Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 207
  • Total: 207

Μήπως είσαι ματαιόδοξος ?

Ξεκίνησε από pixie, Ιουνίου 18, 2009, 06:15:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Είναι αυτονόητο ότι πρόκειται περί γενικής ανάλυσης του θέματος! :razz:   :smile:  

Τρόπος γραφής, πολλές φορές μια αναφορά δεν περιέχει καν προσωπική θέση... ;-)

Ούτε κρίνεται απαραίτητο... :idea:

κώστας

eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="318621"]Εξάγεται το συμπέρασμα εμμέσως πλην σαφώς ότι
ο φιλόδοξος είναι ένας κρυφο-ματαιόδοξος!
Γεγονός που δεν ισχύει.
[/quote]

'Οχι, βέβαια! Εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο ματαιόδοξος κρύβεται σκόπιμα πίσω από το νόημα της υγιούς φιλοδοξίας!

Παριστάνει τον δημιουργικά φιλόδοξο,  κι έτσι ''ντύνει'' την νοσηρή βουλιμία του...

pixie

Ειδοποιός διαφορά υπάρχει, αλλά υπάρχουν φορές που η φιλοδοξία αποκτά αλλαζονική μορφή κι αυτό πάλι κρύβει από πίσω μία εξαιρετικά εξελιγμένη μορφή ματαιοδοξίας.

Επειδή η εικόνα ενός ματαιόδοξου μπορεί να μην είναι και τόσο συμπαθής, αν είναι έξυπνος, καταλαβαίνει γρήγορα την απώθησή του από κοινωνικούς κύκλους και φροντίζει να μετριάζει τις ιδιομορφίες του!

Έτσι μπορεί να πλασάρει την εικόνα του μετριόφρονα για να μην αντιληφθεί κανείς ότι την ίδια στιγμή θα μπορούσε να πατάει επί πτωμάτων αν ήταν δυνατόν!

;-)

Σωστά?

kuria

γιατι... εσυ δεν εισαι;

αντε πιασε τον καλο σου τον κουκο και βαρα με...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

[quote user="kuria" post="333013"]γιατι... εσυ δεν εισαι;

αντε πιασε τον καλο σου τον κουκο και βαρα με...  :lol:[/quote]

:mrorange:

Μάλλον σε μένα απευθύνεσαι, οπότε απαντώ: όχι βέβαια, δεν είμαι ματαιόδοξη, αν αυτό εννοείς... ;-)

Σίγουρα στο στάδιο των αναζητήσεων και αμφισβητήσεων, είναι πολλά αυτά που βρίσκονται σε κίνηση, το ψάχνεις προς κάθε κατεύθυνση.

Αλλά σήμερα πια? Μετά από έναν μεγάλο κύκλο ουσίας και εμπειριών, για ποιό λόγο?

Εντελώς χαζό δεν θα 'τανε?

katinaki

Μήπως είσαι ματαιόδοξος ?

ξέρω γω μωρέ... :razz:  εσείς τι λέτε;  :cool:

pixie

Α, εμείς τα είπαμε και πιθανότατα να τα ξαναπούμε...  :mryellow:

Εσύ τώρα, katinaki μου... Εξαρτάται, κι ας το δούμε...

Ενδιαφέρεσαι για προνομιούχες θέσεις κάνοντας τα πάντα γιαυτό? :razz:

Νιώθεις μέσα σου να θεριεύει ένα πάθος για κυριαρχία πάνω στους άλλους? ;-)

Η επιδίωξή σου είναι να τους ξεπεράσεις όλους, πηδώντας όλα τα εμπόδια προκειμένου να ανεβείς ψηλά?  Προσοχή στις ξόβεργες, βέβαια! :evil:  

:mrorange:  :mrblue:

katinaki

[quote user="pixie" post="333032"]...
Νιώθεις μέσα σου να θεριεύει ένα πάθος?

[/quote]

Ω! ναι!  :grin:

[quote user="pixie" post="333032"]...Η επιδίωξή σου είναι να τους ξεπεράσεις όλους?  [/quote]

Εεεε! ναι!  :grin:  :oops:

αλλά βοηθώντας τους άλλους. Όχι πηδώντας   :shock:  τους... ;-)

pixie

Xmmm... Δεν χωρεί αμφιβολίαν...  :mryellow:

Διακρίνεται ολοκάθαρα ότι διατηρείς μια ρομαντική σχέση με την ευγενή φιλοδοξία, katinaki!
Η λαχτάρα για τα ύψη! :grin:

Και με το τελευταίο σου σχόλιο, αποδεικνύεται ότι δεν ενεργείς με ιδιοτέλεια, αντιθέτως γίνεσαι χαρισματική...

Συνεπώς, απούσα η ματαιοδοξία!  :mrgreen:

kuria

[quote user="pixie" post="333019"][quote user="kuria" post="333013"]γιατι... εσυ δεν εισαι;

αντε πιασε τον καλο σου τον κουκο και βαρα με...  :lol:[/quote]

:mrorange:

Μάλλον σε μένα απευθύνεσαι, οπότε απαντώ: όχι βέβαια, δεν είμαι ματαιόδοξη, αν αυτό εννοείς... ;-)

Σίγουρα στο στάδιο των αναζητήσεων και αμφισβητήσεων, είναι πολλά αυτά που βρίσκονται σε κίνηση, το ψάχνεις προς κάθε κατεύθυνση.

Αλλά σήμερα πια? Μετά από έναν μεγάλο κύκλο ουσίας και εμπειριών, για ποιό λόγο?

Εντελώς χαζό δεν θα 'τανε?[/quote]

:lol:  :lol:  :lol:
βρε ματαιοδοξο πλασμα δεν απευθυνομουν σε σενα...  :lol:  :lol:  :lol:

απλα απαντησα στην ερωτηση με ερωτηση και φυσικα αστειευομενη...  :lol:  :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

[quote user="kuria" post="333040"]
 :lol:  :lol:  :lol:
βρε ματαιοδοξο πλασμα δεν απευθυνομουν σε σενα...  :lol:  :lol:  :lol:

απλα απαντησα στην ερωτηση με ερωτηση και φυσικα αστειευομενη...  :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

Xmmm.... πονηρούλα... και πίστευες πως δεν θα έπιανα την ευκαιρία - όπου κι αν απευθυνότανε, γιαυτό έγραψα μάλλον συν  :mrorange: - για να προωθήσω τη συζήτηση?  ;-)   :lol:

'Αλλωστε το είσαι - στη γενική του μορφή ή την αστειευόμενη - δεν με απέκλειε, έτσι δεν είναι?  ;-)  :mrorange:

207 Επισκέπτες, 0 Χρήστες