Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 222
  • Total: 223
  • Leon

Να πηδηξει θελει...

Ξεκίνησε από aiollus, Ιουνίου 29, 2009, 06:57:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aiollus

Να πηδηξει θελει...

Διαβαζω κ ξαναδιαβαζω μια φραση που γραφουν αρκετοι-ανδρες και γυναικες- σε πολλα θεματα αναφερομενοι στον ανδρικο πληθυσμο.
Να πηδηξει θελει....
Και αναρωτιεμαι, μονο ο ανδρας να πηδηξει θελει ?
Η γυναικα ΠΟΤΕ δεν υπαρχει περιπτωση να θελει να πηδηξει μονο ?

Να διευκρινησω πως η φραση δεν μου αρεσει καθολου,κ επισης οτι δεν θεωρω κακο 2 ανθρωποι να συνευρεθουν σεξουαλικα εφοσον το θελουν και οι δυο τους φυσικα-ασχετα αν δεν ειναι του τυπου μου-χωρις να υπαρχει συναισθημα.

skou70

epitelous ... na kai ena kalokairino thema !

pixie

Ε, καλά! Νομίζω είναι η απογύμνωση και η γελοιοποίηση του έρωτα! :cool:

'Οσα δεν φτάνει η αλεπού, ''πηδάει'' και τα φτάνει... :razz:

Η καθαρά ζωώδης παρόρμηση που ξεντύνει τον έρωτα από κάθε μεγαλείο και αξία, πετώντας τον στον σκουπιδοντενεκέ του fast food...

Η λογική του απρόσωπου, του ευκολοπρόχειρου, του τυχαίου ή του χυδαίου! Η ελαφρότητα του Είναι...

Συμφωνώ ότι δεν θα πρέπει να γίνεται διαχωρισμός στα φύλα, το ηθικό κεφάλαιο μας αφορά όλους εξίσου!

Gerogriniarhs

Aμάν βρε pixie,ρετάλι μ' έκανες...εγώ φταίω που δεν μ'ερωτεύεται καμμία κι αναγκάζομαι να προσποιηθώ τον αλεπού;Εξ' άλλου είμαι και στην 3η ηλικία πια,δεν έχω καιρό και κουράγια για έρωτικές  πολιορκίες...  :roll:

tziger

Τελικά η κρίση αξιοπρέπειας έχει εδώ και καιρό περάσει στην πραγματική κοινωνία  

pixie

[quote user="Gerogriniarhs" post="319299"]Aμάν βρε pixie,ρετάλι μ' έκανες...εγώ φταίω που δεν μ'ερωτεύεται καμμία κι αναγκάζομαι να προσποιηθώ τον αλεπού;Εξ' άλλου είμαι και στην 3η ηλικία πια,δεν έχω καιρό και κουράγια για έρωτικές  πολιορκίες...  :roll:[/quote]

Α πα πα! ;-)  Καταλαβαίνω... Ε, εσύ πάλι μη δίνεις σημασία, κοίτα να επιτελείς το χρέος σου!

Πάντως, σε όποια ηλικία κι αν είμαστε, ο έρωτας ασκεί επάνω μας απέραντη γοητεία!

Εγώ έχω μείνει λίγο παραπάνω στην ιδεαλιστική του μορφή, στους μοιραίους έρωτες του Λανσελότου και της Γινέβρας, στα σονέτα του Κεβέδο, στους Προβηγκιανούς ποιητές, στον 'Ιμπν Χαζμ, στον Κρετιέν ντε Τρουά, την Θεία Κωμωδία του Δάντη, στις ελεγείες του Προπέρτιου κλπ. ονειροπαρμένων! :mrgreen:

larus audouinii

χαχαχα (αν δεν γνώριζα καλά τον γκρινιαρη μπορεί και να τον πίστευα)
Πάντως εγώ βρίσκω πολύ ελκυστικό σε ένα άνδρα, αντίθετα και σε μια γυναίκα, το να είναι κάποιος αξιοπρεπής και σίγουρος γι' αυτό που, ό,τι, είναι
Στη τελική αν είναι να υπάρχει η απόρριψη, δεν είναι καλύτερα να σε απορρίπτουν γι' αυτό που είσαι, παρά να σε θέλουν γι΄αυτό που δεν είσαι ;
pixie, εχω μια λέξη, γραφική μεν,  που γεμίζει όμως όλη την τελευταία σου παράγραφο  :cool:

Crazy

μάλιστα κυρίες μου και κύριοι .. ΟΛΟΙ το ίδιο θέλουν !!!
έχω φίλους (αρσενικούς) που είναι ευαίσθητοι και ρομαντικοί και μου διαμαρτύρονται
για τις κοπέλες που γνωρίζουν οι οποίες ενδιαφέρονται μόνο για το εφήμερο, την καλοπέραση και το σεξ ...
έχω και φίλες όμως (και βάλτε με κι εμένα σ' αυτό τον κατάλογο) που ενίσταντε κι εξίσταντε
για τους άντρες που δεν ενδιαφέρονται πλέον για "σχέση" αλλά μόνο για "ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ"
και εννοείται ότι αμφότεροι αυτό επιθυμούμε !!! αν δεν περνάς καλά τι νόημα έχει να υπάρχεις γενικότερα ?...
αλλά όχι πια αυτή η χαλαρότητα βρε παιδιά !!! φτάνει το "περνάω καλά και βλέπουμε" !!!
ας αναλάβουμε και καμιά ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο που μας κάνει να περνάμε καλά !!!
ας δούμε λίγο και τις υποχρεώσεις που έχει το "περνάω καλά" με κάποιον ...
δεν είναι ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! δεν είναι έτσι η ζωή !!!
δεν είναι έτσι η καλοπέραση !!!
έτσι είναι μόνο η εφήμερη διασκέδαση της στιγμής... χωρίς συνέχεια .. χωρίς συνέπεια ..
αυτό αξίζει ΜΟΝΟ στους ευθυνόφοβους και στους δειλούς !!!

ταπεινή μου γνώμη πάντα και παρακαλώ συγχωρείστε μου τον ίσως έντονο τρόπο μου ...
αλλά έχω αγανακτήση η γυναίκα ... ΕΛΕΟς επιτέλους !!!

KostasD33

Έλεος................
η Ελλάδα δέχεται σφοδρότατες επιθέσεις από τους εχθρούς της
Οι σκοτεινές δυνάμεις της ανωμαλίας μας την πέφτουν από παντού (και πατόκορφα)
Οι κακοί Τούρκοι πηδανε αβέρτα κουβέρτα και έχουν μέσο όρο  4 παιδιά ανά οικογένεια
Πακιστανοί άραβες και αφρικανοί μια από τα ίδια

[size=18]
Πηδααααααάτε γιατί χανόμαστεεεεεεε.........
Για την Ελλάδα βρε γαμώτο..........
[/size]

Ηλί Ηλί λαμά σαβαχθανή

Crazy

με παρεξήγησες Κωστήμ κι ήρθα τάχυστα να εξηγηθώ ...
φυσικά και

[quote user="KostasD33" post="319326"][size=18]
[/size] [/quote]

είμαι κι εγώ της άποψης ότι είναι απόλαυση κι όχι καθήκον !!!
αλλά (!) όχι ασύστολα, ασύδωτα και απερίσκεπτα !!!
όχι ελεύθερος σκοπευτής και λαθροκηνυγός ...
όχι τυχαία και χωρίς συναίσθημα ...
αλλά με αγάπη και πάθος !!!!

KostasD33

Τάχιστα και γω να συντονιστώ

[size=18]Πηδαααααααααάτε με αγάπη συναίσθημα και πάθος γιατί χανόμαστεεεεεεεεεεε......[/size]
[size=14]Πηδάτε όμως και μη μοιρολογάτε.......[/size]

ξανά μανά για την Ελλάδα βρε γαμώτο.... να έχει και ένα κοινωνικό μήνυμα το μπαγασικο όχι ξεροσφύρι

angel_than

Αν και δεν μου αρεσει η συγκεκριμενη λεξη ομολογω οτι ειναι γεγονος!
Η ερωτικη ελξη επιφερει την σωματικη επαφη  και δεν το θεωρω καθολα ανεντιμο αυτο!
Η συνεχεια της προτασης αν ειναι καθορισμενη με την φραση........"και να φυγει" ,πριν καν το κανει τοτε ναι ειναι ανεντιμο!

skou70

romantikoi/es , kynikoi/es ,  kathwsprepei & ksediantropoi/es poulmour kai synestalmenoi/es ... oloi theloun to jumping kapoioi/es akoma kai synexeia....
kata ti gnwmh mou aytoi/es pou DEN to zhtane mallon prepei na to skeftoun kai na to koitaksoun pio emperistatomena

to ti theloun meta oloi/es einai aytopou metraei :)

alla ti kserwki egw ena aplo poulaki kseno eimai lol

skou70

kai malistame SPACE pou de douleuei kanonika lol

pixie

[quote user="KostasD33" post="319326"]Έλεος................

[size=18]
Για την Ελλάδα βρε γαμώτο..........
[/size]

Ηλί Ηλί λαμά σαβαχθανή[/quote]

Χαχαχαχα! :mrgreen:

Καλέ μ' έχουν ακούσει ως την απέναντι πολυκατοικία απ' το γέλιο!

Και... ακολουθώντας τας γραφάς...

Μόλις έκανα χειραψία με τον απέναντι δια το εθιμοτυπικόν της σύσφιξης σχέσεων...  ;-)

222 Επισκέπτες, 1 Χρήστης