Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 300
  • Total: 300

μεταγραφες του Θρυλου

Ξεκίνησε από sevenseas, Ιουνίου 04, 2009, 05:12:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sevenseas

μετραμε
Ζαιρι
Μπομπο

και
καιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
περιμενε τα να παθετε πλακα

Ροναλντινιο
που θα ανακοινωθεί σε λιγες μερες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καποιος με ρωτησε για ΠΑΟ
ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ
ΚΟΥΛΟΣΕΒΙΤΣ
ΚΟΥΤΣΙΤΣ
ο Κύπριος Αμπαλος
α και παιρνει και νεο φροντιστη !!!!!!!!!!!!!

Pappas10

[quote user="sevenseas" post="318019"]μετραμε
Ζαιρι
Μπομπο

και
καιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
περιμενε τα να παθετε πλακα

Ροναλντινιο
που θα ανακοινωθεί σε λιγες μερες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καποιος με ρωτησε για ΠΑΟ
ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ
ΚΟΥΛΟΣΕΒΙΤΣ
ΚΟΥΤΣΙΤΣ
ο Κύπριος Αμπαλος
α και παιρνει και νεο φροντιστη !!!!!!!!!!!!![/quote]

Πάλι μέσα έπεσες... ρε τι κουτόχορτο τρώτε ρε οι γάβροι;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

KostasD33

Και φυσικά η Ιστορία κατέγραψε
Τίτλο – Οι Μεταγραφές του ΘΡΥΛΟΥ και από κάτω το όνομα του βάζελου και δίπλα η χαρούμενη φωτογραφία του που κραταει και πρωτοσέλιδο την εφημερίδα (υποθέτουμε με τις μεταγραφές)

[align=center] [/align]

Επιτέλους  ο καθαρός αέρας με την θαλασσινή αύρα του Πειραιά αρχίζει σιγά σιγά να φέρνει τα αποτελέσματα του

Στην ουσία όμως του θέματος οι Βάζελοι δεν πρέπει να έχουν πια πρόβλημα καβουρίασης που είχαν εδώ και πολλά χρόνια με τους Βαρδινογιάννιδες
Ας ειν καλά ο Βγενόπουλος αλλά τα ελαττώματα της εις βάθος καβουρίασης δεν περνανε εύκολα

Επί του χόρτου και κουτόχορτου είναι πιο μεγάλη η δική σας ειδικότητα Μιχάλη αφού έχετε σύμβολο σας το τρίφυλλη. Αγαπημένη βρώση αγελάδων και άλλων μηρυκαστικών.
Ημείς ως γνωστόν προτιμούμε ψαράκι με ειδική αδυναμία στον γαύρο

Vanessa

Τα επομενα 50 Ελληνικα πρωταθληματα ειναι δικα μας.
Εμεις αγαπαμε τον τοπο μας.
Οι ρεστοι μπορειτε να ξενιτευεσε!

(θα παρουμε και ΚΑΚΑ εμαθα?Μεταχειρισμένος πολυ ρε αδερφε....)

Το ξερουμε οτι αγαπατε το γαυρο.
Γι΄αυτο και θα εμμείνουμε στην προτιμηση μας εις τον....

...για να συνεχισετε να μας αγαπατε καμια 10τια που σκοπευουμε να σας κατσικωθουμε στο Ζβερκο,εις τον Α33.

pixie

tziger

Ωπα! Ξεψάρωσε και η pixie! :shock:  :shock:

katinaki

[quote user="KostasD33" post="319596"]
Ημείς ως γνωστόν προτιμούμε ψαράκι με ειδική αδυναμία στον γαύρο[/quote]

:shock:  δηλαδή αλληλοτρώγεστε?  :roll:

Pappas10

[quote user="Vanessa" post="319602"](...θα παρουμε και ΚΑΚΑ εμαθα?....)[/quote]

Κακά είναι πολύ πιθανό να πάρετε... ΤΙ κακά δεν ξέρω...

Εδώ έχετε κατσικωθεί στον σβέρκο του Ελληνικού αθλητισμού με την αρωγή του κράτους εδώ και 85 χρόνια... ο α33 θα μας πειράξει;;;

Πάντως είστε η μόνη ομάδα που έχει σύμβολο Κύναιδο...  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

skou70

pixie ..... kai myalo na evaza pali PAOK tha imAne :P

katinaki

με Ι γράφεται.  κίναιδος ο [kíneδos] Ο20 : (μειωτ.) ο παθητικός ομοφυλόφιλος. [λόγ. < αρχ. κίναιδος]  :mrgreen:

Vanessa

[quote user="Pappas10" post="319608"][quote user="Vanessa" post="319602"]Κακά είναι πολύ πιθανό να πάρετε... ΤΙ κακά δεν ξέρω...[/quote]
Μα ξερετε.Ετσι λετε σε καθε αγωνιστικη.Το αναφωνειτε δις,τρις και τετρακις...

[quote user="Pappas10" post="319608"][quote user="Vanessa" post="319602"]Εδώ έχετε κατσικωθεί στον σβέρκο του Ελληνικού αθλητισμού με την αρωγή του κράτους εδώ και 85 χρόνια... ο α33 θα μας πειράξει;;;[/quote]
Ω ναι.Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια :mrblue: Μα τι καλωσορισμα μου κανουν εδω μεσα?θα συγκινηθώ...
Μας αρεσει το κατσικωμα,και η βρωση ...πρασιναδας,ειδικά τριφυλλιού!

[quote user="Pappas10" post="319608"][quote user="Vanessa" post="319602"]Πάντως είστε η μόνη ομάδα που έχει σύμβολο Κύναιδο...[/quote]
Εγω τον βλεπω κουκλο.Και πολυ αρρενωπο.Και αυτες οι δαφνες....ΜΟΥΡΛΙΑ.
Εσεις κανατε το λαθος να βαλετε το τριφυλλι παντως.Ας κοπαναγατε το τετραφυλο μπας και σας φερει και γουρι ;-)

[quote user="Pappas10" post="319608"][quote user="Vanessa" post="319602"]ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααα[/quote]

Γιατι τον φωναζετε αγαπητε?Δε ζωντανευει ο γερος...Αν βγει απ'τον αναπνευστηρα...βραστε τα.

Pappas10

[quote user="Vanessa" post="319602"]Μα ξερετε.Ετσι λετε σε καθε αγωνιστικη.Το αναφωνειτε δις,τρις και τετρακις...[/quote]

Μή σου πω έως και 65 μύρια φορές.... κάτι ξέρετε εσείς από χρωστούμενα μύρια. Κι εγώ που νόμιζα ότι ο "επενδυτής" σας πλήρωνε... Τελικά μόνο το "φτου κακά" σας έμεινε.

[quote user="Vanessa" post="319602"]Ω ναι.Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια :mrblue: Μα τι καλωσορισμα μου κανουν εδω μεσα?θα συγκινηθώ...
Μας αρεσει το κατσικωμα,και η βρωση ...πρασιναδας,ειδικά τριφυλλιού![/quote]

Είναι καλό που είσαι ευσυγκίνητη. Ως Βανέσα σαφέστατα σε Καλωσορίζω... ως οπαδό της ομάδας με σήμα τον κίναιδο απλά σου επισημένω τα γνωστά. Πάντως ως οπαδός του ερυθρόλευκου εμετού δεν μου προξενεί καθόλου εντύπωση η αρχική ευχαριστία σας. Πάντα για τον γαύρο βρέχει...κι ας είναι κατακαλόκαιρο. Ως προς το τριφύλλι ως σύμβολο... νομίζω ότι τα βοοειδή και λοιπά ζώα που το καταναλώνουν δεν ξεχωρίζουν τα τριφύλλια από τις δάφνες.

[quote user="Vanessa" post="319616"]Εγω τον βλεπω κουκλο.Και πολυ αρρενωπο.Και αυτες οι δαφνες....ΜΟΥΡΛΙΑ.
Εσεις κανατε το λαθος να βαλετε το τριφυλλι παντως.Ας κοπαναγατε το τετραφυλο μπας και σας φερει και γουρι ;-)[/quote]

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πολλοί κίναιδοι είναι κούκλοι πάντως αλλά τους διακρίνει και μία τάση επίκυψης. Όντως είναι μούρλια οι δάφνες στον Λαγό στιφάδο. Δίνουν άλλη γεύση. Τετράφυλλο; Ευτυχώς  ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει σχέση με τους Κέλτες.

[quote user="Vanessa" post="319602"]Γιατι τον φωναζετε αγαπητε?Δε ζωντανευει ο γερος...Αν βγει απ'τον αναπνευστηρα...βραστε τα.[/quote]

Δεν συνιστά φωνή κλήσης αλλά βαθειά ανάσα επιδοκιμασίας. Η αναφορά του ονόματος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αρκεί για να ξεβρωμίσει ο αέρας από τη μπόχα που αναδύει το όνομα της ομάδας με σήμα τον κίναιδο. Μη κρίνεις όμως εξ' ιδίων τα αλλώτρια μιλώντας για αναπνευστήρες.   Χώρια το ότι δεν έχουν και καμία σχέση με τα σωληνάκια των κρατικών επιχορηγήσεων και της διαγραφής των χρεών. Στο βράσιμο πάντως η δάφνη - λέγεται ότι - έχει καλύτερα αποτελέσματα. Και για εισπνοές και για στιφάδο. :) :) :)  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :P  :P

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Vanessa

Εχε χαρη που θα ερθει η μανικιουριστ σε 10' και δε προλαβαινω να απαντησω.
Αλλα και να απαντησω,αυριο θα ξαναβρω ενα "ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
Οποτε καλυτερα να φτιαξω νυχι,και να αναλογιστω ποσο κολλημα τρωει οποιος τρωει ηττα καθε τρεις και λιγο.

Το τριφυλλι ειναι πολυ ωραιο.
Το βλεπω συχνα στο @ωλο του Καραγκουνη,οταν σηκωνεται με την οπισθεν.
Οταν σηκωθειτε ορθιοι,γενικως ελα να τα πουμε.
Αλλα οχι Τεταρτες,ειναι η μερα που πλενω τα πιατα :mryellow:

Pappas10

[quote user="Vanessa" post="319731"]Εχε χαρη που θα ερθει η μανικιουριστ σε 10' και δε προλαβαινω να απαντησω.
Αλλα και να απαντησω,αυριο θα ξαναβρω ενα "ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
Οποτε καλυτερα να φτιαξω νυχι,και να αναλογιστω ποσο κολλημα τρωει οποιος τρωει ηττα καθε τρεις και λιγο.

Το τριφυλλι ειναι πολυ ωραιο.
Το βλεπω συχνα στο @ωλο του Καραγκουνη,οταν σηκωνεται με την οπισθεν.
Οταν σηκωθειτε ορθιοι,γενικως ελα να τα πουμε.
Αλλα οχι Τεταρτες,ειναι η μερα που πλενω τα πιατα :mryellow:[/quote]

Σεβαστές οι νυχοκοπτικές σου δραστηριότητες. Τουλάχιστον εσύ χρησιμοποιείς επαγγελματίες και δεν τρως τα νύχια σου από φόβο μην χάσετε τις κρατικές επιχορηγήσεις και την εν Ελλάδι διαιτητική υποστήριξη, όπως η πλειοψηφία των οπαδών του κατάπτυστου αθλητικού συνδέσμου που υποστηρίζεις.

Φυσικά και σε κάθε σχόλιο γαύρου η απάντηση είναι ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααα... είπαμε, πρέπει να ξεβρομίζει ο τόπος.

Το ΤΡΙΦΥΛΛΙ όντως είναι ωραίο. Για τον @ώλο του Καραγκούνη δεν έχω άποψη αλλά αν αρέσκεσαι σε οπίσθιες ανασηκώσεις μπορείς να παρακολουθήσεις και τους @ώλους των γνωστών βουτηχτών Ντιόγο, Μπελούτσι, Ντούντου κ.ο.κ. Κρίμα που έφυγε ο Στελάκις και ο Πεφτοτζόλε... αυτοί ήταν ακόμα καλύτεροι.

Εμείς όρθιοι είμαστε... αυτό που βλέπετε έως εκεί που φτάνει το ύψος σας είναι το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού μας... δεν είναι κάτω, απλά πατάει στη γη. Απομακρυνθείτε όμως μη σας πατήσει κι εσάς.

Οι Τετάρτες είναι συνήθως οι μέρες των Ευρωπαϊκών αγώνων. Λογικό να μην ασχολείσαι με το ερυθρόλευκο μίασμα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.  Έξω από την γυάλα της προστασίας του Ελληνικού Κράτους και των Ελληνικών Ποδοσφαιρικών Θεσμών, το πλύσιμο των πιάτων έχει μεγαλύτερη αξία από την ομάδα μα σήμα τον κίναιδο.    :mrgreen:  :mryellow:  :mrgreen:

Άντε ν' ανασάνουμε...

ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

sevenseas

[size=24]μην βιαζεσαι Μιχαλη
ποτε δεν πεφτω εξω
και Μπομπο
και Ροναλντινο[/size]

300 Επισκέπτες, 0 Χρήστες