την λοιδωρεί
δεν αλλάζει την ουσία]
eLe

757 Επισκέπτες, 1 Χρήστης