Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 545
  • Total: 545

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ? Ή ΔΕΝ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΜΑ ΚΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ?

Ξεκίνησε από sevenseas, Απριλίου 13, 2009, 08:11:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

κριση
μα ποια κριση?
οικονομικη? ε αυτή η κριση μου θυμιζει την νεα ιστορια του Οργουελ στο 1984
ολοι μαθαιναν οτι υπαρχει κριση, καπου , καποτε χωρις να μαθαινουν αν υπαρχει , που υπαχει και πως υπαρχει
κατι σαν τον εικονικό κσομο του matrix
Ετσι κανεις δεν μπορει να ειναι βεβαιος αν η κριση ειναι υπαρκτη ή κατασκευασμενη προκειμενου καποιοι, χωρις να τους ονοματιζω, όπως καποιοι ξερολες με γνωσεις νηπιαγωγειου του ΠΙΚΠΑ αποφαίνονται πανηγυρικά με στομφο

το μονο βεβαιο λοιπον οτι απο τους συγκεκριενους......................... λεπει η κριση

κι αυτο δεν ειναι φαινομενο  σημερινο , της εποχης μας δηλαδή

Εχει παρατηρηθεί σε λογιων λογιων κρισεις να εμφανιζονται απιθανα ατομα, τα οποια φανταζουν ως σωτήρες στα ................ πληθη
Κι αυτο γιατι?
Οταν βλεπουν οτι μεγαλες και σοβαρες ηγεσιες αδυνατουν να βρουν λυσεις στα προβληματα τους , στρεφονται στους φτωτοχοκαλογερους , που τους δινουν............................ λυσεις μεσα σε υπαπλουστευσεις  που τ ο λειψο και δολιο μυαλο τους μπορει να αντιληφθεί

ας πουμε ενας δεκανεαας του γερμανικου στρατου ,γινεται σωτήρας της Γερμανιας  εν μεσω σοβαρης οικονομικης κρισης πειθοντας του γερμανους , οτι ολα τα δεινα προερχονται απ τους .................... εβραιους !!!!!!!!!!!
ενα ηλιθιος συνταγματαρχης γινεται υπερπρωθυπουργος  στην βαθεια πολιτικης κριση του 67 στην Ελλάδα πειθοντας τους ελληνες οτι για ολα φταινε οι κομμουνιστες !!!!!!!!! .

Τα πληθη , η αγραμματοσυνη , η ημιμαθεια ειναι αυτα που βυθιζουν τις κοινωνιες  στην φαυλοτητα και στην καταστροφή κι οχι οι ιδιες οι κρισεις

Ετσι και στην σημερινη κριση εμφανιζπνται καποιοι , Λιακοπολοι , καποιοι Τρωιανου , που επαγγελονται, οτι θα σωσουν την Ελλάδα!!!!!
πως?
θα αυξησουν το εισοδημα των εργαζομενων !!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα επιφερουν την ισοτητα

κι οχι τιποτε αλλο
αλλα υπαρχουν  καποιοι και τρωνε το παραμύθι και συζητανε περι ισότητας !!!!!!!!!!!!!!!!
τους δειχνουνε το φεγγαρι κι αυτοί κοιτανε το δαχτυλο !!!!!!!!!!!!!!!!

στην Ελλάδα, οτι δηλωσεις εισαι
και ξερετε γιατι?
γιατι υπαρχουν χιλιαδες ζωα που πιστευουν αυτο που δηλωνεις

ο θυμωμενος
7~

cna

Με συγχωρείς για τις τμηματικές απαντήσεις αλλά ενίσταμαι κε πρόεδρε:

1) Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις απλώς γιατί ουδέποτε εφαρμόζονται οι κυρώσεις του Ν.1599/1986.

2) Από το να είναι όλοι αυτοί που κατονομάζεις (Λιακόπουλος κ.α.) στο ταμείο ανεργίας και να ζουν από τους δικούς μου φόρους καλύτερα να κάνουν αυτό που κάνουν και να τους πληρώνουν οι θαυμαστές τους. Για την ιστορία πάντως είμαι σίγουρος ότι το δικό τους το εισόδημα το έχουν αυξήσει.

3) Τα καημένα τα ζώα τί σου φταίνε; Τουλάχιστον σκέψου ότι στις κοινωνίες των ζώων οι βλάκες εκτελούνται. :p Πέραν των αστεϊσμών, χονδροειδών ή μη, η δύναμη της βλακείας είναι ανίκητη...

Michael_Design

Προς τον θυμωμένο θεματοθέτη…
Κατέβαλα αρκετή προσπάθεια να βγάλω νόημα απ το κείμενο σου καθώς οι περισσότερες λέξεις είναι χωρίς τόνους και ορισμένες λέξεις ανάλογα με την θέση του τόνου αποκτούν διαφορετική σημασία. Αυτό όμως που με δυσκόλεψε πιο πολύ είναι κάποιες άγνωστες σε εμένα λέξεις και φράσεις από το κείμενο διαμαρτυρίας σου και θα ήθελα καταρχήν να μου τις εξηγήσεις πριν προχωρήσουμε την κουβέντα, καθότι μίλησες και για αγραμματοσύνη και ημιμάθεια, και καλό είναι να ξέρουμε τι λέμε και τι εννοούμε…

Λοιπόν δεν κατάλαβα τις παρακάτω λέξεις και φράσεις:

Ή ΔΕΝ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΜΑ ΚΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ?
υπαχει
κσομο
συγκεκριενους
λεπει  (αυτό μάλλον από ψάρι θα είναι)
υπαπλουστευσεις
τ
εμφανιζπνται

κώστας

sevenseas,
έχεις το κακό μερικές φορές
να γράφεις στο "περίπου".
Έχεις όμως και το καλύτερο
αυτό το "περίπου"
να είναι ακριβώς δίπλα.
eLe

sevenseas

[quote user="cna" post="315781"]Με συγχωρείς για τις τμηματικές απαντήσεις αλλά ενίσταμαι κε πρόεδρε:

1) Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις απλώς γιατί ουδέποτε εφαρμόζονται οι κυρώσεις του Ν.1599/1986.

2) Από το να είναι όλοι αυτοί που κατονομάζεις (Λιακόπουλος κ.α.) στο ταμείο ανεργίας και να ζουν από τους δικούς μου φόρους καλύτερα να κάνουν αυτό που κάνουν και να τους πληρώνουν οι θαυμαστές τους. Για την ιστορία πάντως είμαι σίγουρος ότι το δικό τους το εισόδημα το έχουν αυξήσει.

3) Τα καημένα τα ζώα τί σου φταίνε; Τουλάχιστον σκέψου ότι στις κοινωνίες των ζώων οι βλάκες εκτελούνται. :p Πέραν των αστεϊσμών, χονδροειδών ή μη, η δύναμη της βλακείας είναι ανίκητη...[/quote]

δεκτη η ενσταση σου Χρηστο

μου εδωσες και μια ιδεα
για να ενισχυσω το εισοδημα μου !!!!!!!!!!!!

σκεφτομαι να εισαγω μια νεα κοσμοθεωρια

τον ΠΑΠΑΡΙΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ε που θα μου παει ?
καμμια 15ρια χιλιαδες  βιβλία δεν δε θα πουλήσω ?

και θα τα δινω πακετο με το cd του Γιωργου Ταλιουρη "στολιδι εισαι μονη σου αναθεμα το μποι σου"

ixnografia

[size=14]

νεα  Κ Ο Σ Μ Ο Θ Ε Ω Ρ Ι Α  ?????????? !!!!!!!!!!!!!!!

.......σκιαχτηκα

εμας δεν μας σκεφτεσαι καθολου ??????????

........  για  ...ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ  ΤΟ !!!!!!
[/size]

sevenseas

[size=24]να βιβλιαρακι κι απο μενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι ψυχή εχει βρε γλυκεια μου Ιχνογραφία ?
[/size]

sevenseas

βρε τι θυμηθηκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το γαλαζιο βιβλιαρακι του Τσιρωνη, του γιατρου
ιδιο ακριβως με τον ................ Υδροχοο
καπου το εχω θαμμενο , στο πισω μερος καποιας βιβλιοθήκης
τι μαργαριτασια Θεε μου !!!!!!!!!!!!!

αλλα και την θεωρία Τσου Τσε, ναι σωστα το εγραψα, δεν εκανα σαρδαμ αυτην την φορα , του ηγετη της Βορειας Κορεας Κιμ Ιλ Σουγκ !!!!!!!!!!
μνημείο βλακειας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sevenseas

Ο.Ε.Μ.
 του Τσιρωνη προ δεκαετιων

οπως ΕΑΜ Β΄του...................... Υδροχοου σημερα !!!!!!!!

ατιμη ιδιελογια
παραφερεσαι  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sevenseas

sevenseas

Θαυμαστε
απο το blog toxotis

Διαβάζουμε Τραϊανό και προτείνουμε:

* Ν Ε Α Τ Ρ Ο Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α
Η νέα τρομοκρατία και οι σύγχρονοι εκφραστές της. Ποιοι επωφελούνται από αυτήν?

* ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ 2
Πρέπει να τελειώνει η "πλάκα" με το Μακεδονικό Ζήτημα.
Βαρδαρία και τέλος. Οι μάσκες έπεσαν.
Αποκαλύφθηκε το εβραϊκό σχέδιο εις βάρος της Μακεδονίας.

*Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
"Δεκεμβριανά", Ζωνιανά και το σκάνδαλο του Τοπλού ανήκουν στην ίδια μεθόδευση, που στόχο έχει τη διάλυση της χώρας

* ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Ο πρώτος ιδιωτικός πόλεμος τς ιστορίας.
Αυτοί που κέρδισαν όλες τις μάχες θα χάσουν τον πόλεμο

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τα εγκλήματα της κατά της ανθρωπότητας

* ΚΡΑΧ
Το σημερινό Κραχ είναι η τελευταία ευκαιρία της ανθρωπότητας να σωθεί άπαξ δια παντός.
Η βέβαιη κατάρρευση της Νέας Τάξης.

* "ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ" 2008
Είμαστε ακόμα ζωντανοί...
Υπάρχει μυστικό σχέδιο αποσταθεροποίησης του ελληνικού κράτους?
Σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες πολίτες πρέπει:
-πάση θυσία να προστατεύσουν την Ελληνική Αστυνομία
-πάση θυσία να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην παρασυρθούν στην τυφλή αντίδραση

-πάση θυσία να αποφύγουν τη μαζική ρήξη μα τους οικονομικούς μετανάστες
Σε αντίθετη περίπτωση τα Δεκεμβριανά του 2008, θα γίνουν πραγματικά Δεκεμβριανά και η Ελλάδα θα μετατραπεί σε "Κόσοβο"

*ΑΓΡΟΤΙΚΟ
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Εβραίος Σόρος με τα αγροτικά μπλοκ της Εθνικής οδού?ΑΓΡΟΤΙΚΟ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Τέρμα τα ψέματα και οι υποσχέσεις - Μια βόλτα στην Αθήνα είναι αρκετή για τους αγρότες για να δούνε τι συμβαίνει.

ευ σχολιων.......................

δεν γινεται
δεν θα μου σπασει εμενα το στομαχι ,  θα συγκρα..................... τη ...........χαχαχαχαχαχα χαχαχαχχα ........... θω .........................χαχαχχαχαχαχα
ωχ ωχ ωχ
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Michael_Design

[quote user="sevenseas" post="315844"]

σκεφτομαι να εισαγω μια νεα κοσμοθεωρια

τον ΠΑΠΑΡΙΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!"[/quote]
Μην το σκέφτεσαι καθόλου...
Απ' όσα έχω διαβάσει από τον Σεπτέμβριο του 2008 που είμαι μέλος του φόρουμ,
πιστεύω ότι είσαι ο πλέον κατάλληλος για να εκφράσεις την θεωρία του ΠΑΠΑΡΙΣΜΟΥ!!! :cool:

sevenseas

xaxaxaxaxaxa

βρηκα τον πρωτο οπαδο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
λιγο λιγο θα παρω και την εξουσια !!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα

sevenseas

απο τα ............. επισημα ντοκουμεντα της θεωρίας

[size=24]Υδροχοϊσμός
VS
Νέας Τάξης Πραγμάτων
[size=24][/size]
Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι
των αρχών της νέας χιλιετίας.
Δύο μονομάχοι,
σ' έναν αγώνα δίχως αύριο
για τον ηττημένο.
[/size]

μετα τις ππιστες τη Αθηνας
ο Υδροχοϊσμος σε διεθνη καρριερα !!!!!!!!!!!!!!

sevenseas

ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΙΣΜΟΥ

Ποδόσφαιρο…

…η αρρώστια του βασιλιά απειλεί την ίδια τη δημοκρατία
_______________________________________________________________________________________

................Η ταύτιση στο πρώτο επίπεδο, που αφορά αυτήν καθ' αυτήν την ποδοσφαιρική τέχνη, είναι απαραίτητη για να μπορεί ο άνθρωπος να κρίνει την ποιότητα αυτών που αγωνίζονται. Προϊόν αυτής της κρίσης είναι η λατρεία που απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές από τα πλήθη των οπαδών. Προϊόν της ίδιας κρίσης είναι το δέος και ο φόβος που προκαλούν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές στους αντιπάλους οπαδούς.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΟ  ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ !!!!!!!!!!!

Επειδή όμως αυτή η σύγκρουση δεν είναι δυνατή —εφόσον είναι όμοια με πόλεμο—, επιλέγεται η δευτερογενής σύγκρουση του αγωνιστικού χώρου. Όπως ακριβώς στην αρχαιότητα, όπου υπήρχε το φαινόμενο να κρίνεται το αποτέλεσμα μιας μάχης από την έκβαση μιας μονομαχίας. Ποιος όμως θα μονομαχήσει; Ο τυχαίος πολεμιστής ή ο καλύτερος των πολεμιστών;

ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ
ΠΟΙΟΣ
ΜΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΠΑΚ
τς τς τς
αυτα τα ξερουμε απ΄εξω !!!!!!!!!!

............οι ποδοσφαιρικές ομάδες δεν είναι το θεμέλιο των παθών. Τα πάθη υπάρχουν και οι ομάδες απλά αντιπροσωπεύουν τα αντίπαλα μέρη. Αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας —με την καλύτερη δυνατή προετοιμασία— την αντιπροσώπευση των κοινωνικών ομάδων που τις στηρίζουν. Σ' αυτό το σημείο αποκαλύπτονται τα μυστήρια του ποδοσφαίρου. ...........

ΟΡΙΣΤΕ??????????????????

........Το Ισλάμ επίσης δεν έχει την ίδια σχέση με το ποδόσφαιρο, γιατί η κοινωνία του δεν είναι στρωματοποιημένη με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει στην αντίστοιχη χριστιανική. Στο Ισλάμ απλά υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί..............

ΜΗΝ ΒΑΡΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

545 Επισκέπτες, 0 Χρήστες