Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 291
  • Total: 291

Πώς λύνεται ο γόρδιος δεσμός?

Ξεκίνησε από tziger, Ιουνίου 10, 2009, 04:04:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tziger

Θυμάμαι έναν αγαπημένο φίλο που πάντα ήταν ο σούπερ αισιόδοξος της παρέας!Μόνιμα στο στόμα του "..ξεκόλλα ρε.." Είναι κάποιες στιγμές στην ζωή μας που έχουμε φτάσει σε κάποιο αδιέξοδο,προσωπικό ,επαγγελματικό,κοινωνικό ,οικονομικό ή οποιοδήποτε άλλο!

Υπάρχουν λύσεις? Λύνονται όλα τα αδιέξοδα,με οποιδήποτε κόστος?

Βέβαια υπάρχει και ο Μέγα-Αλέξανδρος που με το κόψιμο του γόρδιου δεσμού με το ξίφος του έδωσε μια απλή λύση σε δύσκολο πρόβλημα!
Είμαστε όλοι όμως Μέγα-Αλέξανδροι? Μάλλον όχι! Δεν κι εύκολο πράγμα να έχεις το θάρρος του,την αποφασιστικότητα του και το έξυπνο μυαλό του!

Τότε τι γίνεται?Πως απεγκλωβιζόμαστε? Ή μήπως τελικά υπάρχει τρόπος να μην μπαίνουμε σε αδιέξοδα?

pixie

Α, εδώ δεν υπάρχει δίλημμα, είναι απλούστατο!

Πώς λύνεται ένας γόρδιος δεσμός?

Τον καρφώνεις γερά με τα δόντια!!!  ;-)  :idea:

Δεν αλλάζεις τον τρόπο διαβίωσης - αυτό είναι κάτι που ούτως ή άλλως μπορείς να το ορίζεις και να το οριοθετείς στη συνέχεια - την ματιά σου αλλάζεις μέσα στην καθημερινότητα! Της δίνεις χρώμα και την κάνεις πιο ευέλικτη...
Διευρύνεις τους ορίζοντές σου ώστε να χωράει μια φιλοσοφία ζωής τέτοια που θα σου επιτρέπει να συνδιαλέγεσαι και με άλλα πράγματα, εκτός των κλασικών εικονογραφημένων παραστάσεων.

Προσωπικά, επειδή πέταξα ή χάρισα μετά μεγάλης ευχαρίστησης γαμάτες κοινωνικές θέσεις και έστειλα στο διάολο ετικέτες λογικής λειτουργώντας ανατρεπτικά προκειμένου να μπορώ να ανασαίνω ελεύθερα μέσα στην αυτάρκειά μου, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να σου προτείνει απλή μαθηματική δράση.  

Επίσης, επειδή εγώ ποτέ δεν βρήκα την ευτυχία στα καθημερινά τετριμμένα, οπότε ξέφυγα σε πορείες κόντρα στον άνεμο, δεν σημαίνει ότι είμαι και η καλύτερη πρόταση ή συναναστροφή!    

ΥΓ. Βάλε μου δύσκολα...  :oops:

tziger

Δεν ζήτησα προσωπικές συμβουλές pixie μου! :cool:  :cool:  :cool:
Όταν θα έρθουν τα δύσκολα να σε δώ.. :cool:  :cool:  :cool:

black_velvet

[quote user="pixie" post="318200"]
Πώς λύνεται ένας γόρδιος δεσμός?

Τον καρφώνεις γερά με τα δόντια!!!  ;-)  :idea:

[/quote]

Α όχι! Τα δοντάκια είναι πολυτιμότατα. Δεν τα χαραμίζουμε έτσι απερίσκεπτα.

Λοιπόν, την τελευταία φορά που έλυσα έναν γόρδιο δεσμό, απλά ασχολιόμουν με κάτι εντελώς άσχετο. Μα τα χέρια μου, εντελώς ήρεμα και υπομονετικά, χαλάρωναν τον δεσμό. Κι έτσι ξαφνικά, και σε ανύποπτη στιγμή, ο κόμπος λύθηκε!

Αντιπερισπασμός λοιπόν. Αντιπερισπασμός αλλά και υπομονή κι επιμονή. Και πάνω απ' όλα, πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Αν επιμένεις πως]

[quote user="tziger" post="318198"]
Δεν κι εύκολο πράγμα να έχεις το θάρρος του,την αποφασιστικότητα του και το έξυπνο μυαλό του!
[/quote]

μάλλον δεν σε βλέπω να τα βγάζεις πέρα εύκολα ούτε καν στα πιο απλά. ;-)
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

larus audouinii

το αξίωμα, " δεν λύνεται αλλά κόβεται" δεν ισχύει λοιπόν ;  :smile:  :smile:

tziger

Πρέπει να μετονομαστώ λοιπόν σε Μέγα Αλέξανδρο.. :roll:

kuria

λοιπον... μεγαλε... οποιος δεν θελει να μπει στη διαδικασια του ξεμπερδεματος, πιπιλαει τη γνωστη καραμελα του γορδιου δεσμου... "αχ ναι, θελω... αλλα πως;"

οσο για τον αλλο μεγαλο... τον αλεξη ντε... αυτος ηταν εφετζης απο τα γεννοφασκια του... για να καταλαβεις, εκοψε τον κομπο με το σπαθι και οταν ρωτηθηκε απο το κοινο ]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

larus audouinii

Πρέπει να μετονομαστώ λοιπόν σε Μέγα Αλέξανδρο..  :roll:

και το tzigerαki της pixie, δείχνει  μια χαρά !

291 Επισκέπτες, 0 Χρήστες