Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 584
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 564
  • Total: 564

Οι έξυπνες ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!

Ξεκίνησε από pixie, Ιουλίου 07, 2009, 10:10:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Gerogriniarhs

Γλάρι μ,δεν είσαι εν τάξει...βαλθήκατε με το Κατινάκι να με 'στείλετε αδιάβαστο'...σε καλό σας πια...

KostasD33

Όποιος δεν παίρνει σαν δεδομένο ότι οι γυναίκες σε σύγκριση με εμάς τα αγοράκια μας πουλανε και μας αγοράζουν χωρίς να το καταλάβουμε την έχει πατήσει
Οι λόγοι είναι απλοί
1ον είναι δεύτερη έκδοση κάτι σαν τα servis pack 2 των windows. Ο Θεούλης τις έφτιαξε μετά κι αφού είδε ότι κουσούρια είχε το αρχικό προϊόν
2ον παίζουν από μικρές με τις κούκλες ενώ εμείς παίζουμε τα στρατιωτάκια και κουτάκια με κατασκευές.
Μη το γελάτε αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό. Εμείς παίζουμε με τα κουτάκια κλπ και αποκτάμε ένα μυαλό που ορίζεται από συγκεκριμένα σχήματα και συγκεκριμένη ροη καταστάσεων οπότε βγαίνουμε ας το πούμε πιο «ορθολογιστές¨» τρομάρα μας
Τα κοριτσάκια από μικρά παίζοντας με τις κούκλες αναπτύσσουν με το μυαλό τους όλες τις κοινωνικές σχέσεις και διαπλοκές που ορίζει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν αυτόν τον τομέα σαφέστατα περισσότερο οπότε παίρνουν προβάδισμα

Συνοπτικά σε σχέση με αυτό έχω να παρατηρήσω ότι εμείς οι άντρες σε θέματα σχέσεων και κοινωνικών αλληλοεπιδράσεων στο καθημερινό περιβάλλον φτάνουμε σε συμπεράσματα με την λογική μας ενώ τα θηλυκά έχουν φλασιά την λύση με την διαίσθηση (όλη η παιδία παιχνιδιού με τις κούκλες εξαργυρώνετε εδώ)

Έχω και 3 και 4 να γράψω αλλά είναι αργά τώρα θα φέρω μόνο ένα μικρό παράδειγμα πως λειτουργεί ένα γυναικείο μυαλό στα ψώνια

Ο άντρας κατά κανόνα μπαίνει σε ένα μαγαζί όταν του αρέσει κάτι, το δείχνει το ζηταει άντε να είναι και κοκέτης να δοκιμάσει και μερικά ακόμα και να επιλέξει αυτό που θα τον ψήσει ο πωλητής
Η γυναίκα κατά κανόνα έχει σταμπάρει πριν μπει στο μαγαζί τι της αρέσει
Μπαίνει μέσα (πχ παπουτσαδικο) κοιτάζει όλα τα άλλα τα παπούτσια, είναι ικανή να τα κατεβάσει όλα κάτω για να τα δοκιμάσει
Να κάνει και παζάρια για όλα τα άλλα πέραν αυτού που έχει σταμπάρει από την αρχή
Και στο τέλος ή κάποια ειδική στιγμή διαλέγει αυτό που είχε διαλέξει από πριν

Δηλαδή το θηλυκό μυαλό άλλο στοχεύει αλλού και καλά σημαδεύει είναι ικανή να τραβήξει την προσοχή στο αλλού και συχνά με έμμεσο τρόπο κατηγορώντας η ιδία αυτό που της αρέσει να αποκτήσει γνώμες και μετά θα καταλήξει σε αυτό που την είχε οδηγήσει το ένστικτο της
Οπότε το χάσαμε το κορμί πατριώτη μέχρι να κάνουμε εμείς τις «ορθολογικές» μας αναλύσεις
Πάμε για μαλλί και βγαίνουμε κουρεμένοι και έχουν και την μεγίστη εξυπνάδα να μας αφήνουν (όταν γουστάρουν φυσικά) να νομίζουμε ότι είμαστε ικανότεροι μέχρι και ότι τις κατακτήσαμε

κώστας

Τώρα, εμάς τι
μας απασχολεί;
Η γυναίκα ή
η έξυπνη γυναίκα;
Έχω μπερδευτεί λίγο.
eLe

KostasD33

Σιγά μη μας απασχολεί αφού είναι αρκετά έξυπνες να μας αφήνουν να νομίζουμε ότι έχουμε την πρωτοκαθεδρία

Και άσχετο… θυμήθηκα ένα ανέκδοτο (λίγο φαλλοκρατικό αλλά ας μη το κάνουμε ζήτημα)

Ξέρετε γιατί (μερικές) οι γυναίκες συχνά προσποιούνται ότι έχουν οργασμό ???

[spoiler]Νομίζουν ότι μας απασχολεί  :razz: [/spoiler]

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="320014"]Σιγά μη μας απασχολεί αφού είναι αρκετά έξυπνες να μας αφήνουν να νομίζουμε ότι έχουμε την πρωτοκαθεδρία

Και άσχετο… θυμήθηκα ένα ανέκδοτο (λίγο φαλλοκρατικό αλλά ας μη το κάνουμε ζήτημα)

[spoiler]Νομίζουν ότι μας απασχολεί  :razz: [/spoiler][/quote]

Γιατί νομίζουν ότι μας νοιάζει... :razz:  :razz:  :razz:  :razz:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="320011"]2ον παίζουν από μικρές με τις κούκλες ενώ εμείς παίζουμε τα στρατιωτάκια και κουτάκια με κατασκευές.
Μη το γελάτε αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό. Εμείς παίζουμε με τα κουτάκια κλπ και αποκτάμε ένα μυαλό που ορίζεται από συγκεκριμένα σχήματα και συγκεκριμένη ροη καταστάσεων οπότε βγαίνουμε ας το πούμε πιο «ορθολογιστές¨» τρομάρα μας
Τα κοριτσάκια από μικρά παίζοντας με τις κούκλες αναπτύσσουν με το μυαλό τους όλες τις κοινωνικές σχέσεις και διαπλοκές που ορίζει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν αυτόν τον τομέα σαφέστατα περισσότερο οπότε παίρνουν προβάδισμα[/quote]

Εγώ δηλαδή που έπαιζα με πλεϊμομπίλ και έκανα τον Τζον-Τζον όταν έπαιζα με την Ξαδέλφη μου... υπαινίσεσαι πως είμαι αδελφή;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="320014"]Σιγά μη μας απασχολεί αφού είναι αρκετά έξυπνες να μας αφήνουν να νομίζουμε ότι έχουμε την πρωτοκαθεδρία

[spoiler]Νομίζουν ότι μας απασχολεί  :razz: [/spoiler][/quote]

Φυσικά και δεν κατάλαβα ότι πρέπει να πατήσω το show για να δω την απάντηση.... έχω που έχω ένα ψιλοπρόβλημα μ' αυτά τα high-tec, ήμουν και στο ΙΚΑ 6 ώρες σήμερα... καταλαβαίνεις.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

pixie

Λοιπόν... Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την εξέλιξη της συζήτησης...  :smile:

'Ολοι γνώστες της γυναικείας ψυχοσύνθεσης, σε λίγο θα νιώθω πως, ως γυναίκα, αποτελώ κομμάτι της τελειότερης παγίδας της φύσης!  :razz:  :mrgreen:

Προσωπικά έχω τις δικές μου 10 Εντολές που τις σιγοψιθυρίζω στον εαυτό μου τουλάχιστον όταν ξεκινάω για το πρώτο ραντεβού, γιατί στο δεύτερο συνήθως τις ξεχνάω...  :mryellow:

Ο Δεκάλογος [ σοβαρός και ουχί του γύφτου ] λοιπόν, στο περίπου λέει:

1.- Οι αξίες μου είναι σημαντικές κι ένα σοβαρό κεφάλαιο για μένα και δεν πρόκειται να τις ξεχάσω, όσο ελκυστικός κι αν είναι!

2.- Θα διατηρήσω την αυτοκυριαρχία μου και τον έλεγχο της ζωής μου, όσο υποσχόμενα κι αν είναι τα πράγματα. Δεν είναι ποτέ λογικό να παραχωρώ όλο το έμψυχο δυναμικό μου από την αρχή σ'έναν άντρα, μετά φορτσάρουμε...

3.- Δεν κάνω ποτέ συμβάσεις και εκπτώσεις, όσον αφορά στις βασικές αρχές μου.

4.-Για λόγους αυτοπροστασίας, θα εξετάσω κάθε αμφιβολία και κάθε ανησυχία μου γιαυτόν, όσο όμορφη κι αν είναι η εικόνα που δίνει! Μπορεί να πρόκειται απλά για στίλβη και δεν σκοπεύω να μοιραστώ λιγότερα από αυτά που θεωρώ ότι μου αξίζουν!

5.- Θα συγκρατήσω το παράφορο του χαρακτήρα μου και δεν θα χάσω τα λογικά μου, όσο ερωτισμό κι αν εκπέμπει!  :razz:  

6.- Δεν θ'αρχίσω να πλάθω φαντασιώσεις για το μέλλον, ώστε να κινδυνεύει η ισορροπία μου, υποτίθεται πως ξέρω να ξεχωρίζω το μάταιο και το ψευδαισθησιακό.

7.- Αν η σχέση δεν προχωρήσει, αυτό σημαίνει, απλά κι ανθρώπινα, ότι δεν ήταν γραφτό ή δεν ήμασταν έτοιμοι να προχωρήσει.

8.- Δεν χρεωνόμαστε ποτέ λάθη άλλων! Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αυτό δεν σημαίνει ότι το φταίξιμο είναι δικό μου.

9.- Αν η σχέση πάει κατά διαόλου, θα ευχαριστήσω τη ζωή για ότι μου χάρισε ή μου πήρε [το ίδιο κάνει], γιατί έτσι γίνομαι εσωτερικά δυνατή χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες μου θετικά.

10.- Είμαι αισιόδοξο άτομο, αγαπώ τον εαυτό μου, έχω τη δύναμη, τη διαύγεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, κόβω ταχύτητα όταν πρέπει, ώστε η σχέση μου να εξελιχθεί ομαλά.
'Οσο έντονη κι αν είναι η χημεία, η γνωριμία με ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα είναι μια διαδικασία την οποία δεν πρέπει να επισπεύσουμε! :smile:

ΥΓ. Μπορεί να κάνω και λάθος, μην τα παίρνετε κατά γράμμα...

pixie

KostasD33

[quote user="Pappas10"]... καταλαβαίνεις.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]
τσοπα το τσοπα το.......
καταλαβαίνω και για να μη σε πληγώσω δεν πρόσθεσα και τόσα χρόνια αποχή από πρωτάθλημα..
γενικά η αποχη βγάζει παράπλευρα στερητικά σύνδρομα μπράδερ....

[quote user="pixie"]Ο Δεκάλογος [ σοβαρός και ουχί του γύφτου ] λοιπόν, στο περίπου λέει: [/quote]

Να αυτά τα λάθη έκανε και ο Θεός που έδωσε μόνο έναν δεκάλογο....
Τι να σου χωρέσει ένας απλός δεκάλογος όταν χρειάζονται τουλάχιστον άλλες 23 κατηγορίες
πχ να μη πω για τον πρώην μου, για την μύτη – αυτιά –στήθος –κυτταρίτιδα μου, να μη μπλα μπλα .... κλπ

Με τις δέκα εντολές το μόνο που προλαβαίνετε να γράψετε είναι τα δέκα σημεία που  πιο συχνά  καταστρατηγούνται

Άντε μετά οι Μωυσίδες να βγάλουμε άκρη

Vanessa

...υπαρχουν παντου γυρω μας.
Περνανε διπλα σου και σου μενει μονο μια ευωδια απο το αρωμα τους.
Μια εντυπωση απο το καλοβαλμενο ντυσιμο τους.
Ενα αδιορατο αγγιγμα στη μουντη σου περατζαδα στο δρομο προς το γραφειο σου.

Εκει ειναι.
Αλλα δε σε ψαχνουν.Δε σου δειχνονται.
Πρεπει εσυ να βρεις τον τροπο προσέγγισης.

Γιατι στον ανδροκρατουμενο κοσμο μας,οταν μια γυναικα εχει μυαλο.
εχει και την εξυπναδα να το κρυβει.

Μας φοβαστε.
Οποτε μεταμφιεζομαστε σε "ξανθιες"για να μη σας προκαλουμε περισσοτερα κομπλεξ απο τα ηδη υπαρχοντα.

pixie

Σωστή η τοποθέτησή σου, Vanessa...

Μπορεί οι ίδιοι να σκέφτονται και να μιλούν για το μέλλον, παρόλα αυτά αντιμετωπίζουν με επιφυλακτικότητα τις γυναίκες που κάνουν το ίδιο, γιατί τους φοβίζει η προοπτική της συναισθηματικής δέσμευσης.
Μπορεί να φαίνονται γεμάτοι αυτοπεποίθηση, σίγουροι, έξυπνοι, πεπειραμένοι κλπ., αν όμως μια γυναίκα εκφράζει με τη συμπεριφορά της πιθανότητες που δεν έχουν περάσει από το μυαλό τους, μαζεύονται!

Γενικά, φοβούνται ότι μέσα από τη συμπεριφορά της, μια γυναίκα, προσπαθεί να ασκήσει ένα είδος ελέγχου, να ελέγξει τη σεξουαλική ατζέντα τους!  ;-)

ΥΓ. Αχ, και το είπα εγώ, κορίτσια, τους άντρες τους τρομάζουμε μόνο τις Απόκρηες!  :razz:  :mrgreen:

skou70

proswpika lypamai aytous pou fovountai tis gynaikes ... etsi opws to thetete to zhthma dld

Gerogriniarhs

Καλά ε,αυτό το θέμα όσο πάει και καλυτερεύει...

rain

[quote user="Vanessa" post="320100"]...
Οποτε μεταμφιεζομαστε σε "ξανθιες"για να μη σας προκαλουμε περισσοτερα κομπλεξ απο τα ηδη υπαρχοντα.[/quote] ρε καμάρι στα πόσα κόμπλεξ θα μου μεταμφιεστείς σε κοκκινομάλλα που το έχω απωθημένο  :?:  :mrgreen:

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

564 Επισκέπτες, 0 Χρήστες