Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 463
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 585
  • Total: 586
  • Leon

Οι έξυπνες ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!

Ξεκίνησε από pixie, Ιουλίου 07, 2009, 10:10:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Λέω να κάνουμε εδώ ένα δημοσίευμα αφιερωμένο αποκλειστικά στις Γυναίκες!

Κι όταν αναφέρομαι στην έννοια ''Γυναίκα'' δεν αναφέρομαι βέβαια στα γύναια [ όρα  :arrow: τυχοδιώκτριες, απογοητευμένα θύματα, αυτές με τη δραματική ψυχοσύνθεση που και δράμα να μην υπάρχει το δημιουργούν, τις αυτοκαταστροφικές, και τέλος τις γυναίκες στρατηγούς που υστερικά επιθυμούν να ορίζουν τα πάντα... ]

Αλλά αναφέρομαι σε αξιόλογες και έξυπνες γυναίκες που σ' όποιο χώρο κι αν βρεθούν και σε όποια τάξη πραγμάτων, εκείνες αφήνουν το χαρακτηριστικό αποτύπωμά τους!  
Κι όταν λέω έξυπνες, δεν εννοώ αυτές που έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης, ούτε εκείνες που έχουν πτυχία ή μια συναρπαστική καριέρα ή κάποιες που ξέρουν να μπλοφάρουν ή να βγάζουν πολλά χρήματα κλπ.

Εννοώ τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν αυτό που είναι!!! Τις γυναίκες που έχουν το έλεγχο της ζωής τους και δεν εγκαταλείπουν ποτέ μα ποτέ, και για το χατίρι κανενός, τις αρχές τους κι αυτά που τις κάνουν ξεχωριστές και μοναδικές...  

Ναι, έχω την πεποίθηση ότι υπάρχουν αληθινές γυναίκες που είναι εξασκημένες στο να τηρούν τον κώδικα επικοινωνίας ανάμεσα στα δύο φύλα και δεν είναι με έναν άντρα μόνο για να μοιράζονται ένα όργιο συνύπαρξης από υστερίες, συμπλέγματα και προβληματικές ιστορίες.

Γυναίκες που έχουν ακριβή αντίληψη των πραγματικών συνθηκών, που αγαπούν τον εαυτό τους και έχουν σαφή και αναμφισβήτητη αίσθηση της αξίας και της δύναμής τους!

Εκείνες που δεν χρησιμοποιούν τεχνάσματα και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, αλλά είναι αληθινές στην έκφρασή τους.
Αυτές που δεν υποκρίνονται 27 οργασμούς το δευτερόλεπτο!

Αυτές που γνωρίζουν τι σημαίνει σχέση και είναι αποφασισμένες, έχοντας επίγνωση της ατομικότητάς τους, να συνεργαστούν με ίσους όρους και ακριβοδίκαιες συνθήκες...

Εκείνες που ξέρουν από μόνες τους πώς να αντιμετωπίσουν και να νικήσουν, πότε να υποχωρήσουν, πότε οφείλουν να στηρίξουν, πότε πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία, κατανόηση και τρυφερότητα.

Εκείνες που ξέρουν να παίρνουν όσα δίνουν και μάλιστα χωρίς να τα ζητούν, αφού αισθάνονται να γουργουρίζουν ευχαριστημένες μέσα στην πληρότητα!

Εκείνες που ξέρουν πολλά για τους άντρες, αλλά ξέρουν πολύ περισσότερα για τον εαυτό τους...

Εκείνες που είναι τόσο σίγουρες για τον εαυτό τους, ώστε να μην χρειάζεται να προσπαθούν πολύ. Ξέρουν πως δεν χρειάζεται να πουν ναί, όταν θέλουν να πουν όχι. Δεν ζητούν, παίρνουν από μόνες τους - με τον εξελιγμένο τρόπο τους - αυτό που θεωρούν ότι αξίζουν και δεν συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο...

Είναι αυτές που, όσο ''φορτωμένες'' κι αν αισθάνονται, δεν σφετερίζονται το μυαλό ενός άντρα και σηκώνουν μόνες τους τα προσωπικά τους βάρη!!

Ανάλαφρες, ρεαλιστικές, συνειδητοποιημένες και ευχάριστες, συνεργάζονται με τις επιθυμίες ενός άντρα, δεν κάνουν διερευνητικές ερωτήσεις, δεν έχουν αρνητικά στερεότυπα για τους άντρες, δεν εκπέμπουν μπερδεμένα σήματα...  

Ξέρουν ότι όπως τα διαστημόπλοια φτάνουν στο φεγγάρι, ακολουθώντας κάποια στάδια, το ίδιο ισχύει και με τους άντρες αφού ούτως  ή άλλως προέρχονται από άλλο πλανήτη!!!  :mryellow:  :razz:

pixie

KostasD33

Συνοψίζοντας με μια λέξη εννοείς τις γυναίκες pixie....

Αλλά τι θέλω εγώ και πετάγομαι σε δημοσίευμα αφιερωμένο αποκλειστικά σε Γυναίκες...

κώστας

Και ποιος θα γράφει δηλαδή
-αν όχι άντρες-
σε ένα τέτοιο δημοσίευμα;
eLe

tziger

Τι κρίμα να μην μπορούμε να τοποθετηθούμε,έστω και αν εκπέμπουμε απο άλλο πλανήτη! :roll:  :shock:  :cool:

Gerogriniarhs

katinaki

[quote user="Gerogriniarhs" post="319926"]Που'ν τες;[/quote]

τυφλώθηκες  ]  :cool:

Gerogriniarhs

katinaki

[quote user="Gerogriniarhs" post="319928"][/quote]

Οι έξυπνες γυναίκες, ή έστω αυτές που συγκεντρώνουν τα περισσότερα στοιχεία από αυτά που αναφέρει η pixie, υπάρχουν φίλε μου. Αλλά θα πρέπει να διαθέτει ο καθείς  την απαραίτητη αντίληψη ώστε να μπορέσει να τις διακρίνει. Αλήθεια μάτια έχεις; (ως εξωγήινος θέλω να πω  :razz:  )

Gerogriniarhs

[quote user="katinaki" post="319939"]Οι έξυπνες γυναίκες, ή έστω αυτές που συγκεντρώνουν τα περισσότερα στοιχεία από αυτά που αναφέρει η pixie, υπάρχουν φίλε μου. Αλλά θα πρέπει να διαθέτει ο καθείς  την απαραίτητη αντίληψη ώστε να μπορέσει να τις διακρίνει. Αλήθεια μάτια έχεις; (ως εξωγήινος θέλω να πω  ]

...έλεος...   ...μην συνεχίζεις...   ...δεν αντέχω άλλο...

pixie

Παιδιά, δεν ανοίγεται κανείς, συντηρητική η διαπραγμάτευση... ;-)

Κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός!  :mrgreen:
'Αλλωστε, η αλήθεια είναι, πως δεν περίμενα καμιά αναπόδραστη αλληλεγγύη... :razz:

Πιστεύω ότι κάποιοι άντρες θα τρόμαζαν πολύ αν είχαν τη δυνατότητα να διαβάσουν το μυαλό μιας γυναίκας...
Ο μέσος άντρας, όποια μέσα κι αν επινοήσει, μάλλον είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί έναν διδάκτορα γυναικείας ψυχολογίας!  :razz:  :mryellow:  

Ω! 'Αντρες!  :smile: Μήπως τελικά είστε ορκισμένοι στον μύθο της Γυναίκας?

Κι εμείς κορίτσια...

Μήπως τελικά είναι καιρός να αντικατασταθούν όλες αυτές οι στρατηγικές με ένα process αλληλεπίδρασης πιο ουσιαστικό και εποικοδομητικό?
Μήπως θα 'πρεπε να ξεκινάμε από τα θεμέλια, δηλαδή από τις αρχές μας, αντί να θάβουμε τις διαφορές μας ευκολοπρόχειρα κάτω απ' τα σεντόνια?
Δεν θάταν πιο λογικό να εκφράζουμε αυτό που έχουμε μέσα στο μυαλό μας με σαφήνεια, χωρίς προκαταλήψεις και επικριτικό πνεύμα?

Gerogriniarhs

[quote user="pixie" post="319942"]Μήπως τελικά είστε ορκισμένοι στον μύθο της Γυναίκας?[/quote]

Έχει δίκιο.Τα περί "έξυπνης" γυναίκας...  

pixie

Φυσικά και έχω δίκιο! Ταίζεστε... ;-)  :razz:

Με αποτέλεσμα να εθελοτυφλείτε... :roll:  :cool:

Pappas10

Η γυναίκα είναι ζημιά

Μουσική: Θόδωρος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Χρήστος Γιαννακόπουλος & Αλέκος Σακελλάριος
Πρώτη εκτέλεση: Φώτης Πολυμέρης

Η γυναίκα είναι ζημιά,
μην μπλεχτείτε με καμιά,
μην μπλεχτείτε με καμιά,
η γυναίκα είναι ζημιά!

Γιά κάποια Μπέττυ, πρωτοβγήκα πιτσιρίκος στο κουρμπέτι,
γιά κάποια Νίνα, ένα βράδυ πήρα είκοσι κινίνα,
γιά κάποια Ρόζα, ξευτελίστηκα Σταδίου Σανταρόζα
και γιά μιά Νίκη, περπατούσα τρεις χρονιές στη Σαλονίκη.

Η γυναίκα είναι ζημιά,
μην μπλεχτείτε με καμιά,
μην μπλεχτείτε με καμιά,
η γυναίκα είναι ζημιά!

Για κάποια Στέλλα, μου τη στήσανε μια νύχτα στη Καστέλα,
για κάποια Ρίνα, την εδάγκωσα τρελά τη λαμαρίνα,
για μια Μιράντα, εξηλώθηκα, παιδιά, μέχρι τιράντα
και για μια Ρέα, φεύγω τώρα εθελοντής για την Κορέα.

Η γυναίκα είναι ζημιά,
μην μπλεχτείτε με καμιά,
μην μπλεχτείτε με καμιά,
η γυναίκα είναι ζημιά!

Γιά κάποια Σόνια, με τραβάγανε δέκα οκτώ γκαρσόνια,
γιά κάποια Μπίλλυ, με ρημάξανε δυό μάγκες στο σκαμπίλι,
για μι' Αντιγόνη, μού στραβώσανε τρεις πόντους το σαγόνι
και για μια Μόνια, με ταράξανε στα σάπια τα λεμόνια.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

tziger

Δεν θα συμφωνήσω με τον μύθο που αναφέρθηκε,αλλά pixie πρέπει να δεχθείς ότι οι γυναίκες ,που αναφέρεσε, είναι είδος προς εξαφάνιση! :cool:

larus audouinii

Συμφωνώ στην αρχική βάση, αλλά δεν είμαι σίγουρη πως το κύριο χαρακτηριστικό για μια γυναίκα είναι το έξυπνη.... αλλά και συ tziger γιατί είσαι τόσο απόλυτος ;  ;-) (κάτι μου λέει πως κάτι φταιει  :smile: )
υπάρχουν γυναίκες δίπλα μας αεικίνητες, και πανέξυπνες, μητέρες που δίνουν μάχες για τα παιδιά τους, που στέκονται βράχοι στις μεγάλες δυσκολίες, που στέκονται επάξια σε γραφεια της καθημερινότητας και αυτό που τις κάνει ξεχωριστές είναι πως μέσα στο μεγάλο φορτίο, όλα είναι σε τάξη σαν κάτι μαγικό Ξεκλέβουν τον δικό τους χρονο για να είναι πάντα ομορφες, όπως και χώρο για διάφορα άλλα αρκετά ενδιαφέροντα
Το μεγαλείο τους όμως είναι αυτή η ηρεμία και η γαλήνη σε οποιες συνθήκες, η αφοσίωση απέναντι στα πρόσωπα που αγαπούν Οι γυναίκες εξάλλου είναι καλύτερες στη χωρική θέση των αντικειμένων, ενώ οι άνδρες στη νοητική περιστροφή, όπως και πιθανά σε πιο νευρική και δικαιολογημένα συπεριφορά Και κάποιες φορές δεν είναι τυχαίο που δίπλα σε αξιόλογες γυναίκες υπάρχει συνήθως (όχι πάντα) ένας το ίδιο αξιόλογος σύντροφος

585 Επισκέπτες, 1 Χρήστης