Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 448
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 391
  • Total: 391

Σαβουριάσαμε σαμπουκιάσαμε

Ξεκίνησε από KostasD33, Απριλίου 19, 2009, 11:00:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Φάγαμε τον άπακο
Μάθαμε πάλι ότι μετά τον Γολγοθά υπάρχει και ανάσταση και η καλοφαγία
Άδειασε και η Αθήνα και γέμισε η επαρχία από κόσμο (αυτό από μόνο του είναι μια μικρή ανάσταση αν γινόταν σε μόνιμη βάση)

Ας χωνέψουμε το επόμενο διάστημα ότι φάγαμε κι ας βρούμε κι άλλα μονοπάτια πέραν του Γολγοθά γιατί η ανάσταση (κι οι Αναστασίες) δεν είναι πάντοτε δεδομένη........

Gerogriniarhs

Μια χαρά τα λες...από σόδες τι γίνεται;Εκείνο το παλιοτζατζίκι με ταλαιπωρεί ακόμη...  :mad:

kuria

κοιλιοδουλοι... δεν μπορω να καταλαβω το παθος σας για το φαϊ... εγω ισα που τσιμπησα ολο το περιεχομενο (μαρουλι με κρεας αυγολεμονο) μιας δεκαλιτρης κατσαρολιτσας... και απο κει και περα την βγαζω μονο με πεντε βραστα αυγουλακια και πεντε εξι μπριζολιτσες ψητες ημερησιως...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

black_velvet

[albumimg]9989[/albumimg]

Αχ.... κάπου πήρε το μάτι μου το τζατζικάκι....

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Gerogriniarhs

Μη μιλάς για τζατζικάκι,ουφφφφφφφφ...θα φάω κανα φρικασεδάκι,λόγω η νύχτα βλέπεις...  ;-)

rain

ρε σεις αυτό το κατσικάκι είναι μεγάλη ανακάλυψη. Ο Θεός είχε κέφια όταν το φτιάχνε το ζωντανό
Δίαιτες τώρα είμαστε άνοιξη πλησιάζει καλοκαιράκι να ξαμολήσουμε τις κορμάρες :mrgreen: στις παραλίες  
(δεν θέλω γέλια εεεε!!!!)

και..... σε σένα το λέω ρε, είναι άνοιξη κόψε τις βλακείες με τις βροχές και σκάσε μύτη ο Ήλιος

black_velvet

[quote user="rain" post="316230"]

και..... σε σένα το λέω ρε, είναι άνοιξη κόψε τις βλακείες με τις βροχές και σκάσε μύτη ο Ήλιος[/quote]

Μην Του τα λες έτσι απότομα. Και μην Τον αποκαλείς "ρε" γιατί θυμώνει. Είδες τι μας έκανες τώρα; Πάλι χειμωνιάτικα φοράμε σήμερα.  ]

Gerogriniarhs

[quote user="black_velvet" post="316244"]
Είδες τι μας έκανες τώρα; Πάλι χειμωνιάτικα φοράμε σήμερα.  ][/quote]

Ότι πρέπει γιά βραστό στήν γάστρα μέ πατατούλες καί καυτή πιπερίτσα,συνοδείαι κοκκινελίου.  

black_velvet

Δηλαδή κερνάς;

Έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

kuria

ασε βρε βελουδενια μου... αυτος προσπαθει να μας ξεπεταξει με το γαστροβραστο και να τσακισει μονος του τα παϊδακια...
παει να μας ριξει σου λεω!!!
:mad:

black_velvet

Μα τι λες τώρα;

Μόιλς φτάσουμε, θέλει δεν θέλει θα ψήσει!  ]

kuria

ναι... θα μας ψησει το ψαρι στα χειλη... :lol:

black_velvet

Gerogriniarhs

Τστστσ...δέν είναι σωστά πράγματα αυτά.Μέ τό πού θά δείξεις μιά συμπάθεια κάπου,αμέσως αρπάζουν τά "πτυοσκάπανα"...κόβει η μία,ράβει η άλλη.Πάω κι εγώ νά σαβουροσαμπουκιάσω τίς μερίδες πού σάς είχα κρατήσει κι εσείς αντέστε γιά νάνι νηστικές.

katinaki

391 Επισκέπτες, 0 Χρήστες