Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 226
  • Total: 227
  • Leon

Ποιός απ' τους δυο πληρώνει???

Ξεκίνησε από pixie, Ιουνίου 30, 2009, 12:39:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Gerogriniarhs

Εμ κάτι τέτοια (σαν τα από πάνω) διαβαζουν και άντε μετά να πλερώσουν...

pixie

[quote user="pikermiwn" post="327824"]Παρολα αυτα ομως, ο αντρας που σεβεται τον εαυτο του και την συνοδο του,ανεξαρτητου σχεσης και προθεσεων, οφειλει τις πρωτες τουλαχιστον φορες, να πληρωσει τον λογαριασμο![/quote]

Α, κι εγώ συμφωνώ! Ο άντρας οφείλει να σέβεται τον εαυτό του!!  

Πολύ και σε βάθος...  ;-)  :grin:

Pappas10

Παιδιά... δεν έχει φιλοσοφία το θέμα. Ο Άνδρας πληρώνει τελεία. Εγώ πάντα πληρώνω... απλά μερικές φορές τα λεφτά είναι της γυναίκας... :mryellow:  :mryellow:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

katinaki

[quote user="pikermiwn" post="327824"]Οταν υπαρχει επικοινωνια-χημεια μεταξυ δυο ανθρωπων (η οποια θα φανει απο την πρωτη στιγμη)  θα βρεθει η λυση απο μονη της και σε αυτο το τοσο λεπτο θεμα! Παρολα αυτα ομως, ο αντρας που σεβεται τον εαυτο του και την συνοδο του,ανεξαρτητου σχεσης και προθεσεων, οφειλει τις πρωτες τουλαχιστον φορες, να πληρωσει τον λογαριασμο![/quote]

Φίλε μου  :smile: πότε θα βρεθούμε να τα π(ι)ούμε?  :oops:  :mrgreen:  :mrblue:   :lol:

katinaki

[quote user="Pappas10" post="327839"]Παιδιά... δεν έχει φιλοσοφία το θέμα. Ο Άνδρας πληρώνει τελεία. Εγώ πάντα πληρώνω... απλά μερικές φορές τα λεφτά είναι της γυναίκας... :mryellow:  :mryellow:[/quote]

αααμα με δεις... γράψε μου!  :mrgreen:   :lol:

Gerogriniarhs

[quote user="katinaki" post="327844"][quote user="pikermiwn" post="327824"]Οταν υπαρχει επικοινωνια-χημεια μεταξυ δυο ανθρωπων (η οποια θα φανει απο την πρωτη στιγμη)  θα βρεθει η λυση απο μονη της και σε αυτο το τοσο λεπτο θεμα! Παρολα αυτα ομως, ο αντρας που σεβεται τον εαυτο του και την συνοδο του,ανεξαρτητου σχεσης και προθεσεων, οφειλει τις πρωτες τουλαχιστον φορες, να πληρωσει τον λογαριασμο![/quote]

Φίλε μου  :smile: πότε θα βρεθούμε να τα π(ι)ούμε?  :oops:  :mrgreen:  :mrblue:   :lol:[/quote]

l

(Tελικά,πολύ "υπεράνω" το Κατινάκιον) :razz:

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="319328"]Καλή η δημοκρατία καλή η χειραφέτηση καλή και η ισότητα αλλά σε ορισμένα θέματα μ αρέσει που είμαι ανατολίτης
Τελος....[/quote]

Άντε πάλι!!!

ΔΕΝ υπάρχει ισότητα! Πάρ'τε το απόφαση επιτέλους.
ΔΕΝ είμαστε ίσοι, ούτε ίδιοι κι όμοιοι.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

kataigida

Δική μου άποψη είναι να πληρώνει μια ο ένας μια ο άλλος.Όχι από μισά στην κάθε έξοδο.Δεν μου αρέσει αυτό.
Από την στιγμή που πληρώνει μόνο ο ένας αυτός ταυτόχρονα θα χει και το πάνω χέρι.Οπότε ας βάζουν το χέρι στην τσέπη και οι δύο.. ;-)  :roll:

katinaki

pixie

Τον τελευταίο καιρό - από τότε που ναυάγησε η Ν. Δημοκρατία - απομεταρσιώθηκα και πληρώνω μόνο εγώ... :evil:

Τα του εαυτού μου, εννοώ... :mrblue:

kuria

γενικα δεν θεωρουμαι πολυεξοδη... ενας διπλος ελληνικος σκετος με καλη παρεα μου ειναι υπεραρκετος...
πιστευω παντως πως σε μια ουσιαστικη σχεση δεν εχει σημασια ποιος θα πληρωσει, γιατι τα μελη ειναι ισοτιμα και μοιραζονται σχεδον τα παντα...
οσον αφορα την πρωτη εξοδο και αν δεν θελω να υπαρξει δευτερη, πληρωνω ασυζητητι εγω, ωστε να μην νιωθω υποχρεωμενη να την επαναλαβω προς ανταποδοση...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

falcon

Εκει ειναι το προβλημα??? στο χρημα ???ολα πλεον ειναι χρημα?? θα ριξουμε τις Γυναικες με ενα φλυτζανι καφε??Εμεις βρε κοπελιες πληρωνουμε για να σας ευχαριστησουμε αιωνιως που μας πεταξετε εξω απ'τον Παραδεισο και ειδαμε την πραγματικη  ζωη.Μπουζουκια,αυτοκινητα,ενδυση,ταξιδια, πολεμοι,οοοοοοοοολλα πλεον για την Γυναικα διοτι αδιαμφισβητως  αυτο το δικαιωμα το εχει κατακτηση............ :???:

NoName

ακόμα προσπαθούμε να ρεφάρουμε την χασούρα του παραδείσου, για ένα μήλο για μια Εύα παραφράζοντας το 'για ένα πουκάμισο για μια Ελένη΄

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

titica

Αν κάθε φορά πληρώνει ο άντρας, αυτό καταντάει πολύ ακριβό, καλύτερα να το κόψει!!!

Κι εσείς, άντρες, μάθετε ότι όταν προσφέρετε πολλά, οι γυναίκες δεν το εκτιμούν.  :razz:  ;-)

226 Επισκέπτες, 1 Χρήστης